Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

לרוב כשמחליפים לרכב מהחברה לחישוקי מגנזיום המידה גדלה מעט.

האם בספארק המצב דומה?

מהחברה היא מגיעה עם 155/70R14

אני מעוניין להחליף לה למגנזיום באופן פרטי מאחר ובחברה דורשים סכום גבוה בצורה קיצונית.

פורסם
בוקר טוב לכולם,

לרוב כשמחליפים לרכב מהחברה לחישוקי מגנזיום המידה גדלה מעט.

האם בספארק המצב דומה?

מהחברה היא מגיעה עם 155/70R14

אני מעוניין להחליף לה למגנזיום באופן פרטי מאחר ובחברה דורשים סכום גבוה בצורה קיצונית.

אתה נשאר באותה מידה.

המידה השנייה שמאושרת ברישיון היא 165\60R15 ואין את הצמיג הזה בארץ.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

כל עוד זאת מידה שמופיעה בקטלוג של היבואן או autodata, אין בעיה לאשר (בעבור סכום סמלי).

לפני שאתה משנה מידה, מה שיצריך החלפת צמיגים - הוצאה נוספת, תוודא באמת שיש מגוון מספיק גדול של צמיגים למידה זו.

חבל לקנות צמיג 15" במחיר של צמיג 20".

כמובן שמעבר למגנזיום לא בהכרח גורר "לרוב כשמחליפים לרכב מהחברה לחישוקי מגנזיום המידה גדלה מעט", אתה יכול להשאר באותה המידה ולחסוך צמיגים חדשים ושינוי מידה במשרד התחבורה.

פורסם

לאחר בירור עם כל היבואנים בארץ אין את המידה הזאת בארץ

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

ובכן, מדיבור עם מוסך צמיגים יתכן והם יוכלו להשיג לי את הצמיגים הללו.

האם זו המידה הנוספת היחידה שאליה ניתן להגדיל?

פורסם

לפי דעתי תשהה את כל נושא ההחלפה, ממה שראיתי הספארק מגיעה עם צמיגי "קונטיננטל",

סע עם הקיימים כרגע חבל לך עליהם. (אם הרכב היה מגיע כמו ה I10 עם "הנקוק" או משהו בסיגנון אז מילא להחליף כשהם עוד טריים)

so far so good so what

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לאחר בירור עם כל היבואנים בארץ אין את המידה הזאת בארץ

יש צמיגים של חברת GOODYEAR מדגם DuraGrip, ונראה לי שהם היחידים.

• תוכן חדש...