Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יימח שמם של הטוסטוסונים - take 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר בכלל בין המקרה לנהיגה הברברית של כנופיות הטוסטוסים ברחבי ת"א והמרכז?

צריך להתחיל להשתמש במונחים של "אור ירוק" כמו כנופיות, עבריינים וכו' כדי לתאר את רוכבי הדו גלגלי האלה.

צריך לדאוג להעלאת ביטוח החובה לדו גלגלי לרמה כזו שרק אנשים שאוהבים את התחום ומכבדים אותו יסעו על כלים כאלה ולא פרחחים שמחפשים לחסוך כמה שקלים וכמה דקות.

בדיוק עיכב אותי היום זבלנוע כזה שבקושי סוגר 80, בנתיב השמאלי של נתיבי איילון למשך לא מעט ק"מ.

מצד שני נתקלתי היום במקרה נדיר של אופנוע שנוסע כמו מכונית, כלומר נוסע במרכז הנתיב, לא מנסה לעקוף רכב בתוך הנתיב שלו או דרך השוליים , מאותת והכל. השני זה היה אופנוע רציני, הראשון היה טוסטוס מתפרק ומעשן ב2 שקל.

יאללה מחכה למבול של אנשים מפורום פול גז שידידינו SMILY יארגן בגיוס חירום :)

אתה מדבר כ"כ הרבה שטויות,

מה הקשר בין סוג ה"כלי" לנהיגה, מי שיש לו קטנוע הוא עבריין ומי שיש לו אופנוע הוא בחור רציני?!

למה אני עם קטנוע של 250 סמ"ק גיל 30 וללא עברות צריך לשלם 3600 שקל רק חובה על קטנוע שלא שווה גם 15K? תסביר לי אתה.

ובלי קשר אני בחרתי בקטנוע מתוך שיקול של נוחות פרופר,לא חסר לי כסף לקנות רכב גם ב100K,ותנחש מה אני נהג זהיר.

כנראה שאתה מאותם אלה שיושבים לי על הזנב באיילון גם שאני ב120, או אולי מאלה שלא מבין מה אני בכלל נוסע על הכביש במסלול , הרי אני רק קטנוע אז סע בשוליים, או אולי מאלה שכשאני עומד כמו רכב ברמזור אחרי 2 מכוניות הנהג מאחורי שעה מצפצץ לי כי זה נראה לו מוזר ,הרי כמובן שאני צריך להשתחל ולהיות ראשון ולא לתפוס לו עוד מקום אחד.

בוא אני אספר לך מקרה אחד מני רבים, פעם נסעתי בימין ועוד רכב משמאל כשמאחוריו עוד רכב(נהגת בת 35 בערך עם ילדה קטנה),לנהגת נמאס שהרכב בשמאלי נוסע לאט ולא זז לימני ,אז היא החליטה לאט לאט להיכנס לימין(אליי) אפילו שאנחנו נוסעים במקביל, מה עשיתי ירדתי לשוליים,נתתי לה לחתוך אותי,קיללתי קצת בקסדה וכשהגענו לרמזור ,שאלתי אותה לפשר המעשה , מה לא ראית אותי? למה ? לה נראה מאד לגיטמי הדבר ולא הבינה בכלל מה הבעייה. כששאלתי אותה עם הייתי רכב מסחרי או איזה משאית , אם היתה עושה את אותו הדבר , אמרה שלא. אתה מבין את האבסורד?.

ואם ייעלו את מחיר הביטוח תהיה בטוח שתתקע יותר בשמאלי באיילון, מה יקרה אם רק ליום אחד נתפוס מקום חנייה כמו רכב בקניון או ברחוב? .

תפסיקו לחשוב שבעלי הדו גלגלי הם אוייבים, זה בדיוק להיפך , אאתה ועוד אחרים צריכים להיות בעדנו.

נכון, גם אני רואה רוכב קטנועים/אופנועים שלפעמים חותכים /עוקפים כמו משוגעים , את האמת אני מרחם עליהם שהם כ"כ טיפשים שלא הבינו שנגיעה קטנה מאותו והם מאושפזים,אני קורא להם מתאבדים וגם מאחל להם החלקה קטנה שתכניס בהם שכל לעתיד.

