רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
הבקשה בכותרת. כמה עולה היום טסט דרך אגב?
הודעה אחרונה מאת miklush, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 25 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
חברים ,תופעה חדשה שנתקלתי בה היום בפעם הראשונה בשתי מכוניות שונות היא גניבת דלק עיי חיתוך צינורות המבוא של הדלק אל המיכל ויניקתו החוצה . הראשון רכב מזדה 2 שהגיע בבוקר ואמר לי שפיתאום הוא מגלה בבוקר שאין לו דלק והוא נכנס למלא בתחנה וכאשר הכניסו את צינור התידלוק והחלו למלא כל הדלק נשפך החוצה , הרכב הגיע אליי וכשהרמתי את הרכב ראיתי ששני צינורות הכניסה למיכל חתוכים עם סכין חדה . שעה אחר כך הגיע רכב פגו 206 עם נזילת דלק ,אני מרים את הרכב וצינור המבוא למיכל חתוך . במקרה של הפיגו נזק של כ 250 שח לא כולל הדלק במקרה של המזדה 450 שח נזק לא כולל הדלק . מדהים ,לאן הגענו .
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אתמול אני מגיע להורים ורואה את הקרוז של אבי בחנייה, כשאורות החניה השמאליים בלבד דולקים (קדמי ואחורי). צד ימין - כבוי. הרכב כמובן כבוי ונעול. פתחתי את האוטו, סובבתי את מתג האורות - לא מכבה. קלטתי שידית האיתות נמצאת למטה, כלומר אבי אותת שמאלה בכניסה לחניה והידית לא חזרה למרכז (חניה מקבילה לכביש, בקושי סיבוב הגה) וכך הוא כיבה ונעל את האוטו. העברתי את הידית למרכז - אורות כבים. העברתי למעלה - אורות ימין דולקים! וכל זה שהרכב כבוי. האם זו עוד אופציה משונה מבית דייהולט (כיבוי תאורת קונסולה עם מתג אורות ראשי, אורות רוורס נדלקים בפתיחת בגאז') או תקלה טכנית? אשמח אם בעלי קרוז יעשו ניסוי קטן. תודה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 140 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3440798,00.html בושה , במקום לדאוג לכבישים שישרתו את כל העם ויפתרו את בעיית הפקקים בכביש1 ,בונים נתיב אגרה לעשירים. אני לא יודע אבל נתיב אחד לא יספיק וכנראה שגם בו יהיו פקקים, הרי רוב הנוסעים מירושלים לתל אביב לא משתכרים מינימום, ו5 שקל לנסיעה לא כ"כ יקר. בירושלים גם רוצים להפוך נתיב אחד בכניסה לנתיב בתשלום. אבל אצלנו לשם שיוני יש ראש עיר שדואג לתושבים ולא מוכן שבנתיב אחד יסע העם הפשוט, ולידם יסעו העשירים.
הודעה אחרונה מאת itit567, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בעלון המכירות של ניסאן בארה"ב התפרסם נתון מוטעה. במטרה למנוע תביעות, מציעה החברה היפנית לרכוש את הרכב בחזרה מבעליו, בתוספת פיצוי של כ-400 דולר. היבואנית בישראל טוענת כי הקריאה אינה נוגעת לשוק המקומי, אלא אם ימסר אחרת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4070968,00.html אני רוצה לראות את היום שבו יבואנית רכב בארץ תציע על טעות בתום לב (במקרה הזה, כמה ליטרים בודדים במפרט) לרכוש את הרכב חזרה ולתת פיצוי כספי נוסף.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שאלה מאוד פשוטה, האם תו חניה לאיזור 9 ו-5 (רמת אביב) תקף גם באיזור 10? אני מנסה להבין את המפה המצורפת - http://www.bekaloot.co.il/FrameWork/Upload/StepImage_ff1b5b46-95d9-4cd3-89cd-5fbebc617f4e_big.jpg לפי מה שהבנתי, תן 10 יכול לחנות בכחול-לבן ברמת אביב. אני יודע שאני יכול להתקשר לגוף המטפל בתווי חניה ולשאול זאת, אך אם בכל זאת מישהו יוכל לעזור זה יהיה מאוד נחמד.