Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יימח שמם של הטוסטוסונים - take 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה כך היה: אתמול בבוקר, נאלצה אשתי היקרה "להסתכן" במהלך מורכב ביותר של חציית כביש עירוני דו נתיבי במעבר חציה (רח' ויצמן בת"א, מכיוון רח' בארי לאי התנועה, למי שמכיר). מאחר שמנוסה היא בקשיי המהלך ובסיכוניו הנלווים, חיכתה מעט לאחר שעצר לה הרכב בנתיב הראשון, עד שראתה שגם הרכב בנתיב השני עוצר.

רק אז החלה לחצות, וכשכבר היתה בסוף מעבר החציה, בצעד האחרון לפני אי התנועה, בעוד היא מניפה את רגלה להשלמת החצייה בבטחה - אבוי! טוסטוס בן-יונה "יצר" לעצמו נתיב שלישי חדש וצר ועבר בערך חמישה סנטימטרים ממנה, בלי שאכפת לו בכלל שמדובר במעבר חציה וששני רכבים עצרו כדי לאפשר למישהו/י לחצות. יכול היה להרוג שניים במכה ועוד לברוח... אחד הנהגים ניסה עוד לדבר איתו ולגעור בו, אבל הוא כמובן ברח. למה לא? אולי קוראים לו אהוד, לכו תדעו.

באופן מעניין, ההתבוננות הבלתי מחייבת שלי בכבישי ת"א (בפרט) והארץ בכלל, מעלה שתי מסקנות:

א. אופנוענים (להבדיל מטוסטוסונים, שמשום מה מתייחס לכלי הרכב שלהם שנשמע כמו זבוב כאל ה"אופנוע שלי") בד"כ מכבדים יותר את החוקים (טוב, למעט בכביש החוף, אבל זה סיכון שהם לוקחים בעיקר על עצמם) ובוודאי מכבדים יותר את משתמשי הכביש האחרים.

ב. הטוסטוסונים בת"א מסוכנים, מזלזלים באחרים, ובכלל חושבים שהם מעל לכל יתר האנשים, יותר מאשר בשאר רחבי הארץ.

אז אני מאחל לבן-זונה (סליחה, יונה) שיחליק ויאושפז לחצי שנה לפחות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כחצי שנה נהג מכונית בן-זונה (מנהלים: תמחקו אם אתם רוצים, אבל זו האמת, והיא עוד עדינה)

נסע רוורס ברחוב חשוך וכמעט דרס את אחותי בת ה3 אך עצר סנטימטרים ספורים ממנה אחרי שצעקנו לו..

מסקנה:

נהגי המכוניות רוצים לרצוח בכוונה תחילה ילדים קטנים וחסרי ישע

.....

אתה רואה לאן אני הולך עם זה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מה הקשר בכלל בין המקרה לנהיגה הברברית של כנופיות הטוסטוסים ברחבי ת"א והמרכז?

צריך להתחיל להשתמש במונחים של "אור ירוק" כמו כנופיות, עבריינים וכו' כדי לתאר את רוכבי הדו גלגלי האלה.

צריך לדאוג להעלאת ביטוח החובה לדו גלגלי לרמה כזו שרק אנשים שאוהבים את התחום ומכבדים אותו יסעו על כלים כאלה ולא פרחחים שמחפשים לחסוך כמה שקלים וכמה דקות.

בדיוק עיכב אותי היום זבלנוע כזה שבקושי סוגר 80, בנתיב השמאלי של נתיבי איילון למשך לא מעט ק"מ.

מצד שני נתקלתי היום במקרה נדיר של אופנוע שנוסע כמו מכונית, כלומר נוסע במרכז הנתיב, לא מנסה לעקוף רכב בתוך הנתיב שלו או דרך השוליים , מאותת והכל. השני זה היה אופנוע רציני, הראשון היה טוסטוס מתפרק ומעשן ב2 שקל.

יאללה מחכה למבול של אנשים מפורום פול גז שידידינו SMILY יארגן בגיוס חירום :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אני עדיין לא מסכים איתך, אבל אין ספק שלפחות עברת לכתוב כמו בן אדם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה זה, מותר לעו''ד להגיד בן ז*נה ?:wink:

אתמול בסביבות השעה 5 בערב, בכביש ראשון - אשדוד, שלושה טוסטוסונים כאלו החליטו להפוך את הכביש למגרש משחקים שלהם, אחד מהם החליט באמצע נסיעה לעמוד על המושב שלו ולהרים גלגל, השני נצמד לרכב והכניס את היד שלו דרך החלון. כל החבר'ה האלה במוקדם או מאוחר מצטרפת לשמם הסיומת ז''ל