אביב8)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטוסטוסים זה אחד הדברים המעצבנים - בת"א במיוחד.

מהסתכלות, לרובם אין שום כבוד לכביש ולסביבה, בתוך העיר כל רכב בשבילם הוא עוד מכשול בדרך שיש לעבור (ולא משנה כמה מראות הם ייקחו בדרך) ומחוץ לעיר הם מהווים את המכשול כאשר הם תוקעים את הנתיב.

שבוע שעבר כמעט ויישרתי טוסטוס בתוך פנייה כאשר הוא החליט שהוא לוקח אותה בהקפה של בואינג 747 בסטייל ליצני סלאלומי משהו.

לגביי רוכבי אופנועים, רובם מתקשרים עם הכביש ומתנהגים בזהירות הרבה יותר גדולה מהטוסטוסונים.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4069990,00.html

"שבעה מכל 10 הולכי רגל שנפגעו בתאונה, חצו את הכביש במעבר חצייה.

משאיות צוברות הרבה קילומטרז', דו-גלגלי מעורב במספר תאונות גדול יחסית"

מסקנות

אחת לא לעבור במעבר חציה.

שתיים הולכי רגל חושבים שלא משנה מה, הזכות שלהם גם אם הרכב המתקרב כבר לא יכול לעצור. הם צודקים אבל מתים (לא חכם )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ההבחנה שנעשתה פה בין טוסטוסים קטנים לאופנועים רציניים היא נכונה, אבל חלקית.

אם תשימו לב תגלו שרוב רוכבים הקטנועים הפרטיים נוהגים באופן סביר (יחסית...),

ומי שנוהג כמו חתיכת ח*א הם כמעט רק השליחים.

בשביל להרוויח עוד 2 דקות במשלוח הם מוכנים לנסוע באדום, באין כניסה, על המדרכה, לחתוך מכל כיוון ובנוסף הם גם נוסעים בכלים במצב תחזוקה גרוע מאוד (למשל בלי אור אחורי בלילה. ביודעין.)

אני לא רואה פתרון אמיתי לבעיה הזו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבעיה היא לא הטוסטוסים אלא האנשים.

אני שמח שאנשים בתל אביב נוסעים על טוסטוסים וכך לא תופסים מקומות חניה, מורידים את כמות הרכבים על הכביש ובכללי מתאימים את הרכב שלהם לתנאי הדרך בצורה הטובה ביותר (כלומר נוהגים בסוג רכב זה בעיר צפופה כזו, שלא כמו נהגי ג'יפים מיניהם).

הבעיה היא אלה שנוהגים בצורה שמסכנת אחרים, ואני מעדיף שהם יעשו את זה על טוסטוסים ולא על מכוניות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אתה מדבר כ"כ הרבה שטויות,

מה הקשר בין סוג ה"כלי" לנהיגה, מי שיש לו קטנוע הוא עבריין ומי שיש לו אופנוע הוא בחור רציני?!

למה אני עם קטנוע של 250 סמ"ק גיל 30 וללא עברות צריך לשלם 3600 שקל רק חובה על קטנוע שלא שווה גם 15K? תסביר לי אתה.

ובלי קשר אני בחרתי בקטנוע מתוך שיקול של נוחות פרופר,לא חסר לי כסף לקנות רכב גם ב100K,ותנחש מה אני נהג זהיר.

כנראה שאתה מאותם אלה שיושבים לי על הזנב באיילון גם שאני ב120, או אולי מאלה שלא מבין מה אני בכלל נוסע על הכביש במסלול , הרי אני רק קטנוע אז סע בשוליים, או אולי מאלה שכשאני עומד כמו רכב ברמזור אחרי 2 מכוניות הנהג מאחורי שעה מצפצץ לי כי זה נראה לו מוזר ,הרי כמובן שאני צריך להשתחל ולהיות ראשון ולא לתפוס לו עוד מקום אחד.

