Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יימח שמם של הטוסטוסונים - take 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוכב או כל כלי רכב שסיים את העקיפה צריך לחזור על פי חוק לנתיב הימני. הנתיב השמאלי הוא לעקיפה בלבד ואתה לא יכול לעגון בו כפי רצונך .אם מישהו אחר רוצה לעבור על חוקי התנועה וליסוע יותר מהר ,זו כבר בעיה שלו- לא שלך.

השטויות שהיבחוש איל מוציא מפיו,מוחו הקודח,ומקלדתו המיוזעת לא ראויים לתגובה אלה לגינוי,משום בורים שכמותו בעלי דעות קדומות וחוסר הבנה משווא ברכב דו גלגלי כל הארץ סובלת מפיצוץ אוכלסין של רכבים ופקקים ברמה של מצרים.

מחיר הביטוח לרכב דו גלגלי הוא שערוריה וגובל בסחיטת צרכנים המשועים לתחבורה נגישה במחיר הגיוני

ללא ספק אתה בחור תרבותי ומשכיל, בעל תרבות דיבור לדוגמא.

הבהרה חשובה מאוד, כתבתי לאייל שהוא התחיל לכתוב כמו בן אדם, כנראה שהוא ערך את ההודעה שלו אחר כך.

אני לוקח את דברי בחזרה.

לא ערכתי שום הודעה, כנראה אתה ערכת את דרך המחשבה.

לכל כנופיות הדו גלגלי שזלגו לכאן מפורום פול גז ועונים רק כאשר הם נקראים לדגל, אין לי מה לענות. אתם מגיבים ברמה נמוכה כפי שאתם מתנהגים על הכביש, חבל לי על הזמן להתחיל לענות פרטנית לכל אחד.

תטרחו לקרוא היטב מה שרשמתי לפני שאתם מגיבים בלי קשר כי חלקכם אם לא רובכם לא הבינו מה רשמתי או לא טרחו לקרוא.

דוגמא: אמרתי שאני בעד נסיעה של אופנוע במרכז הנתיב, ענו לי כאילו אמרתי ההפך.

אני מבין שאכלתם היום הרבה אובך בדרכים אבל זו לא סיבה להגיב לא לעניין.

דוגמא2: עסקתי בקמצנות על זמן, אתם מדברים איתי בקמצנות על כסף.

כל מה שאמרתי זה חיה ותן לחיות , תסעו כמו בני אדם ואל תנצלו לרעה את המימדים והגמישות של הכלי כדי לכופף את חוקי התנועה.

ועוד משהו קטן: כן, לעתים אני מתעצבן שקטנועים מתפרקים מתייצבים לפניי ברמזור ואז לוקחים את הזמן ויוצאים מאוחר מאוד לדרכם תוך עיכוב כל הטור. אם היית מספיק זריז לחתוך בתוך טור המכוניות, אז תזנק גם בצורה נורמלית ואל תעכב את התנועה.

ונקנח בתמונה למזכרת של אחד החברים שלכם, חבל שלא צילמתי את הספידומטר להמחשה כמה לאט הוא נסע בנתיב השמאלי עם מטען חורג של מוטות שחורג מכל עבר. היה לי זמן לצלם כי הוא גרם לי לנסוע במהירות שחוקית בתוך עיר וכל זאת בנתיבי איילון ולא רציתי לבצע עבירת תנועה ולעקוף אותו מימין. האופנוע מרוב מטען שט בתוך הנתיב עד לשוליים ובחזרה לכל אורך הדרך ולא הצליח להתייצב. ללא ספק נוחות ללא תחרות ואמצעי מצויין להעברת מטען.

01062010183.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה עוד אחד לרזומה, ממש לפני שעה וחצי.

טוסטוסון שעומד ברמזור אדום החליט שכנראה לא בכבודו לחכות לירוק, הופ פונה ימינה ומתחיל לחצות את הכביש במעבר החצייה של הולכי הרגל, כך עבר לו שני רמזורים, העניין הוא שגם אותם רמזורים היו אדומים אבל כנראה מבחינה מוסרית לחצות באדומים של מעברי חצייה עם קטנוע זה בסדר.

