רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 579 צפיות
ערב טוב, אני מעוניין בהמלצות לכיסוי רכב חיצוני לפיאט פנדה,האם יש כיסוין ספציפים לדגמים או שהמידות הם קובעות? אני מבין שהכי טוב כיסוי 4 עונות,אבל מחיפוש ראיתי שהיו כאלה שחדרו אליהם מים,יש משהו מומלץ ומאיפה?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אותכם במפגש מועדון PCR שהתקיים אתמול. על הפרק היה טיול לאזור ירושלים באחד הכבישים הכי מהנים לנהיגה בארץ. ניתן לתמונות לדבר: נקודת מפגש ראשונה + שניה: יצאנו לדרך: עוד תמונות בהמשך
הודעה אחרונה מאת BioS, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4072091,00.html אגב, הומאז' זה מתן מחווה ליוצר.
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
הדגם הנמכר ביום בארץ בחודשים האחרונים, ה-i30 מקבלת תיבת הילוכים ידנית ומנוע קטן יותר במיוחד לציי הרכב נראה מי יבוא בעקבותיהם...
הודעה אחרונה מאת or171, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, היום שחזרתי מהעבודה לבית בסביבות השעה 18:30 ראיתי ניידת עומדת בירושלים על הפסים של הרכבת הקלה ליד מלון עץ הזית ולידה משהו כמו 80 או 100 חרדים.מסתבר שהייתה תאונה קלה או חמורה אינני יודע והמשטרה הגיע לבחון. וחשבתי לעצמי, מה יקרה כאשר תתרחש תאונה ו או פיגוע ברכבת הקלה? או אפילו הפגנה בכיכר ציון על הפסים של הרכבת. הרי במיקרה וזה קורה באוטובוס, הניתקע או לחילופין הדרך חסומה,האוטובוס בורח לו דרך מקומות אחרים ואיך שהוא מביא את האנשים לייעדם גם אם הדרך ארוכה יותר. ברכבת מה יקרה? הרי אם אחת עומדת הל המסילה לא ניתן לעקוף-נניח ונתקעה הרכבת בבוקר,קורה.לא יודע,פנצ'ר בגלגל,כל ירושלים תשותק? הרי אגד ברוב חוכמתם או משרד התחבורה, החליטו כי קווי אגד יבוטלו כך שלדגומא, א…
הודעה אחרונה מאת chesy, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום , אני נהג חדש (קצת יותר מחצי שנה עם רישיון ) , האם יש לי אפשרות להשכיר רכב לעצמי ? ואם כן , האם יש איזה שהם תוספות למחיר ?
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן, אתם בטח זוכרים אותי מהשרשור הזה. אז ביום שישי בצהריים העמדתי את הרכב (החלופי מהביטוח) באותו מקום בדיוק. היום בבוקר אבא שלי מעיר אותי לקום לבדוק האם הרכב הבא הוא שלי: למזלי רכב חלופי, לפחות הבנאדם השאיר פרטים. (למרות שעדיין איכשהו מבאס..)
הודעה אחרונה מאת אלון ר, -
-
- 12 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הרכב בן שנה וחודש, ונסע 10K ק"מ. האם הגיע הזמן להצלבה? במקביל לתשובותיכם המלומדות, אחפש בערב אם יש התייחסות בספר הרכב. תודה.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
השבוע תדלקתי ובדקתי לחץ אויר בתחנת הדלק אסא באיזור צומת בית דגן למי שמכיר. רגע לפני שנכנסתי לרכב והתחלתי נסיעה הבחנתי בשלט שהוצב על ידי הנהלת התחנה לטובת הנהגים היוצאים מהתחנה, וכתוב בו: "גיבורים שימו לב: ביציאה מהתחנה נא הצמדו לימין. איזור אכיפה מוגברת". ביציאה מהתחנה קיימים 2 נתיבים בהם ניתן להשתלב בתנועה בבטחה, כאשר ישנו שטח הפרדה ברור שמצוייר על הכביש, כדי למנוע מנהגים להשתלב בצורה פראית אל התנועה שנוסעת ישר. זאת אומרת מי שרוצה להמשיך בנסיעה לכיוון ישר, צריך לפנות ביציאה מהתחנה ימינה, לנהוג עוד כ 200 מטר,להמתין ברמזור כ 30 שניות, ולהמשיך בנתיב נסיעה ישר. כל זה נועד כדי למנוע תאונות מיותרות שעלולות להסתיים במוות (כדוגמת התאונה של טל שביט ז"ל). נחשו מה? …
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
שאלה :קניתי רכב מחברה אשר הינה סוחר מורשה ,ביקשתי מראש לרשום את הרכב ע"ש אימי אשר הינה נכה וצרפתי את מסמכיה ,לאחר מס' ימים יידעו אותי כי הם בצעו העברת בעלות ,נגשתי לחברה לאחר מס' ימים (לא הייתי באזור...)או אז הוברר לי כי הרכב על שמי ,הם התנצלו ואמרו כי הדבר נעשה בתום לב ,בעצם אני אמור לעשות העברת בעלות נוספת(כמובן שהבטיחו כי כאשר אמכור להם את הרכב לא יערימו קשיים...)לפני מס' ימים הובר לי בשלהי חודש מרץ בוצעה העברת בעלות ע"ש אימי ולא אני עשיתי זאת!! האם יש כאן טעם לפגם או לבוא אליהם בטענה מדוע עשו זאת מבלי רשותי?! למרות שבעבר בקשתי? תודה
הודעה אחרונה מאת יודוקוליס1, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
על פיאט פיורינו חדישה. מצאו אותו שני חברים במקרה על כביש 4, לפי מה ששמעתי הוא הודה שהוא תלש אותם מרכב בעיר מגורי, ותודה לרמזור של רופין על שהתחלף לאדום, שאפשר לחברי שהיו שם במקרה לחסום אותו עם רכבם. ולקחת את הסמלים חזרה אחרי בירור, איזה גועל של אנשים! בחיי! אין גבול!