בוא אני אספר לך מקרה אחד מני רבים, פעם נסעתי בימין ועוד רכב משמאל כשמאחוריו עוד רכב(נהגת בת 35 בערך עם ילדה קטנה),לנהגת נמאס שהרכב בשמאלי נוסע לאט ולא זז לימני ,אז היא החליטה לאט לאט להיכנס לימין(אליי) אפילו שאנחנו נוסעים במקביל, מה עשיתי ירדתי לשוליים,נתתי לה לחתוך אותי,קיללתי קצת בקסדה וכשהגענו לרמזור ,שאלתי אותה לפשר המעשה , מה לא ראית אותי? למה ? לה נראה מאד לגיטמי הדבר ולא הבינה בכלל מה הבעייה. כששאלתי אותה עם הייתי רכב מסחרי או איזה משאית , אם היתה עושה את אותו הדבר , אמרה שלא. אתה מבין את האבסורד?.

ואם ייעלו את מחיר הביטוח תהיה בטוח שתתקע יותר בשמאלי באיילון, מה יקרה אם רק ליום אחד נתפוס מקום חנייה כמו רכב בקניון או ברחוב? .

תפסיקו לחשוב שבעלי הדו גלגלי הם אוייבים, זה בדיוק להיפך , אאתה ועוד אחרים צריכים להיות בעדנו.

נכון, גם אני רואה רוכב קטנועים/אופנועים שלפעמים חותכים /עוקפים כמו משוגעים , את האמת אני מרחם עליהם שהם כ"כ טיפשים שלא הבינו שנגיעה קטנה מאותו והם מאושפזים,אני קורא להם מתאבדים וגם מאחל להם החלקה קטנה שתכניס בהם שכל לעתיד.

אני בעד שקטנוע/אופנוע יסע כמו מכונית, שיחכה ברמזור ושיאריך את הפקק אם צריך.

בתאונה בין רכב לדו גלגלי בדרך כלל מאשימים את הרכב, כלומר אם אחד המתאבדים כלשונך יקפוץ עליי, אני אצטרך לחיות עם זה אח"כ. לא רוצה להיות בכלל במצב הזה.

בדיוק היום בבוקר כמעט הורדתי אדיוט אחד כזה שהחליט תוך כדי נסיעה, קצת לפני צומת ברמזור ירוק לשבור חזק שמאלה ,לעלות על אי התנועה להולכי רגל ולחצות את הכביש במעבר חציה של הכיוון הנגדי. כמעט הורדתי אותו למרות ששמרתי מרחק ונסעתי במהירות החוקית וגם כמעט נכנסו בי מאחורה.

בקשר לנוחות כדבריך : זה לא נוחות ,בוא נקרא לילד בשמו: אתה מוכן לסכן את החיים שלך ואת הנוחות שלך כדי לחסוך זמן וכסף. אני לא רוצה לקרוא לזה קמצנות על זמן (כי אתה אומר שזה לא הכסף) אבל זה בטוח לא נוחות. לא נראה לי כזה נוח לנסוע בחורף בגשם וביולי אוגוסט חשוף לחום ושאר המפגעים.

הרבה יותר נוח לשבת ברכב ממוזג ולשמוע מוזיקה. אבל כן, זה עולה ביותר זמן ויותר כסף.

אגב, אם מישהו מתיישב מאחוריך על 120 ואתה מונע ממנו להתקדם זה אומר שאתה לא נמצא איפה שאתה צריך להמצא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תופעה מוכרת ומסוכנת, לא עוברים כביש בעיר מבלי להסתכל מאתיים פעם לכל הכיוונים וגם כשעצרו לך זה לא אומר כלום.

ובקשר לזה:

בקשר לנוחות כדבריך : זה לא נוחות ,בוא נקרא לילד בשמו: אתה מוכן לסכן את החיים שלך ואת הנוחות שלך כדי לחסוך זמן וכסף.
שטויות מוחלטות. אתה משפר את איכות החיים שלך בעיר (ובמידה מסויימת גם מחוצה לה) באופן שאתה לא תבין כי אתה לא תנסה אף פעם (אם אני טועה סליחה מראש). הדבר היחידי שאתה צודק לגביו חלקית זה שאתה מעמיד את עצמך יותר בסכנה, אבל אתה בסכנת חיים תמידית מהיום שבו באת לעולם מכל כך הרבה גורמים שלהוסיף להם סיכונים של דו גלגלי זה זניח. אם זה היה כזאת סכנת נפשות מטורפת לא היו מוכנים לבטח דו גלגלי.