צר לי על כל אותם רוכבי דו''כ שנהוגים כחוק ומתנהגים על הכביש כמו שצריך אבל אותם רוכבים שדי אבסורד לכנות אותם כבודדים כי הם רבים ומרובים, מכתימים את שמכם וקהילתכם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אישית, אין לי שום דבר נגד רוכבי דו"ג, גם לאבא שלי יש אופנוע, הבעיה היא בעיקר 2 קבוצות:

1- ילדים מפגרים שאין להם 17 לרשיון אז עושים בגיל 16 רשיון לקטנוע (אין להגיד בכך שכל בני ה 16 על קטנועים הם מפגרים, אבל ההתייחסות פה היא לחלק, הגדול יש לציין, שכן)

2- שליחים בת"א, שלפעמים מכילים אנשים מהקבוצה הקודמת.

לאותם ילדים מקבוצה 1 (שנשארים בד"כ עם דפוס התנהגות כזה עד גיל 19-20 לרוב) יש משחק חביב מאוד שאני אוהב לכנות "התאבדות"

יש כלי רכב בשני הנתיבים? אין בעיה, קיים נתיב 3 באמצע, זה בעצם מה שהפס הזה אומר, אז אין מניעה לעבור בין 2 הרכבים. יש מספיק מקום. זו המנטליות שמביאה להרבה מאוד הרוגים על דו"ג.

וקבוצה 2, שהם כנראה אלופי הארץ בעבירות תנועה. פס לבן? חפיף. רמזור אדום? נעבור במעבר חציה, הרגליים גם ככה מגיעות לקרקע.

תחזוקה? מה זה? זה אכיל?

פגעתי במישהו? לא נורא, שיתגבר. פגעתי למישהו ברכב? לא נורא, יש לו כסף לרכב, אז יש לו גם כסף לצבוע, לא צריך להשאיר פרטים.

אחד נבלה כזה פגע לפני שנה וחצי ברכב שלנו בת"א שהיינו ברכב, עשה יופי של שריטה בצבע, וניסה לברוח. חשב שאם יש פקק אז הרכב עומד במקום והוא פשוט יכול להתקדם הלאה. הוא לא העלה בדעתו שמישהו ישלוף פלאפון, יתחיל לצלם את התנהלות הדברים, יצא מהרכב למדרכה, ירוץ לרמזור ויחכה לו שם (כאמור, פקק מהגיהנום) ויסחט לו את הנשמה עד שיתן כל פרט אחרון.

הכסף שולם, השריטה תוקנה, סוף טוב הכל טוב, חוץ מלדביל שההורים לקחו לו את הקטנוע לאחר מכן.

פורסם

הייתה לי יותר סימפתיה לאופנועים גדולים ובעליהן מאשר לטוסטוסונים,

זה כלי שמעצבן לי בעין ואני לא יכול לסבול אותו!

מקרה שקרה בנתניה, טוסטוסון שלא יכול להתאפק ולעמוד באדום, פשוט ירד מהאופנוע,

חתך ברגל את הצומת, כשעבר אותה זינק על הטוסטוס והמשיך לדהור לכיוון כפר יונה,

כלומר לחצות צומת באדום רגלי זה מותר מאשר על גלגלים, חוצפה!

לא תראה בעלי אופנועים כבדים עושים את זה, ובגלל זה יש לי אליהם כבוד!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אייל, על אף סגנונו הבוטה ועל אף שלעתים מתגלעות ביננו מחלוקות, צודק באומרו שלא מעט רוכבי דו"ג מתנהגים כמו בהמות על הכביש. אני נאלץ להסכים איתו בנקודה הזאת.

מנגד, צודקים גם אותם רוכבי דו"ג שהגיבו כאן, כשציינו שבלעדיהם עומסי התנועה באיזור המרכז היו בלתי נסבלים, ובכלל זאת שטות להאשים את הכלי מכיון שהבעיה טמונה בבהמה חסרת החינוך שמתפעלת אותו.

הדיון הזה הוא בערך הדיון ה-700 בנושא, שבו מגיעים למסקנה שכל הצדדים צודקים. מסיבה זו, אין עוד טעם בהמשך החפירה. מיצינו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...