Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מודעות שהספקתי לצלם.

IMG_0923.JPG

IMG_0926.JPG

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
ההנחה המשמעותית ביותר היא על אחד הדגמים הנמכרים ביותר : גולף 1.6 DSG. הנחה של 10 אלף ומחיר של 119 אלף.

נשמע מפתה למי שלא נרתע מהגיר הזה.

מפתה למי שלא נרתע ממנוע 1600 עם 102 כ"ס שהושק לפני 20 שנה ומידיות שחורות לדלתות סטייל פיאט אונו 95 8)

פורסם
עבודה בעינים, עשו טובה שהורידו את מחיר הפולו TSI באלף ש"ח.. :roll:

למה עבודה בעיניים ? מדובר בשוק חופשי ואין שום סיבה לחלק כסף סתם כך כשהביקוש למוצר ממילא גבוה. את ההנחות הגדולות באופן טבעי משאירים לאותן מכוניות שקשה יותר למצוא להן קונים, בין שהן בסוף דרכן, בין שהטכנולוגיה בהן יותר מיושנת.

פורסם

ידוע למישהו שהיה שם הנחה על השירוקו או מבצע לטרייד או מימון כלשהו?

דרך אגב קניתי שנה שעברה פולו TSI ואני שוקל לעשות טרייד לשירוקו..

משתלם לדעתכם?

POLO TSI 2010

פורסם

כשאני שאלתי על טרייד אין על הפולו שלי בשביל הפולו GTI החדשה האיש מכירות אמר שהם יציעו בסביבות ה-85 אלף שקל שהמחיר מחירון הוא 102,500.

ממש בדיחה.

פורסם

חחח לי על האיביזה SC שמלפני המבצעים הציעו 75 אלף בטרייד אין :shock:

85 אלף על הפולו TSI זה ממש בדיחה:lol:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...