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יותם, לשחק בין רכבים זה באמת מסוכן, וזו אחריות ההורה להסביר לילד שלו (כמו שאני מסביר לשלי). כמובן שאני לא מגן על בעל הרכב, אבל זה ממש לא דומה להפרה בוטה של החוק וזלזול מודע ומופגן בחיי אדם, כדי לחסוך עוד שתי שניות. שוב, אותו נהג שסיכן אתכם - הייתי שולל לו את הרישיון במקום אם יש לכך סיבה. עם זאת, מעולם לא ראיתי אופנוען מתנהג כך, ואני משוכנע שבעל אופנוע גם לא יסע בשבילי אופניים, כמו שעושים כל מיני טוסטוסונים. זה הרי לא שביל אופניים, זה שביל מיוחד שעשו להם...

יודעים מה? הצעתו של אייל לא רעה בכלל, ואני שמח מאוד שהמשטרה מבצעת באחרונה אכיפה של הנושא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מה זה, מותר לעו''ד להגיד בן ז*נה ?:wink:

אתמול בסביבות השעה 5 בערב, בכביש ראשון - אשדוד, שלושה טוסטוסונים כאלו החליטו להפוך את הכביש למגרש משחקים שלהם, אחד מהם החליט באמצע נסיעה לעמוד על המושב שלו ולהרים גלגל, השני נצמד לרכב והכניס את היד שלו דרך החלון. כל החבר'ה האלה במוקדם או מאוחר מצטרפת לשמם הסיומת ז''ל

אם מישהו מספיק אדיוט כזה יבוא ויכניס את היד שלו מהחלון שלי...בחיי, באמצע הכביש אני אמשוך לו את היד כדי שיפול לגלגליו של זה שמאחוריי..

על טימטום כזה עוד לא שמעתי!

פורסם

עוד הפעם להתחיל את הוויכוח המטופש הזה?

יש רוכבי קטנועים ששמים פס על החוקים, יש נהגי מכוניות לא פחות טובים.

אני מחזיק גם רכב (בעיקר לסופ"ש ונסיעות ארוכות) וקטנוע לנסיעות בתוך העיר, נוסע בקטנוע בצורה הכי זהירה שיש בדיוק כמו שאני מנסה לנוסע ברכב.

בר25, בחייאת חאלס להתבכיין כל שניה, אם כל אחד יכתוב על התקלויות שלו עם נהגים מטומטמים ברכבים השרת של האתר יקרוס. יש המון רוכבי קטנועים, בעיקר כאלה שעובדים במשלוחים שרוכבים כמו מטומטמים, בדיוק כמו שיש נהגי מוניות/ מוניות שרות וסתם נהגים ששמים ז*ן על הסביבה ומסכנים את כולם.

פורסם

חבר'ה, אני לא חושב שמישהו יוצא לכביש בכוונת זדון ברורה לפגוע, לפצוע או להרוג.

אם כך היה הדבר אז אנשים הללו היו נחשבים לרוצחים ודינם היה לשבת בכלא.

הבעיה הינה בחינוך או יותר נכון בחוסר חינוך.

אנחנו בתור נהגים של מכוניות, אופנועים, טוסטוסים, נושאים על כתיפנו אחריות כבדה, בכל פעם שעולים על הכביש.

בידינו נמצא כלי תחבורה, אשר בכל רגע נתון יכול להפוך לכלי מאוד מסוכן! בשימוש לא נכון, כלי זה יכול להרוס, לפגוע ולפצוע ואף גרוע מזה - להרוג!

הבעיה שאנחנו בתור חברה שוכחים מההשלכות החמורות של שימוש הלא נכון והפסול בכלים הללו, לוקחים כמובן מעליו את השימוש בכלים הללו, ולפעמים לא מודעים למגבלות של כלים הללו!

אנחנו לא יכולים לשנות את הרגלי נהיגה של כולם, אבל אנחנו יכולים לשנות הרגלי נהיגה והרגלי התנהגות שלנו, גם בתור נהגים וגם בתור בני אדם. אז כל פעם אתם נוהגים ואף ממהרים תחשבו פעמיים אם שווה לעשות משהו אשר יכול לפגוע בכם ובאחרים הסובבים אותכם, אפילו אם זה חוסך עוד 2 דקות מהחיים!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

מצטער לבשר לך, אבל הרבה מאוד נהגים בארץ, על קטנועים בפרט ועל כלי רכב בכלל, נוסעים כאילו הכביש שייך להם.

אין מה לעשות חוץ מלאכוף את החוקים בצורה יותר נוקשה, אבל תמיד יהיו פורעי חוק.

פורסם
מה הקשר בכלל בין המקרה לנהיגה הברברית של כנופיות הטוסטוסים ברחבי ת"א והמרכז?

