Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלקה עם הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שאתם יודעים היה היום מוזר למדי, היה שמש וירד גשם(וכן הלאה) ועקב כך הכביש (כנראה) היה חלק, בחלק מהמקומות אפילו מאוד.

ולעיניינו, נסעתי היום עם האוטו ונסעתי בכיכר בערך 25 קמ"ש לא יותר מ 30 קמ"ש, באמצע הכיכר הרגשתי שהרכב מתחיל להחליק וכמובן שגם מערכת ה ESP נכנס לפעולה וברוך השם האוטו נבלם בהצלחה ולא קרה כל נזק. הדבר שמטריד אותי זה איך לעזאזל הרכב החליק במהירות של 25 קמ"ש ?תודה לעוזרים.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

מהפעם האחרונה שירד גשם עבר הרבה זמן. בנוסף, אנחנו בתקופת קיץ. מה שאומר שמאז הגשם האחרון הצטבר על הכביש חול ואבק. כאשר יורד גשם לאחר הרבה זמן ידוע שהכבישים חלקים בגלל זה ולכן יש להזהר. בנוסף, יכול להיות שהצמיגים שלך כבר לא במצב מי יודע מה ואולי הגיע הזמן להחליף אותם. ציינת שנסעת בכיכר, אולי זווית הפנייה שלך הייתה חדה מדי והמהירות לא התאימה ולכן זה גם תרם לעניין.

פורסם

בדרך כלל התגובות הקיצוניות האלו קורות בגלל שמן, או שהיה שמן שפוך על הכביש, או שהגשם גרם לשכבות השמן שניהיו עם הזמן "לצוף" על האספלט - שזה קטלני, התקופות עם הכי הרבה תאונות לדעתי!

חוץ מזה יכולות להיות עוד מלא סיבות, אבל ברכב תקין בדרך כלל אלו הסיבה עם כביש משומן.

הכי חשוב שזה קודם כל כמובן לבדוק את תקינות הרכב (מתלים בולמים בלמים צמיגים וכו'), ודבר שני לא להתבייש לקחת את הרכב לבד לחניון ריק או לקחת קורס טוב ולהתאמן על מצבי חירום - החלקות / עצירות / שימוש בבלם יד-(פחות רלוונטי לרכבים עם ABS) , פשוט מציל חיים!

פורסם

עד כדי כך? בכל זאת זה לא שטסתי שם...

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

הבעיות של גשם שיורד לאחר תקופה יבשה הן הרבה יותר חמורות בדרכים עירוניות: צפיפות רכבים גבוהה יותר ומהירות נסיעה נמוכה יותר ולכן יש כמויות גדולות יותר של שמן ואבק, ולרוב גם איכות האספלט ירודה. באזורים של האטה ופניות (כמו כיכרות) כמות השמן המצטבר עוד יותר גדולה, וגם האספלט שחוק יותר. כיכרות פשוט הופכים לבריכות שמנוניות ומחליקות, וגם צביעה של הכביש תורמת למצב. ועוד לא נגענו בטכניקת נהיגה, מטען ברכב וגם מצב הצמיגים, לחץ האויר והבולמים. בקיצור, זה מצב אפשרי בהחלט.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הבנתי תודה לכולם!

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

• תוכן חדש...