אז קודם כל תודה רבה על הענות.
אני מתעניין בחדשה מהחברה .
אני מתקשה להאמין שעל סדרה 1 יהייה ירידת ערך של 100 אלף שקל בשלוש שנים במיוחד שזה צורה חדשה.
לגבי תקלות גם השירוקו שרציתי בזמנו יצא עם המון תקלות מהחברה והרבה סיפורים אבל זה לא שכיח לחלוטין.
אם אני רוכש רמת הגימור תהייה לוקשרי עם הגג והגנטים.
כמה ביטוח לרכב??
היי חברים יקרים.
מתלבט כרגע לגבי סדרה 1 החדשה של BMW
מדובר על 116I הדגם החלש יותר.
כרגע נוסע בפולו TSI שנת 2010 ומשתעמם. (רווק).
יש פה חברים שרכשו סדרה 1 חדשה?
מעניין אותי אם הם שבעי רצון ואם הם קיבלו מחיר טוב על הרכב או שאין מה לדבר על הנחות??
טנקס.
מבחינת האחזקה בביטוח יש לי מחיר ממש טוב ככה שאני לא דואג ומבחינת הטיפולים אני מאד מקווה ליפול על כלי במצב טוב שלא אצטרך לרוץ למוסך.. מה שמטריד אותי זה הצריכה כי ברכב שאני נסעתי בו היה צריכה לא נורמלית! אולי בגלל שנדלקה לו הנורה של השמן והיה חסר לו שמן?
תאמת שנסעתי ברכב ומאד נהנתי ואפילו בביטוח יש לי מחיר ממש טוב דרך איזה מקום אבל שתי דברים קצת הפריעו כי לחבר שלי באוטו שיש לו גם מערכת גז הצריכה של הבנזין לא הגיונית כי מרמת השרון לנתב״ג ירד חצי מיכל כמעט שנסענו על בנזין. זה הגיוני?
דבר נוסף זה הכפתורים שמתקלפים ברכבים הללו. יש לזה פתרון כלשהו? אולי להזמין חלק מהכפתורים מאיזה מקום ולהתקין חדש בארץ? אני אוהב אוטו מצוחצח.
תודה
בימים אלו אני מתלבט אם לרכוש את הג׳יפ הראשון שלי וראיתי טוארג שנת2005 בדגם לוקצרי מנוע3.2 כמובן עם כל הפינוקים.
מכיוון שאני לא מכיר את הרכב ואני גם לא מוצא חוות דעת באינטרנט רק על מנועי הדיזל והרכב הוא בנזין אני מקווה שתוכלו להזרים לי קצת נתוני אמיתיים עליו כמו צריכת דלק. מחלות למינייהם שיש ברכב או דברים שכדי לבדוק לפני רכישה? וכמובן אפילו נתוני יצרן 0 ל100 וכו׳.
תודה
חחחח הוא סתם שקרן לא עונים במודעה הזאת כבר חודש
לפני כן פורסמו אותם תמונות רק פרטים שונים גם כן מפתים וגם לא ענו.
דווחתי ליד 2 הורידו לו את המודעה וכמו שניתן לראות הוא העלה שוב רק שינה את הפרטים ואת המגורים וכל מיני שטויות!
אני ידווח עליו שוב.