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, אני יודע שאסור לייבא חלקי רכב משומשים הקשורים בבטיחות הרכב. השאלה היא בנוגע לייבוא ג'אנטים משומשים, האם הם מוגדרים רכיב בטיחות. לכל אלו שמרימים כרגע גבה, הרכב שאליו מיועדים הג'אנטים הוא רכב אספנות שספציפית במידה (10" אבל רחבים) הזו אין אפשרות למצוא סט. כמובן שכשיגיעו לארץ יעברו תהליך של ניקוי חול שיפוץ ועוד אבל השאלה היא האם ניתן להכניס אותם לארץ. תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת talsela87, -
כתבה מוואלה שעה ביום בין 15:00-16:00 כל פעם בתחנה אחרת. התחנה שמשתתפת במבצע תפורסם בתוכנית של דידי הררי. תידלוק עד 20 ליטר חינם. 50 הנהגים הראשונים שיגיעו אחרי תום המבצע יקבלו 50 ש"ח הנחה לתדלוק הבא במהלך שבוע המבצע. שורה תחתונה, מי שפנוי בשעות המדוברות ונמצא בסביבת תחנות "טן", הזדמנות לא רעה לחסוך 150 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Guyvaron, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מדובר בלימונית שהתיישנתי בה - פולקסווגן פולו קלאסיק (מודל 01), ידנית ללא טורבו, חמישה הילוכים. ברכבי בנזין התרגלתי להעביר הילוכים באזור ה-3500 סל"ד, לא אוהב למשוך. אולם הסל"ד המקסימלי עומד בד"כ על כ-7000 סל"ד. בפולו קלאסיק דיזל הסל"ד המקסימלי עומד על 5000 (אדום), את הכוח מרגישים מ-3000 עד 4000 סל"ד והחל מהילוך שלישי. הבעיה היא שאין לי שום פרופורציה לגבי הסל"ד מכיוון שמדובר במנוע מסוג אחר. חבר בעל רכב כמעט זהה (מודל 99) הסביר שלא מומלץ לנהוג בסל"ד מתחת ל-2000, מצד שני ש-4000 סל"ד זה מטורף לדיזל. הילוך ראשון אני מעביר גג ב-20 קמ"ש (לא עובר 2000 סל"ד). הילוך שלישי אצלי נכנס כבר בכ-35 קמ"ש (לא עובר את ה-2500 סל"ד). הילוך רביעי מכניס לפחות ב-60 קמ"ש (לפנ…
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
-
מעשה שהיה כך היה: אתמול בבוקר, נאלצה אשתי היקרה "להסתכן" במהלך מורכב ביותר של חציית כביש עירוני דו נתיבי במעבר חציה (רח' ויצמן בת"א, מכיוון רח' בארי לאי התנועה, למי שמכיר). מאחר שמנוסה היא בקשיי המהלך ובסיכוניו הנלווים, חיכתה מעט לאחר שעצר לה הרכב בנתיב הראשון, עד שראתה שגם הרכב בנתיב השני עוצר. רק אז החלה לחצות, וכשכבר היתה בסוף מעבר החציה, בצעד האחרון לפני אי התנועה, בעוד היא מניפה את רגלה להשלמת החצייה בבטחה - אבוי! טוסטוס בן-יונה "יצר" לעצמו נתיב שלישי חדש וצר ועבר בערך חמישה סנטימטרים ממנה, בלי שאכפת לו בכלל שמדובר במעבר חציה וששני רכבים עצרו כדי לאפשר למישהו/י לחצות. יכול היה להרוג שניים במכה ועוד לברוח... אחד הנהגים ניסה עוד לדבר איתו ולגעור בו, אבל הוא כמובן בר…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלה, לדוגמא: אני קונה סובארו אימפרזה ניו אייג' 2006 ב40,000 שקלים. לאחר שלוש שנים אני רוצה למכור אותה ולקנות אוטו יותר חדש , כיצד לחשב בכמה אני יכול למכור את האוטו. על פי מחירונים זה לא עובד, והאם אני יכול להיסתכל על אותם המכוניות מ2003 ועל פי הן לחשב? כמובן אתם מוזמנים לתת הצעות משלכם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מצאתי את האתר הזה שמוכר פנסי ערפל לפולו כולל התושבת של הפנסים ב-175 דולר. http://www.vaglink.com/VAG/Polo_6R_10_Front_Fog_Light_Kit_Polo_6R.htm מישהו התעסק פעם עם האתר הזה או הזמין משם ויש לו ניסיון איתם ?
