רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
נתקלתי בזה ורציתי לחלוק איתכם:
הודעה אחרונה מאת UriAr, -
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אז ככה לפני שעה קניתי פיאסטה 97 youth 1.3 נוסעת עם טסט לעוד חודש ב-1000 ש"ח על מנת שיהיו חלפים זמינים לפיאסטה שלי שהיא באותו צבע. יכול להיות שלא אשבית אותה כי נוסעת טוב והליקוים היחדים שמצאתי הם- דוד אחורי שצריך להחליפו . כיוון שסתומים ופנס איתות קידמי שבור. אפילו המזגן עובד.
הודעה אחרונה מאת הרברט סמואל, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי רציתי לדעת אם יד פה כאלה שהזמינו את הרכב ואמורים לקבל אותו בחודש יוני? אם כן מישהו יודע מתי זה יקרה אם יש תאריך מדויק?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
שלום קניתי רכב טויוטה קאמרי (רגילה) מארה"ב וברצוני ליבא אותה ארצה. מאיפה ניתן לקבל "אישור מתן שירות לרכב"? כמה זה עולה (אם זה עולה בכלל)? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת bora82, -
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה, יוצא לי יותר מדי לנהוג בשמש. במכונית שלי, שני החלונות מאחור, מושחרים בעזרת פילם (רמה אחת לפני הכי כהה) והם תורמים את שלהם. הבעיה היא החלונות מקדימה - שמש ישירה על הידיים, משגעת אותי ומזגן לא עוזר. החלטתי שאני מעוניין להשחיר מקדימה ולעשות זאת בעצמי. החלונות מאחור נעשו ע"י מקצוען, אך כיוון שאת הקדמיים, אני אאלץ להחליף לפחות פעם בשנה (טסט), אני מעדיף לא להשקיע בהם מאות שקלים. ניגשתי לאוטו דיפו וקניתי גליל פילם "שחור בהיר". מסתבר שהפילם כהה מדי (מושך יותר מדי את העיניים). אני סה"כ מחפש את הרמה הכי בהירה, שתספק אותי. פה מתחילה הבעיה: בחלק מהשרשורים רשום שרמה של 35 אחוזים היא הכי בהירה ובחלק רשום 15 אחוזים. מאוד מבלבל אותי. …
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
צפיתי בסרטון על בחור ישראלי שניסה והתקין, למען חסכון בדלק, מערכת שימוש במימן, הנוצר מפירוק מים. יוזמה מעניינת ויפה ! ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ראיתי שהיו בעבר כמה שירשורים על שיטת הנעה ע"י מים. הכוונה לא רק מים, כי הם לא יהיו תחליף מלא לדלק, אבל אפשר לייצר מהם מימן שיביא להעשרת התערובת וכל זה יביא לחסכון משמעותי בדלק. מדובר בטכנולוגיה שאפשר להכניס בכל רכב, בלי נגרר צמוד למכונות ומקור אנרגיה ובלי כור אטומי קטן מתחת המושב האחורי. מידי פעם הנושא עלה בפורום, לקט יש פה ברזילי המקצוען כתב הסבר מקיף על שימוש במימן (שמופק ממים) וכמיהה להנעה כזו http://www.ca…
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ראיתי בעיתון כתבה מאוד מעניינת, מישהו יכול להסביר לי קצת על מה הם מדברים שם כי האותיות הקטנות הצליחו לבלבל אותי. הפרסום פורסם היום בעיתון ממון 31.5.2011 אני מעוניין באיביזה וכתוב 61.545 אלף שקל ומקבלים תחזוקה עד 25 אלף ק"מ וביטוח חובה ומקיף ל 3 שנים מה עוד ? ובאיזה שנה מדובר?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתוך YNET: "חיים בר עם הואשם כי גרם למותו של כתב הרכב הדו-גלגלי של ynet לאחר שהסיט את רכבו במהירות "לא סבירה" סמוך לאי תנועה ליד צומת מורשה. בגיליונו 26 הרשעות תעבורה קודמות, שמונה מהן בגין נהיגה במהירות מופרזת" לינק להמשך הכתבה וכן קישור לכתב האישום במלואו:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4076401,00.html אגב, מהתרשמות ראשונית עולה בבירור כי למסקנות החקירה המשטרתית אין דבר וחצי דבר עם תאוריית פסי הצבע המחליקים, ושאר הבבלט"ים של אור ירוק.
