Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים!

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה אז אני מתנצל מראש אם טעיתי.

בכל מקרה המצב הוא כזה, הגעתי עם אבא שלי לסיכום שכשאני אוציא את הרישיון (אולי סוף סוף נעבור טסט שלישי) אז אני אנהג איתו מידי פעם באוטו שלו. הוא התנה את זה בזה שאני אשלם על ביטוח. אמרתי שסבבה וסוף סוף גם יש זמן לעבוד כמו בן אדם (בוגר 12 שנות לימוד :-P) אז התחלתי לבדוק על ביטוח זול במיוחד והגעתי לביטוח לפי שעה. מישהו יכול להרחיב לי על זה מבחינת תשלום? כמה אני משלם בסיס כל חודש בלי קשר לכמה אני נוהג? והאם המחיר פר שעה משתנה מאוטו לאוטו?

ועכשיו שאלה על הרכב, לאבא שלי יש isuzo Dmax שנת 2011. והוא אמר שהוא חושב שיש סיכוי שאני לא אוכל לנהוג באוטו אבל הוא לא בטוח בזה. יש סימוכין לדבר? כי אני יודע שהאוטו הוא B אבל הוא טוען שזה B מסחרי ולכן יש סיכוי שאני לא אוכל לנהוג בו. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי האם הדבר נכון!

בנוסף, באוטו הנ"ל הותקן ארגז מאחור (כמו במכוניות של חברת חשמל וכד') שמסתיר את השמשה האחורית. קראתי על כך ולא ממש הבנתי מה החוק אומר במצב הזה, איפה להשים שלט אם בכלל צריך.

תודה מראש על התשובות! :)

פורסם

רישיון B הינו עבור רכב פרטי או (למעשה, אמור להיות ו)מסחרי עד 3.5 טון (היה 4 טון, פעם, בתקופה ששמעון פרס והדינוזאורים הילכו בארץ).

לגבי מיקום השלט, יש שירשור דביק ייעודי לשאלות הללו.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה יכול לנהוג על איסוזו D-MAX, זה רישיון B רגיל לכל דבר.

שלט נהג חדש שים בחלון של הארגז מאחורה.

פורסם

OK תודה על התגובות המהירות. אבל גם בארגז אחורה אין חלון. זה מושך פורצים (מניסיון מר של אבי ב20 שנה האחרונות :( ).

במידה ואני אסע בלי השלט המדובר, יישלל רשיוני?

פורסם

אם אני זוכר נכון, ברכבים עם ארגז, אין אפשרות לשים שלט נהג חדש ולכן אין חובה כזו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לא יודע אם חובה או לא חובה, רוצה להיות בטוח - תחבר אותו עם מגנטים מחוץ לארגז מאחורה וזהו.

פורסם

OK ראיתי לפי השירשור בדביק שאין צורך להשים שלט בפיק אפ טנדר. אז זה בסדר מצידי :-o

האם תוכלו לעזור לי עם העניין של הביטוח? על השאלות שרשמתי למעלה:-D

פורסם

על זה רק סוכן הביטוח שלך יוכל לענות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מאוד ממליץ לא לעשות ביטוח לפי שעות או ימים (נניח ביטוח שלא תקף בשישבת וכד')

במידה ותעשה תאונה בסמוך לשעות הביטוח המורחב, הביטוח עלול לנסות להתנער ולטעון שהתאונה אירעה בזמן שלא היה ביטוח ואתה בעצם מנסה לרמות.

לא נראה לי שאתה רוצה לעמוד במצב של תאונה עם איסוזו חדש ואין ביטוח.

יש כלל ברזל לחיים, הזול בסוף עולה ביוקר, תזכור את זה !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם הכוונה לביטוח אשר מופעל ומופסק ע"י שליחת SMS, במקרה שלך דווקא יכול להיות יותר משתלם, מביטוח רגיל.

כאן גם אין חשש במקרה של תאונה, כל עוד לא התחלת לנסוע לפני שקיבלת אישור מחברת הביטוח.

• תוכן חדש...