יום טוב ורגוע :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אם זה היה כזאת סכנת נפשות מטורפת לא היו מוכנים לבטח דו גלגלי.

ואכן, שום חברת ביטוח (חוץ מ"אליהו", ורק לנהגים בני 40+ ללא תביעות ילדים טובים) לא מוכנה לבטח דו גלגלי.

ה"פול" (כל חברות הביטוח בחלקים יחסיים) מבטח אותם, ומפסיד על זה כסף, רק כי המדינה מכריחה אותם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אי אפשר להכליל,כמו שיש נהגי רכבים ברברים ששמים ז*ן על חוקי התנועה,יש גם רוכבי קטנועים כאלה וכמובן שההפך.

חבל שמשטרת התנועה היקרה מעדיפה להתעסק באיך להכניס כסף מאשר למנוע מקרים כאלה.

פורסם
ואכן, שום חברת ביטוח (חוץ מ"אליהו", ורק לנהגים בני 40+ ללא תביעות ילדים טובים) לא מוכנה לבטח דו גלגלי.

ה"פול" (כל חברות הביטוח בחלקים יחסיים) מבטח אותם, ומפסיד על זה כסף, רק כי המדינה מכריחה אותם.

כי רק בישראל כולם גאונים.

בחו"ל מבטחים דו"ג ועוד במחירים נורמלים.

אז אולי תשאל מה דפוק במדינת ישראל ובחברות הביטוח ואז תבין.

פשוט כואב לי איך במדינה הזאת אנשים אוכלים כל כך הרבה חרא ועוד ממשיכים לחשוב שזה בסדר.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לא ברור לי אם כתבת את זה בציניות או ברצינות, בכל אופן זה לא נכון ואתה מוזמן לעשות סקר שוק כאן http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מתוך הדו"ח כאן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4069990,00.html

כצפוי, אחוז התאונות על כבישים בינעירוניים עומד על מעט יותר מרבע של סך כל תאונות הדרכים שאירעו במהלך 2010. אלא שתאונות אלה קטלניות פי כמה מכ-75% מהתאונות שאירעו בתוך התחום העירוני. תאונות על כבישים בינעירוניים אחראיות ל-57% מכלל ההרוגים ו-39% מכלל הפצועים-קשה. כשליש מכל הרוגי תאונות הדרכים היו ב-2010 הולכי רגל, וכ-66% מהם נפגעו במקום בו הם אמורים להרגיש בטוח יחסית - מעבר החצייה המסומן.

אז אשתך צריכה להרגיש ברת מזל

למרות שכלי רכב פרטיים מהווים את הרוב המוחלט של כלי רכב בישראל, כשאליהם מצטרפים כ-12% של משאיות קלות וכבדות, ו-4.4% כלי רכב דו גלגליים (קטנועים ואופנועים), רק ב-50% מהתאונות הקטלניות נרשמה מעורבות של כלי רכב פרטי. משאיות מעורבות בכמעט 20% מכלל התאונות, וכלים דו-גלגליים בכ-10%. כאן דווקא מתייחסת הלמ"ס לנסועה בפועל, ומציינת כי משאיות אחראיות ללא פחות מרבע מהנסועה השנתית במדינת ישראל, נתון המסביר - לפחות חלקית - את מעורבותן הגבוהה יחסית בתאונות. לעומת זאת, במקרה של הרכב הדו-גלגלי, התמונה נראית עגומה יותר מבחינת הרוכב. נתח הנסועה של רוכבי דו-גלגלי עומד על פחות מ-2%, לעומת מעורבות של כעשירית במספר התאונות.

פי 5 מחלקם בנסועה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...