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
כבר כמה זמן אני שם לב לתופעה מסויימת, אנשים פשוט מתעצלים להרים את בלם השירות ברכבם! מעבר לעומס על פין תיבת ההילוכים, גם אם היא במצב P והרכב בשיפוע, יש את הפן הבטיחותי. לא חסרים מקרים שהרכב התדרדר וגרם לתאונה גם כשבלם השירות היה מורם, אבל בכל זאת - מה הקטע?
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
כבר לפני הרבה זמן שאלתי את עצמי למה קיימים רכבים בעלי 3 דלתות עם ספסל אחורי? למה שמישהו יעדיף לקנות 3 דלתות ולא 5 דלתות, מה היתרונות של 3 דלתות על פני 5 דלתות? החסרונות הם ברורים, חוסר נוחות כאשר יש נוסעים במושב האחורי, כניסה ויציאה שלהם, וחוסר יכולת לפתוח חלון מאחור. האם זה עניין של עיצוב יותר יפה? המחיר שלהם יותר זול? הגודל שלהם יותר קטן בצורה משמעותית? (אם מקטינים את הדלת הקדמית ומוסיפים דלת אחורית אפשר להישאר עם אותו גודל ) למה גם ברוב רכבי הספורט יש רק 3 דלתות? אמנם לי יש 3 דלתות אבל קניתי אותו רק בגלל שזה יותר מיוחד ואני אוהב את הדגם הזה, ובגלל שהחסרונות האלה לא מפריעים לי.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
בתאריך ה26.01 בשעה 12:00 בערך, בראשון לציון נגנב הרכב שלי מול העיניים שלי ! פג'ו 106GTI צבע כחול מטאלי, חישוקים שחורים מונמכת, עם סמל מוחלק מאחורה. מס' 39-728-16 חלקכם מכירים את הרכב, הרכב לא היה סטנדרטי כ"כ בחיצוניות שלו והוא היה דיי מיוחד. רכב שהשקעתי בו הרבה מהזמן שלי במשך ה5 שנים האחרונות, זמן כסף ואהבה... ופשוט נלקח ברגע אחד ! מה שקרה היה כך: אחרי חודש בחופשה בתאילנד, כאשר האוטו היה מכוסה ומוחבא בחניה פרטית אצל אחותי מתחת לבניין באיזור שקט, חזרתי הבייתה בסביבות 8 בבוקר ולקחת את הרכב חזרה אליי הבייתה. בסביבות השעה 9 האוטו חנה על הכביש ברח' מתחת לבית שלי. בזמן שאני בבית במחשב שמעתי את האזעקה, מסוג ביפר, מצפצפת. מהר רצתי למפתח והסתכלתי על ה…
הודעה אחרונה מאת david86, -
- 0 תגובות
- 824 צפיות
שלום עד לא מזמן עבדתי על סמיטריילרים, אך השאלות כאן הן עבור נגררים קטנים, כיוון שאין לי בהם התמצאות כלל, רציתי לשאול מספר שאלות, ואשמח אם למישהו יש תשובה, 1, מה האורך הנגרר המקסימאלי שמותר לטנדר לגרור? 2.מה משקל הגרירה המקסימאלי בחוק שמותר לגרור בעגלה,? 3.האם יש הבדל ברישום של הרישיונות בין נגרר סגור "לפתוח" (פלאטה)? 4.והאם דין עגלה עם שני צירי גלגלים שונה מדין עגלה בעלת ציר אחד? תודה מראש לכל העונים,
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
מפגש נוקיה 13.5
מאת nirk- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה תמונות שנקלטו בעדשת המצלמה של דרור בתי. להנאתכם (: By nirgtv6 at 2011-05-18 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-18 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16 By nirgtv6 at 2011-05-16
