Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לנו את הסמל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גועל נפש של אנשים :evil:

קנינו טויוטה אוריס חדשה 2011 שבועיים על הכביש וכבר גנבו לה את הסמל הקדמי

מישהו יודע איפה אפשר למצוא סמלים במחיר סמלי? יש אפשרות גם להזמנה מחו"ל.

ועוד שאלה,האם כל סמל של טויוטה יתאים לדגם?

תודה רבה

פורסם

תודה רבה על התגובה!

האם סמל של טויטה קורולה שנים 2007-2011 מתאים גם? יש הבדל בין הגדלים?

איזה עוד דגמים של טויוטה הסמל מתאים לטויוטה אוריס?

פורסם

ביצחק שדה בת"א יש כמה פירוקיות וחנויות אביזרים שמוכרים סמלים חדשים ומשומשים...

תן גיחה אם אתה באזור ותברר מחירים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

הרכב חנה בחיפה בנווה שאנן.

בשביל לא ללכת על "בליינד" מה שנקרא,איזה עוד סמלים של דגמי טויוטה מתאימים גם לאוריס? חייב להיות דגם כל שהוא.

פורסם

אם אתה רוצה, רשום כאן או שלח לי בה"פ את מספר השלדה של הרכב שלך ואוכל לנסות לעזור לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ביצחק שדה בת"א יש כמה פירוקיות וחנויות אביזרים שמוכרים סמלים חדשים ומשומשים...

תן גיחה אם אתה באזור ותברר מחירים.

אני כל כך מסתייג מהמקומות הללו. לך תדע, אולי הסמל שלו הגיע לשם? מי יודע, בימינו הכל אפשרי. :cry:

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מדוד מה הגובה ואורך המתאימים וקנה את הרפליקה הכי זולה שתתאים לרכב שלך כמו בקישור הבא, חבל לבזבז על זה הרבה כסף, אף אחד לא מבטיח שמחר לא יורידו אותם שוב...

http://cgi.ebay.com/Toyota-Auris-Aygo-Yaris-More-Boot-Badge-14cm-Retaped-/220795502641?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3368700031#ht_500wt_1156

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מקווה שיחוקקו כאן במהרה את החוק כמו בארה"ב שאחרי 3 עבירות פליליות - לא משנה מה חומרתן - אנשים ילכו לכלא ל-25 שנה.

כשזה יקרה, תראה איך הפוליסות יורדות בחדות והביטחון האישי של כולנו עולה. אישית אני מוכן לשלם יותר מס הכנסה כדי שיוכלו ליישם את החוק הזה.

ולגבי סוג הסמל - מצטרף להמלצה לקנות מאיביי. אם תבחר לקנות כאן בארץ - תוודא טוב טוב איזה סוג דגם יש להם בחנות. לי פעם גנבו את הסמל של הג'אסטי, והלכתי ל-2 חנויות בת"א שאמרו לי בטלפון "כן כן יש לנו לג'אסטי" והיה להם של דגמים אחרים של סובארו שלא התאימו.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

• תוכן חדש...