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
על הגולף שלי יש ג'אנטים 15" שעליהם אמורות לשבת קאפות עם סמל VW (תמונה ראשונה). לפני כמה חודשים, נפלו לי 2 קאפות (הפינים כנראה נשברו מהחום) והחלטתי להחליף את כל ה-4. פתחתי ebay, מצאתי דגם שנראה דומה לפי תמונה, הזמנתי רבעייה וחיכיתי. כשהגיע המשלוח התברר שזה בכלל לא הדגם המתאים. החלטתי לבדוק יותר לעומק ולחפש לפי מק"ט מדוייק כדי לא לטעות שוב. הסתבר לי שלמרות שהג'אנט נקנה מצ'מפיון, הוא אינו מקורי VW ובכלל אין מק"ט. כנראה סתם חיקוי סיני. חיפשתי עוד פעם לפי תמונה והזמנתי. הפעם נראה כמעט מה שאני צריך אבל הקוטר טיפה גדול יותר (תמונה שנייה). ביררתי בסוכנות ממנה נקנו הג'אנטים והם כבר לא משווקים ג'אנטים בכלל. הם גם לא ידעו להפנות אותי ליבואן. ניסיתי בכמה מקומות שמוכ…
הודעה אחרונה מאת Morph00, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, שבוע טוב. הייתי בירושלים בסוף שבוע, ונתקלתי ב206 שנת 2001 (נראה לי), אבל בתצורת סדאן. לרכב היה מספר זר, כנראה של איזה קונסוליה או משהו בסגנון. פעם ראשונה שאני נתקל "במוטציה" הזאת, ואת האמת, זה לא מראה מלבב לעין . היא פשוט מחרידה, זה נראה כהכלאה של שני רכבים, ולא יצא להם כזה מוצלח. מישהו נתקל גם ברכב הזה? הוא הגיע בייבוא סדיר לארץ? או שכף גלגלו בכלל לא נחתה פה? יש למישהו עוד פרטים עליו? מנוע? נתונים? http://www.autoevolution.com/image/peugeot-206-sedan-2006/17407.html#image תודה אנשים.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
שלום האם יש אתר שמראה כמה עולה טסט שנתי לרכב מסוג מסויים? זה הולך לפי נפח מנוע? טסט לסובארו ג'אסטי מנוע 1.000 עולה בין 700-900 שקל? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2011/05/19/ferrari-superamerica-45-unveiled-ahead-of-villa-deste/
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה מבצעים? מה לגבי 107?