הודעה אחרונה מאת Japanese Engine, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
התקנתי לבד בלי עזרה של אפאחד. 48 לדים כל צד מקדימה ,24 לדים כל צד מאחורה . קדחתי ועשיתי חור ליד המערכת והכנסתי לשם מפסק .. יצא יפה , בלי שום זכר לקדיחה .
הודעה אחרונה מאת Eyalw, -
-
פולקסווגן חוזרת לשפיות? עוד הורדה במחיר לGTI המצויינת מדובר ב5 דלתות DSG.
הודעה אחרונה מאת oferelijah, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
התקשרתי היום למוסך מורשה צמפיון כדי לשאול שאלה לגיטימית על רכבי החדש , תוצרת סיאט: *לא אציין את שמו כדי למנוע הוצעת דיבה מיותרת, רק אזכיר שהוא לא המרכזי וכן מומלץ בגדול "שלום, רכשתי לאחרונה סיאט חדשה ורציתי לשאול על טיפול לאחר הרצה" פקידה: "מה? בשביל מה? לא צריך לעשות טיפול לפני 15 אלף" "אני יודע ובכל זאת אני מעוניין להחליף שמן ופילטר אחרי הרצה" פקידה (מרימה את הקול) "לא צריך לעשות הרצה לרכבים האלה!" "בספר רכב כתוב שצריך לאורך 1500 קמ" פקידה - זורקת משהו לגבי זה שבכל זאת לא צריך לעשות הרצה... "טוב אני בכל זאת מעוניין לבזבז כסף ולהחליף שמן ופילטר אחרי ההרצה, כמה זה יעלה" פקידה: "600 שקל" "ואפשר לשאול איזה שמן אתם שמים?" פקידה: "סינטטי מלא, לא יוד…
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 10 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אז ככה היום נסעתי על ידני ועל אוטומטי,גם בכביש מהיר הידני קצת עושה רעש מהירות ב80+,שתיים יציבות בכביש,תאמת אין כול כך הבדל משמעותי בדלק, כי לאוטומטי יש נורית ECO שזה חיסכון בדלק, וגם 85 כוחות סוס, מי שיקנה ידני יצטער בשביל כמה גרושים לא שווה להשקיע במיוחד בכבישים של ישראל,
הודעה אחרונה מאת m_ziso, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא כל כך הבנתי את המבצע של צ'מפיון, כמה סך הכל כולל הכל אני משלם בסוף התקופה (מדבר על הפולו ועל האביזיה)? אני נהג חדש ואבא שלי עצמאי בעל עסק, זה תקף? http://www.championmotors.co.il/o/champion-motors.asp?CarID=1&gclid=CI226IT7kakCFYFB4QodFGL9iQ
הודעה אחרונה מאת m_ziso, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 503 צפיות
לא הגיע הזמן שנהיה כמו כל המדינות המתקדמות, ויאפשרו לנו להחנות למשך 15 דקות חינם בכחול לבן כמו ברוב החניונים שמכבדים את עצמם ומדינות מתקדמות בעולם שמאפשרות להחנות אפילו עד שעה. ישנה הצעת חוק של חבר הכנסת שטרית, שעברה בכנסת בינואר 2010 ברוב מוחלט ובתמיכת שר התחבורה, מר ישראל כץ, ותקועה מאז בוועדת הכלכלה. הגיע הזמן שחבר הכנסת כרמל שאמה הכהן יו"ר וועדת הכלכלה ירים את הכפפה ויקדם את החוק. מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא בכבוד רב שוקי
הודעה אחרונה מאת 500Abarth, -
