Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה זמן אני שם לב לתופעה מסויימת, אנשים פשוט מתעצלים להרים את בלם השירות ברכבם!

מעבר לעומס על פין תיבת ההילוכים, גם אם היא במצב P והרכב בשיפוע, יש את הפן הבטיחותי.

לא חסרים מקרים שהרכב התדרדר וגרם לתאונה גם כשבלם השירות היה מורם, אבל בכל זאת - מה הקטע?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הבעיה להרים? זה בדיוק שניה

תאמין לי, זה בדיוק מה שאני חושב ואני לא מסוגל להבין את זה. :roll:

מצד שני, יש כאלה שמתעצלים לחגור חגורת בטיחות.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בחיים לא השארתי אותו למטה, גם כשהרכב חונה במקום ישר לחלוטין אני מרים.

פעם יצא לי לראות רכב ששכחו להרים את בלם היד עד הסוף, הוא גילח כמה עצים קטנים ובנס לא פגע באנשים וברכבים.

פורסם

אני תמיד מרים אותו.

לעיתים רחוקות קורה לי שאני שוכח כשאני מחנה בבית, אבל הכל פה מישורי גם ככה אז לא נגרם שום נזק..

פורסם

תמיד מורם.

בנוסף תמיד אני חונה במקום מישורי, כך שבמקרים חריגים ביותר במידה וצריך להשאיר את הרכב בחניהמשופעת מחנה אותו כמו שלימדו אותי בשיעורי הנהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדומה להדלקת/כיבוי אורות, הרמת בלם היד הינה שריטה אוטומאטית גם אצלי.

נוסף על כך - בשל הגיר הרובוטי בגרנדה, אם אשכח להרים את בלם היד ואצא מהרכב, רוב הסיכויים שכשאחזור אראה אותו בתוך איזה שיח או עמוד או סתם בתוך פגוש/דלת של רכב אחר.

פורסם

אין שום סיבה הגיונית לא למשוך את ידית הבלם - אני עושה זאת כמעט בכל רמזור אדום. קרה לי כמה פעמים ששכחתי - אבל זה קרה רק במישור (וקרה גם שלא הורדתי אותו עד הסוף בתחילת נסיעה).

לגבי מי שהזכיר את הבלם החשמלי האוטומטי - הכרתי אותו ב-5008 ששכרתי בקיץ, אבל לקח לי כמה ימים להבין איך להפעיל אותו שכן ספר ההוראות היה בגרמנית ואיני מבין את השפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכיר 2 אנשים כאלה.

1 בן משפחה בעל פורד אוטומטית (אין לי מושג מה הדגם - לא פוקוס), הוא פשוט לא מסוגל להכניס לראש להרים אותו, מבחינתו להכניס ל P ונגמר העיניין, הרכב עבר 3 גירים, ששאלתי אותו אם הוא חושב שזה קשור הוא צחק עלי.

השני זה עובד שהיה לנו בעסק של המשפחה, עבד שבועיים, אני פעם אחת נכנס לרכב, מתניע, מכניס לD, ואיך שהוצאתי את הבורר מP מרגיש דפיקה חזקה - בטוח אתם מכירים, שיש לחץ על הפין ומוציאים את הבורר יש מין דפיקה כזאת.

נכנסתי כל כך לעצבים מזה שפשוט התפרצתי עליו, הוא הסתכל עלי, פתח את הארנק והראה לי תעודה שכתוב בה שהוא מוסכניק מורשה או משהו כזה, כל זה וחיוך ענק על הפנים שלו "בחיים שלך אל תלמד אותי על רכבים", לו יש פיגו 307 סטיישן, אותו גיר בדיוק (AL4) כל עוד האוטו קר הוא נוסע, ברגע שמתחמם הוא מחליק ובלתי אפשרי לנסוע עם הרכב (כן אני לא מבין כלום).

כמובן שאת המפתחות הוא לא קיבל יותר.

פורסם

עוד לא יצא לי לראות רכב על P, מתגלגל אחורה.

אני דווקא מתעצל לעלות את החלונות בסוף נסיעה - אחד הדברים הכי יעילים, שהשקעתי במכונית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...