הודעה אחרונה מאת ohadg, -
- 21 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, מישהו יודע מה גודל המדבקה המקורית של לאון שיש מעל הדלת האחורית? באיביי מציעים כל מיני גדלים ואני רוצה לפי הגודל המקוריי של החברה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת liors86, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
כלמוביל חונכת את אולם התצוגה החדש והקבוע של סמארט, שיחליף את אולם התצוגה הזמני ששכן במלון בנחלת בנימין. על הדרך, מודיעה כלמוביל על תחילת שיווקה של הסמארט בראבוס הספורטיבית, במחיר שיחל ב-200 אלף ש"ח. בנוסף, יחל כאן שיווקה של האנטי-תזה, סמארט פיור. מדובר בגרסה חסכונית וירוקה במיוחד לסמארט הקטנה. פרטים נוספים תמצא בקישור - סמארט בראבוס ופיור מגיעות לישראל
הודעה אחרונה מאת RomanGLX10, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1824804
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מה ההבדלים ביניהם? מה יותר טוב וחזק? אני רוצה לשים מנורות לד... 2 מאחורה במספר רישוי ועוד 1 במנורה שפותחים את הדלתות אז היא פועלת למעלה אז אני צריך להזמין 2 זוגות... http://www.dealextreme.com/p/44mm-0-6w-6500k-60lm-3-smd-led-reading-lamp-license-plate-white-light-bulb-dc-12-18v-pair-57525 או... http://www.dealextreme.com/p/42mm-0-3w-6-led-6500k-27-lumen-white-light-bulb-for-car-dc-12v-51172 תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 2 תגובות
- 875 צפיות
שלום לכולם! ברצוני לדעת אם יש אפשרות להתקין GPS במערכת של הKenwood? במידה ומישהו התקין או יודע איפה אפשר להתקין דבר כזה תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת KOBIAM111, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני טס לאנגליה יום שני(בדיוק שהגאמבול מתחיל ). הסתכלתי בכמה אתרים ומה שמשך את העין שלי זה- AMG Half Day Experience המשכתי לקרוא וקראתי שהם דורשים All drivers must produce a full UK licence השאלה שלי ממש טיפשית אני יודע אבל מה זה אומר? האם הוצאת רשיון בין לאומי בממסי יספיק?? תודה
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
- 3 תגובות
- 856 צפיות
חברים שלום האם יש למשהו מידע לגבי חברות להשכרת רכבי ספורט מיוחדים או רגילים באוסטריה? או שעדיף לפנות ל HERZ וכדומה???? האיזור הוא INSBRUCK ב אוסטריה, אבל אני יסע רחוק יותר אם צריך.... אשמח לכל עזרה! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת gt3rs, -
תעזרו לי ליישב וויכוח קטן, חבר טוען שהמנועים של ניידות התנועה הם מנועים משופרים(משהו שנניח אסור מבחינה חוקית לאזרח לעשות) ואני טוען שאם כבר, אז יש להם גרסאות יותר חזקות של מכונית (לדוגמא, B4 עם 160 כ"ס, לא הגרסא הכי פשוטה) אז מי צודק? אם בכלל?
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני הכניסה לחדרה ,בכביש 4, לכיוון צפון בערך מול המצלמה הקיימת לכיוון דרום(אולי קצת יותר צפונה). ראו הוזהרתם .
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
היי חברים, ושלום רב לגיל מאוויס. בהמשך לשרשור הנ"ל החלטתי שאני בודק את הטיפול של חברת הליסינג. הבוקר שלחתי את הרכב שלי לטיפול של 45K, כשהגיע הבחור הנחמד מאוויס לאסוף את הרכב המלוכלך שלי, ציינתי בפניו כי איני רוצה שישטפו לי את הרכב. כמו כן ביקשתי שיבדקו ברקסים שמלווים אותי כבר 45K מהזמן שהרכב אצלי, משמע ברקסים של היצרן מאז שהרכב קיים. בכל מקרה, כשהנציג של אוויס החזיר לי את הרכב, עשיתי בדיקה מקיפה של הרכב שכללה בין השאר האם החליפו לי ברקסים כפי שביקשתי. יש לציין שהאוטו חזר מלוכלך כפי שביקשתי ועם האזיקונים על הטאסות. כששאלתי את הנציג האם החליפו ברקסים הוא אמר שלא היה צריך, וכששאלתי אותו איך יכול להיות שבכלל בדקו את הברקסים בזמן שעדיין קיימים האזי…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אכזבה
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קבלתי אתמול את הפולו החדשה . עכשיו הבנתי שבעקבות הירידה החדה של היורו צמפיון מורידים מחירים ועושים הנחה משמעותית. שאלתי היא האם אני יכול לקבל את ההפרש חזרה או סוג של פיצוי ?
הודעה אחרונה מאת -moshe-, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
מישהו שמע,ראה,קנה? שווה את המחיר? www.galay.co.il/shop ולכל החכמולוגים,שלחו לי את הקישור והעברתי הלאה,לא שלי!
הודעה אחרונה מאת Omri.Bd, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חדש פה בפורום. השבוע רציתי להזמין POLO GTI 2011. כבר באתי לשלם על האוטו, אבל אני לא מוצא חברת ביטוח שתבטח אותי. אולי מישהו מכיר חברה שתוכל לבטח אותי לגיל 20 ומעלה מקיף וחובה? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 154 אורחים (הצג רשימה מלאה)