אז מה היה לנו? 1. מודל 2001 (ליסינג), דור ראשון, שקיבלתי ב 2005 לכמה חודשים, עד שיגיע הרכב החדש, מודל 2006. 2. מודל 2006 (ליסינג), דור שני, שקיבלתי חדש בסוף 2005 וששימש אותי שנתיים וחצי, עד אמצע 2008, כשעברתי מקום עבודה. 3. מודל 2003 (שלי), דור ראשון, האצ'בק ידנית (שהחזקתי במקביל לרכב הליסינג), שקניתי ב 2008 ושנמכרה למנהל בכיר בקארספורום לאחר שנתיים, כשקניתי את השירוקו. 4. מודל 2008 (ליסינג), אחרי מתיחת פנים, שקיבלתי במאי 2008 במקום העבודה הנוכחי, ושנפרדתי ממנה לפני שבוע בצער, לאחר שלוש שנים, עקב סיום תקופת הליסינג. לא אלאה בתיאורים, אבל אתייחס לשתי נקודות עיקריות אמינות וביצועים: 1. הפוקוס מאוד מאוד מאוד אמינה. אני אולי לא דוגמה טובה, כי רכבי הליסינג נוסעי…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כבר מספר פעמים שיצא לי לעבור עם טרקטור בצומת עם רמזור אלקטרו מגנטי בכל אותן הפעמים הרמזור לא התחלף לירוק וכעבור דקות ארוכות נאלצתי לעבור באדום כי לא הייתה דרך אחרת. מה עושים במקרה כז?
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 939 צפיות
תחום רכב יום שלישי 31 מאי 2011 לידיעת כל הנוהגים בכביש 6. החל מאתמול החלה המשטרה להפעיל מכמונות מהירות אוטומטיות על כביש 6. המהירות המירבית המותרת בכביש עומדת על 110 קמ"ש , אולם המשטרה מתחילה לאכוף החל מ 130 קמ"ש ומעלה. במצלמות אלו המשטרה אינה מורידה 5 קמ"ש מהמהירות הרשומה כמו במכשירי הלייזר (ממל"ז). ככלל המשטרה מתחילה לאכוף , בדרך בין עירונית, החל ממהירות הגבוהה ב-20 קמ"ש מעל המהירות המירבית המותרת באותו קטע כביש. שימו לב והיזהרו . היתפסות בנהיגה במהירות העולה ב 41 קמ"ש מעל המותר בדרך בין עירונית עלולה לגרום לפסילה מנהלתית וכרוכה בהזמנה לדין. בנוסף: ברחבי הארץ החלו מהשבוע לפעול מצלמות אמיתיות ( לא קרטון...) – מוקמו כ-300 …
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 910 צפיות
שלום לכולם לאחרונה רכשתי סיריון 2007 ואני מעוניין להתקין אזעקה + ביפר כזה שנותן התראות על הרכב שאתה לא לידו. יש מישהו שממליץ על הרב בריח mvp625/mvp650 ? או משהו אחר שדומה אשמח לעצות תודה
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הרבה שינויים עברו על עולם הרכב בעשור-עשור וחצי האחרונים, אולי אפשר להגדיר זאת כמהפכה. הנקודה שרציתי להאיר בהקשר הזה היא מגמה שאינני מבין את פשרה. בוודאי שמתם לב ש-90% (טוב, 91.447366%, בהערכה גסה...) מהרכבים המשווקים כיום הם בעלי הגה בן 3 זרועות, ואני מתכוון למה שמחבר את טבעת ההגה למרכזו. יש בזה איזשהו הגיון שלא ירדתי לעומקו? אספקט בטיחותי שלא חשבתי עליו? אולי זה עניין של טעם ושל תנוחת הנהיגה החביבה עלי, אבל אני אוהב הגאים בעלי 4 זרועות ולא מצליח להבין מה גרם להם להעלם אט א ט מהנוף. מה אתכם? אם כבר מדברים על הנושא, אני חושבשלפני 20 שנה הייתה חלוקה דיי ברורה שלא כתובה בשום מקום: במכוניות "פשוטות" יש הגה עם 2 זרועות, ביקרות 4, ואילו הגה בעל 3 נחשב להגה ספורטיבי. דוגמאו…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
(לחיצה על התמונה תביא להגדלתה) מה הייעוד של הדבר הזה? אני משער שזה לרדוף אחרי עבריינים בשטח? (שימו לב שזה מתנ"א לא סיור) אם כך העיניין למה לבזבז כל כך הרבה כסף על ניידת? צריכים ניידת שתרדוף אחרי אנשים בשטח? ,אז למה לקנות ג'יפ יקר ולא איזה סופה שגם יותר זולה וגם יותר יעילה בשטח? לא דובר פעם על איך למשטרה חסר כסף? או שאני טועה.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 2 תגובות
