Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שזאת כבר מכונית אחרת לגמרי, בגיליון הקודם של CAR AND DRIVER היא ניצחה את הג'טה במבחן השוואתי והפסידה לפוקוס החדשה.

אני אמשיך להגיד את זה : יונדאי\קיה החדשה נותנת בראש, הקיה אופטימה החדשה קיבלה ציון טוב יותר מהאקורד החדשה במבחן של קונסיומר ריפורט וזה חתיכת הישג.

haters will hate

פורסם

בארה"ב יש לה 138 כ"ס.. הסוסים באירופה שונים בעוצמה או שזה בגלל תקנות זיהום אויר למינהן? :-)

פורסם
אשמח לדעת עם איזה רכב זה היה ?

האם יש בכלל הצהרות יצרן שמעידים על חיסכון מסוים בדלק ?

כי למיטב ידעתי הנעה של רכב גם צורכת דלק לפעמים יותר מעמידה של כמה דקות .

פיאט גרנדה פונטו.

לפי מה שאני שמעתי, בממוצע המסתבר זה אמור לחסוך אחוזים בודדים בצריכת הדלק, לא זוכר בדיוק כמה.

אותי אישית זה עצבן כי זה לא היה חלק כול כך, בהחלט הרגשת מתי הרכב נדלק מחדש, וחוץ מזה זה תמיד נתן את ההרגשה כאילו המערכת הזאת שבירה ביותר וכול שניה היא יכולה פשוט להתקלקל.

פורסם
מנועים שונים.

בידיעה של דהמרקר לא רשום כלום על סוג המנוע. לא יהיה לו הזרקה ישירה כמו ל 1.6 שנמכרת בארה"ב? או שכל ההבדל יסתכם בניהול מנוע שונה?

פורסם

davemustaine87

ברור שירגישו בבירור מתי הרכב מתניע. יש את רעש ההנעה, ורעידות מהמנוע.

עד כמה שבלימת זעזועים השתפרה בשנים האחרונות, אין דרך להעלים לחלוטין זעזועים, אתה תמיד תדע מתי המנוע מותנע ומתי לא.

בתכל'ס, מהנסיון שלי עם עצור וסע, ברמזורים ותנועה רגילה זה בסדר גמור, לא מפריע בכלל ולא מעכב ברגע את היציאה מהרמזור (הרכב מתניע עוד לפני שמספיקים להוריד לחלוטין את הרגל מהברקס), אבל בפקקים זה מעצבן משהו.

בנוגע ל I30 הידניות- נפלא. אני תמיד בעד רכבים ידניים, וטוב לראות שהם לא נעלמים מהשוק הישראלי.

בנוסף, שידוך מנוע חסכוני חדש+תיבת 6 הילוכים למנוע המוכר הופכות את הרכב הזה סוף סוף לחסכוני, ואולי גם לאופציה מושכת יותר לרכישה פרטית.

פורסם
davemustaine87

אני תמיד בעד רכבים ידניים, וטוב לראות שהם לא נעלמים מהשוק הישראלי.

זה לא שהם לא נעלמים - הם כבר נעלמו מזמן, אבל חוזרים לשוק לאור הדרישה הצרכנית - זה קשור בעיקר לחיסכון בדלק ולא לתרבות הנהיגה הספורטיבית שהשתלטה פתאום על העם היושב בציון.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם הI35 לא הולך להיות כ"כ נפוץ בארצנו ממה שזה נראה עד עכשיו זאת תמורה מעולה למחיר.

לגבי הI30, אין ספק שזה היה צריך להגיע. החוסר אפשרות לקבלת גיר רגיל במכוניות מגביל מאוד.. ישנם מספר רב של מכוניות שידני אפשר למצוא רק אצל מורי נהיגה, וחבל.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לצערי נכון להיום מעט מאוד יבואניות נותנות אפשרות להזמין דגמים ידניים. ככל שידוע לי יש רק 2 יפניות: סובארו והונדה, פולסוואגן, פיאט, פיג'ו, סיטרואן האירופאיות וזהו.

אני בתור קונה רוצה את האפשרות לבחור כאשר אני משלם במיטב כספי וממש לא בא לי שיבואן יגביל אותי בבחירת טיבת ההילוכים. אני אומר בהצלחה ליונדאי, היום הם נותנים בראש ובעתיד יהיו במקום הראשון בארץ בשאר הסגמנטים.

אישית אני חובב מושבע של ניסאן, אבל עם יבואן בארץ רחוק הם לא יגיעו וחבל!

*זוהי דעה סובייקטיבית.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

לא רק שהיא מצליחה לעצבן מעט בפקק אני חושב ששמה היא מאבדת אפקטיביות כי אתה גולש לאט ואם לא המתנת בערך חצי דקה להנעה אני לא חושב שחסכת בדלק בכלל אלה ההפך הוא הנכון.

אגב מצד שני אני חושב שמבחינה טכנית אולי יש להם הסבר לגם גם בפקק היא חוסכת אם אני לא טועה מישהו אמר לי פעם שבהנעה של רכב מה שלוקח הרבה דלק זה שהמשאווה או המזרקים משהו כזה יתמלאו אולי עם המערכת הזו יש שיטה ייחודית להשאיר שמה דלק ופשוט לדומם מנוע -זה כמו שיגידו שהטורבו לא מספיק להתקרר שהמנוע נכבה בפקק ולא מספיק להשוות סיבובים אבל גם שם יש איזה פתרון ומערכת שממשיכה לשמור על הטורבו .

כל זה מטלפון שבור של דברים שהוסברו לי בפורום של רכבי בחו"ל מחבר ומאיזה שירשור פה בפורום אין לי כוונה להטעות ומצטער אם עשיתי כך אשמח ויתקנו אותי.

• תוכן חדש...