צריך להתחיל להשתמש במונחים של "אור ירוק" כמו כנופיות, עבריינים וכו' כדי לתאר את רוכבי הדו גלגלי האלה.

צריך לדאוג להעלאת ביטוח החובה לדו גלגלי לרמה כזו שרק אנשים שאוהבים את התחום ומכבדים אותו יסעו על כלים כאלה ולא פרחחים שמחפשים לחסוך כמה שקלים וכמה דקות.

בדיוק עיכב אותי היום זבלנוע כזה שבקושי סוגר 80, בנתיב השמאלי של נתיבי איילון למשך לא מעט ק"מ.

מצד שני נתקלתי היום במקרה נדיר של אופנוע שנוסע כמו מכונית, כלומר נוסע במרכז הנתיב, לא מנסה לעקוף רכב בתוך הנתיב שלו או דרך השוליים , מאותת והכל. השני זה היה אופנוע רציני, הראשון היה טוסטוס מתפרק ומעשן ב2 שקל.

יאללה מחכה למבול של אנשים מפורום פול גז שידידינו SMILY יארגן בגיוס חירום :)

כרגיל אייל אתה חושב רק על העולם הקטן שלך.

כי לך יש כסף לגולף GTI ולך יש כנראה חנייה מסודרת בכל מקום ובכלל החיים שלך נוחים ואתה מלך העולם.

אה וגם לא איכפת לך מאנשים שמתפרנסים מהענף העיקר שלך יהיה נוח ושכל הקטנועים יעלמו.

אם תגיד שיש להעניש את כל מי שעובר על החוק ולא משנה על מה הוא נוסע/רוכב וכו' אני אסכים עם כל מילה.

אבל להעניש ציבור בצורה גורפת בגלל שאדון אייל אמר, זה ממש לא מקובל.

אני לא צריך להזכיר לך את מצוקת החניה, אנשים שאין להם כסף לרכב ומצד שני התחבורה הציבורית לא מספקת להם פיתרון אז הם נאלצים להשתמש בקטנוע זול.

לא כל אחד יכול להרשות לעצמו את מה שאתה יכול.

אז נכון יש ציבור של נבלות גם על דו"ג וגם על 4 גלגלים.

כשאחד על 2 גלגלים נוהג כמו מטומטם הוא לרוב פוגע רק בעצמו.

שאחד על 4 נוהג כמו נמטומטם הוא לא פוגע רק בעצמו לרוב (ראה מקרה טל שביט).

אז מה? צריך גם להעלות את הביטוח על רכב שרק מי שבאמת אוהב את זה יכול לנהוג?

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

רק עכשיו לאחר קריאה מחודשת, שמתי לב שמדובר בוויצמן.

מדובר ברחוב זוועתי להולכי רגל!

היתה תקופה שהייתי כל יום חונה שם כחלק מסדר היום שלי.

המעברי חציה שם זה סכנת נפשות ולא פעם ולא פעמיים ראיתי אמבולנס מפנה משם הולך רגל ואני אפילו לא מסוגל למנות את כמות הפעמים שראיתי שם כמעט תאונה ע"י מוניות וקטנועים לא זהירים

פורסם

בכול עיר, ובכול מקום, יש טובים ויש פחות טובים, גם נהגי קטנועים, וגם אופנועים, וגם מכוניות, להעלות את מחירי הביטוח עוד זה לא פיתרון, אחד החלומות שלי זה לחזור לרכב על אופנוע (שטח לצורך העניין) ואחד הסיבות שגורמות לי לוותר זה העלויות שאחד מהם זה עלות מוגזמת של ביטוח, ואני נהג אחראי שאוהב את התחום.

באשדוד ראיתי לא פעם ולא פעמיים KTM וקטנועים למיניהם נוסעים בשבילי אופניים ושבילים ומדרכות כדי לחסוך חצי מטר ולעבור לכיוון התנועה שלהם, קטנועים אופנועים וטרקטורונים שנוסעים על הטיילת ו"חותכים" אנשים סתם כי זה "מצחיק" ו"כיף", וראיתי גם מאות שנסעו כחוק, הכול בסופו של דבר עניין של אופי, נפוץ לראות קטנועים שעושים את השטויות האלו מהסיבה שנותנים לילד בן 16 רישיון לרכב דו גלגלים, וההורמונים בשיאם, וההתלהבות בגוף מתפרצת כמו הר געש, ולצערנו זה קורה על הכבישים ועל הרגליים של אישתו של בר72.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

זה לא טוסטוס.

זה טוס, טוס.

אני אישית מכיר כמה אנשים כאלה, אני לא מבין איך לא מורידים אותם מהכביש.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...