Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה רכשתי סיריון 2007 ואני מעוניין להתקין אזעקה + ביפר כזה שנותן התראות על הרכב שאתה לא לידו.

יש מישהו שממליץ על הרב בריח

mvp625/mvp650

?

או משהו אחר שדומה

אשמח לעצות

תודה

פורסם

ה-MVP מומלצת מאוד, מומלץ לגשת למתקין שמכיר את המערכת ולא לאיזה חאפר שיתקין לך את מערכת כך שתתריע על כל עלה שינחת לך על הגג.

אישית אני מאוד מרוצה 0 תקלות, הבחנה LIVE על כל דלת פתוחה או אורות דולקים וגם מרחק קליטה מעולה.

חשוב לדעת שאין אפשרות במערכת לגלאי נפח אלא רק לגלאי זעזועים ו\או גלאי פתיחה (לחצנים).

פורסם

625 מצטער אין לי המלצה אני לא מאיזור המרכז, תצטרך לחכות להמלצות שיכתבו כאן או שפשוט תשתמש במנוע חיפוש בפורום.

עם ההתקנה שים לב שצריך להגיע לך שלט עם תצוגה ושלט בלי תצוגה.

מחיר ההתקנה לפני שנה היה בסביבות 650 (למע' הישנה), 550-600 למערכת החדשה לדעתי יהיה סכום הגון אצל מתקין טוב.

פורסם

זה עם התצוגה בעל פונקציות מרובות (רטט, שעון מעורר, הגדרות רגישות, מרחק גדול יותר לקליטה, מתריע על אזעקה LIVE יש עוד לא זוכר כרגע את הכל), זה שבלי התצוגה (פתיחה\נעילה, שקט ולחצן איתור).

• תוכן חדש...