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שמעתי בעבר שקיימים בשוק כלים להתראה על עייפות – בודקים את תנועות הראש ועפעפיים / אישונים. למעשה, מנכל אור ירוק דיבר על זה גם השבוע בתוכנית הבוקר של ערוץ 10. מישהו יכול לכוון אותי למוצר / אתר / לינק כזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת yonatan688, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן אנשים! לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה אז אני מתנצל מראש אם טעיתי. בכל מקרה המצב הוא כזה, הגעתי עם אבא שלי לסיכום שכשאני אוציא את הרישיון (אולי סוף סוף נעבור טסט שלישי) אז אני אנהג איתו מידי פעם באוטו שלו. הוא התנה את זה בזה שאני אשלם על ביטוח. אמרתי שסבבה וסוף סוף גם יש זמן לעבוד כמו בן אדם (בוגר 12 שנות לימוד ) אז התחלתי לבדוק על ביטוח זול במיוחד והגעתי לביטוח לפי שעה. מישהו יכול להרחיב לי על זה מבחינת תשלום? כמה אני משלם בסיס כל חודש בלי קשר לכמה אני נוהג? והאם המחיר פר שעה משתנה מאוטו לאוטו? ועכשיו שאלה על הרכב, לאבא שלי יש isuzo Dmax שנת 2011. והוא אמר שהוא חושב שיש סיכוי שאני לא אוכל לנהוג באוטו אבל הוא לא בטוח בזה. יש סימוכין לדבר? כי אני יודע שהאוטו הוא B…
הודעה אחרונה מאת Sergo, -
-
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כאחד שלא יכול להפרד מתאורת קסנון חיפשתי פתרון לבעיית הסינוור על פנסי רפלקטור לאחר חיפוש מעמיק ברשת ניתקלתי בנורות קסנון H7R לעומת נורות קסנון H7 רגילות כמו שאתם רואים מורכב עליהם מגן בדיוק כמו שיש בנורות קסנון D2R שמגיעות ברכבים פנסי רפלקטור (ניסאן מקסימה לדוגמא) וזה ההבדל בפיזור בניהם ,אפשר לראות שבH7R האלומה מפוקסת ונקייה הרבה יותר. H7 H7R קישור מלא לדיון שמצאתי http://www.aj-hosting.net/hidfitting.co.uk/articles_and_information/what_are_h7r_bulbs-t140.0.html כנראה שאני יזמין לי זוג כזה בימים הקרובים , אפשר למצוא כאלה בEBAY.
הודעה אחרונה מאת speedy, -
פיג'ו 508, מחליפת ה-407, תושק השבוע בישראל. בשלב הראשון תשווק בישראל עם מנוע 1.6 טורבו-בנזין בהספק של 156 כוחות-סוס. בהמשך צפויות להגיע ארצה גם גרסאות הסטיישן והטורבו-דיזל החזקה (204 כוחות-סוס). המחיר - החל מ-161 אלף ש"ח. כל הפרטים בקישור - פיג'ו 508 בישראל
הודעה אחרונה מאת RS, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 904 צפיות
שלום לכולם בתחילת השבוע רכשתי מכונית חדשה( לא משנה מי היצרן), שלמתי מקדמה יפה והכול היה בסדר, חתמתי על כל הטפסים כולל המחיר ותכננתי להגיע למחרת לנסיעת מבחן כדי להחליט סופית אבא שלי הגיע בצהריים לאותה סוכנות, ולאותה נציגה, והוא ביקש אותו רכב בדיוק כמו שלי, היא שמחה והייתה נעימה מאוד וכאשר הוא כבר שילם מקדמה הוא ראה שהמחיר שהוא קבל גבוה ב1500 שקלים יותר, היא לא הבינה את הטעטת, אך אמרה שעד מחר בבוקר זה יפתר אני הגעתי בבוקר ( הפסדתי יום עבודה) לסוכנות כדי לבצע נסיעת מבחן, והיא אומרת שנפלה טעות, ואני צריך להוסיף 1500 שח למחיר שכבר קבלתי וחתמתי( חשוב לציין שהם חתמו על המסמך הזה) היא אמרה שהמחיר שאבא שלי קבל הוא הנכון, אני אמרתי אין בעייה שאבא שלי ישלם את המחיר הנכון, א…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ערב טוב. אני משתף אתכם במידע הזה למי שמעוניין: מחר תימכר ה206+ (הרכב שאני בדקתי לגביו) במחיר של 74391 ש"ח (+ אגרת רישוי בגובה 1142 ש"ח) כאשר התוספות הן מרימי שמשות, קודן, חיישן רווס ומערכת