- 700 צפיות
צהרים טובים! יש לי רכב מסוג סיאט איביזה 06 דגם מנוע vag. את הרכב קניתי לפני חודשים וקיבלתי איתו נוזל קירור בערך חצי ליטר. והיום הוא נגמר לי אני צריך לקנות. על המיכל רשום G12 ואני יודע שכבר לא מיצרים אלה רק g12 plus. איפה ניתן לרכוש נוזל זה? אני צריך לרוקן את כל תוכן נוזל הקירור הקיים או שאני פשוט יכול להוסיף כל פעם מהנוזל החדש?. יש לי עוד שאלה למה חייב לשים g12 plus ולא את הנוזל שמוכרים באוטודיפו? יש לי עוד שאלה אתמול שרטו לי את האוטו כנראה בחניה איך אני יכול להעלים את השריטות או לטשטש אותם?
הודעה אחרונה מאת JANT18, -
ניוטרל באוטומט 1 2
מאת misheu-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 18 אלף צפיות
שלום. לשם מה יש הילוך ניוטרל במכונית אוטומטית? האם ההילוך שימושי למשהו במכונית אוטומטית? ומהו "הילוך" הפארקינג ולמה אין לו מקביל במכונית ידנית? תודה.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 10 תגובות
- 18.4 אלף צפיות
כמה אני צריך למלא מקדימה ומאחורה?{יונדאי אקסנט 2008}. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שהתשובה המתבקשת היא "כי רוצים לחסוך כסף", אבל זה נראה לי ממש לא הכיוון, כי יש את המשענת הזו במכוניות הרבה יותר זולות, שעולות חצי ממחיר האסטרה. מה אתם חושבים? תודה.
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
-
לינק אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות...
הודעה אחרונה מאת Diana77, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
חברת ביטוח לא דורשת קודן. האם קודן מעכב אולי בקצת את הגנב החובבן? כי אם אין בזה שום תמורה אני לא רוצה להתקין את זה סתם רק כדי שזה יציק לי בהנעה. בחינם קיבלתי גם חיישני רברס ומרימי שמשות אז נושא שלא יתעסקו עם חוטים במכונית כבר לא אמור להשפיעה. תודה לכל העונים. אני צריך להחליט עד מחר ב8 בבוקר. כל תשובה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת spirit73, -
- 0 תגובות
- 618 צפיות
היי חברים האם למישהו יש את המחירון של לוי יצחק לאוגוסט 2009? אני מחפש את המחיר של סקודה פאביה ידנית 1.6 ספורט עם גג לבן עלתה על הכביש בדצמבר 2008. נקראת מודל 2008 ע"פ השיטה כיום. מי שיכול לעזור ובמהירות יבורך תודה
הודעה אחרונה מאת itzikpe, -
- 3 תגובות
- 757 צפיות
שלום חברים, מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי פיגו 407 שנת 2008. אחרי שקראתי את כל המאמרים, עדיין לא הבנתי אם זה חוקי או לא, אם זה עובר לא עובר טסט. אני מוכן להשקיע כדי לקנות סט איכותי. מישהו יכול להמליץ על קיט ומחיר?
הודעה אחרונה מאת Free, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.youtoo.co.il/Site/Deal.aspx?l=1&t=3&id=18 זה נראה לכם אמיתי? טל.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 758 צפיות
האם יתכן שיונדאי אקסנט אסטים אוטומאטית 2001 אוכלת/צורכת יותר דלק משברולט קוואליר 2002 ?
הודעה אחרונה מאת meshorer, -
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 329 אורחים (הצג רשימה מלאה)