מולטימדייה כולל GPS, Bluetooth ומסך נגיעה מתוצרת פנסוניק (בנוגע לחברה זה או פנסוניק או פיוניר או קנווד כך ע"פ המפרט). תנאי הרכישה הם במזומן או דרך הליסינג של לובינסקי כאשר הרכב נרשם על שם הקונה כיד 1 וגובה השווי של הריבית לכל העיסקה נע בין 2596 ל 3000 תלוי בגובה ,התשלומים החודשיים והתשלום הסופי וכולל התחייבות לקנייה במחיר מחירון (כמובן ע"פ התקנון). כמובן כל שאר המפרט של הרכב זהה. זהו, העניין הוא שלכך נוספת שאלה\תהייה (קטנה) של היתלבטות בין הפיקנטו הידנית אל מול ה206+ (מב…
הודעה אחרונה מאת nVIDIA, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 695 צפיות
היי קיבלתי דו"ח על חניה אסורה, הפקח טעה במספר הרכב והסוג (יונדאי במקום טויוטה). לא שילמתי, אחרי חצי שנה קיבלתי התראה שניה לשלם, הפעם עם מספר רכב נכון (אין התייחסות לסוג הרכב). התקשרתי לעירייה, ואמרו לי שהפקח טעה במספר וזה הגיע לרכב השני, הוא אמר שלא חנה שם, הם הסתכלו על התמונה שהפקח צילם והגיעו אלי. השאלה שלי, האם יש לי קייס לביטול הדו"ח? הרי הפקח טעה, מצד שני הוא צילם לי את הרכב. מה אומרים? ללכת למשפט? תודה גיא
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
טוב, קצת (הרבה) באיחור, אבל אני חייב לשתף אתכם בתחפושת שהכנתי לרכב שלי בפורים השנה. מצרכים: פוליגל, שיפודי עץ עבים, דבק חבלה, קצת ספריי צבע שחור ועוד חומר גמיש לפסים מקדימה שאני לא יודע את שמו. קיבלתי הרבה מחמאות ממכרים וגם מזרים, חלק צילמו את הרכב, ברמזורים שאלו אותי שאלות. הרבה אנשים (בעיקר נשים) היו בטוחים שזה חלק מהרכב http://www.youtube.com/watch?v=eZu-WRmbRVk אציין שהכל היה מאוד יציב אם לא עברתי את ה60 קמ"ש. אני אגב לבשתי מעיל שחור-אדום עם סמלים של מכוניות, להשלמת האפקט וזהו. תהנו. מקווה שאולי נתתי פה כמה רעיונות לשנה הבאה יקי
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא מתעניין בקנייה אבל מעניין מה אתם הייתם בוחרים. המחיר דומה , האיביזה עולה עוד 3 אלף אבל מקבלים מולטימדיה + סגסוגת... מה אתם אומרים מה אתם הייתם לוקחים ?
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
- 2 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אהלן נתקלתי הרבה פעמים בכיתוב REDLER בצבע לבן על גבי פורד קונקט, סוואנות ועוד כל מיני מסחריות , חלקם צבאיות וחלקם לא. מישהו יודע מה פירוש המדבקה הזאת? חיפוש בפורום לא העלה דבר...
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
הוספת מושבים
מאת צמח- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לברר האם ישנה אפשרות חוקית להוסיף 2 כיסאות ברכבים כדוגמא לרנו קנגו או סיטרואן ברלינגו? ואם כן איפה אני יכול לעשות זאת? תודה מראש, צמח
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
- 22 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
תאונה קשה ביום חמישי בק"מ 57 בכביש 90 כביש הערבה 4 הרוגים משפחת שוורץ מאילת דבר אחד עדיין לא ברור איך הרכב נחצה לחצי בצורה קשה כל כך רק הילדה הקטנה עופרי בת שנתיים שרדה
הודעה אחרונה מאת אלעד,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 198 אורחים (הצג רשימה מלאה)