Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יימח שמם של הטוסטוסונים - take 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ברור לי אם כתבת את זה בציניות או ברצינות, בכל אופן זה לא נכון ואתה מוזמן לעשות סקר שוק כאן http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

תראה כאן את שקר השוק

תציב נתונים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעניין הביטוח, אני השתמשתי בביטוח של "הפול" רק כשהייתי צריך לעשות ביטוח זמני לכחודש, כשהיה לי אופנוע על בסיס קבוע ביטחתי אותם בחברות אחרות.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אין סתם מה להכליל,נכון הרבה מרוכבי הדו"ג בת"א הם בהמות אבל זה לא אומר שכולם כך,

אני רוכב כבר 12 שנה, וביום ראשון בעודי עומד מאחורי רכב ברמזור אדום לפניה שמאלה החליט האדון שהוא רוצה לפנות ימינה ,אז הוא פשוט בלי להסתכל לאחור לנסוע עליי רוורס ! העיף אותי לכביש ובמזל לי לא קרה כלום.

לא חסרים נהגי רכב שנוהגים כמו חיות ולהיפך.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

כאשר מדובר בביטוח חובה לא משנה כלום את המחיר פרט לנפח המנוע.

לא הגיל, לא התרגיל, לא הוותק ולא עבר תאונות .

אידיוטי!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השטויות שהיבחוש איל מוציא מפיו,מוחו הקודח,ומקלדתו המיוזעת לא ראויים לתגובה אלה לגינוי,משום בורים שכמותו בעלי דעות קדומות וחוסר הבנה משווא ברכב דו גלגלי כל הארץ סובלת מפיצוץ אוכלסין של רכבים ופקקים ברמה של מצרים.

מחיר הביטוח לרכב דו גלגלי הוא שערוריה וגובל בסחיטת צרכנים המשועים לתחבורה נגישה במחיר הגיוני

פורסם

הבהרה חשובה מאוד, כתבתי לאייל שהוא התחיל לכתוב כמו בן אדם, כנראה שהוא ערך את ההודעה שלו אחר כך.

אני לוקח את דברי בחזרה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
השטויות שהיבחוש איל מוציא מפיו,מוחו הקודח,ומקלדתו המיוזעת לא ראויים לתגובה אלה לגינוי,משום בורים שכמותו בעלי דעות קדומות וחוסר הבנה משווא ברכב דו גלגלי כל הארץ סובלת מפיצוץ אוכלסין של רכבים ופקקים ברמה של מצרים.

מחיר הביטוח לרכב דו גלגלי הוא שערוריה וגובל בסחיטת צרכנים המשועים לתחבורה נגישה במחיר הגיוני

בדיוק ותפסיקו עם המשחק הזה מי נוהג יותר מסוכן/גרוע וכו'.

זה לא כלי הרכב שעושה את זה אלא הנהג.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

דווקא היום, יצא לי לראות ולא בפעם הראשונה, משאיות משקל כבד חותכות נתיבים בכבישים בין עירוניים, כאילו זה איזה מסלול מירוצים :(.

כפי שנאמר פה עשרות פעמים, אם לא מאות, נהגים "לא נחמדים" יש על כל כלי וצריך לקבל אותם, כי אם לא, אז אין טעם לעלות על הכביש.

פורסם
מה הקשר בכלל בין המקרה לנהיגה הברברית של כנופיות הטוסטוסים ברחבי ת"א והמרכז?

צריך להתחיל להשתמש במונחים של "אור ירוק" כמו כנופיות, עבריינים וכו' כדי לתאר את רוכבי הדו גלגלי האלה.

צריך לדאוג להעלאת ביטוח החובה לדו גלגלי לרמה כזו שרק אנשים שאוהבים את התחום ומכבדים אותו יסעו על כלים כאלה ולא פרחחים שמחפשים לחסוך כמה שקלים וכמה דקות.

בדיוק עיכב אותי היום זבלנוע כזה שבקושי סוגר 80, בנתיב השמאלי של נתיבי איילון למשך לא מעט ק"מ.

מצד שני נתקלתי היום במקרה נדיר של אופנוע שנוסע כמו מכונית, כלומר נוסע במרכז הנתיב, לא מנסה לעקוף רכב בתוך הנתיב שלו או דרך השוליים , מאותת והכל. השני זה היה אופנוע רציני, הראשון היה טוסטוס מתפרק ומעשן ב2 שקל.

יאללה מחכה למבול של אנשים מפורום פול גז שידידינו SMILY יארגן בגיוס חירום :)

שיעלו גם תמחירים של הרכבים,גם לכם לא חסר עם התרבות הזוועתית שנוהגים,הרי ברור לך מה הכללים בכדי לעבור נתיב כנהג רכב נכון? קודם לעבור,אחר כך לאותת,ולבסוף להתסכל במראות (אם בכלל).

ואני אגיד לך עוד משהו ידידי,בכביש מהיר כן אני אסע בנתיב שלי במרכז יודע למה? הספקתי להכיר חולרות שעוקפים אותי בתוך הנתיב שהם 10 ס"מ מימני,ואני לא אסכן את עצמי.

כבר הרבה זמן שאני רוצה לצלם איזה נסיעה על הכלי שלי ולהראות לאותם אנשים איזה חולרות יש גם על הרכבים ויבינו שהשרשור הזה מטומטם,כי רק אתמול נתקלתי באותו מקרה רק עם רכב שכמעט דרס 4 ילדים שחוזרים מבית ספר.

ההגה הוא עגול!

פורסם
אני בעד שקטנוע/אופנוע יסע כמו מכונית, שיחכה ברמזור ושיאריך את הפקק אם צריך.

בתאונה בין רכב לדו גלגלי בדרך כלל מאשימים את הרכב, כלומר אם אחד המתאבדים כלשונך יקפוץ עליי, אני אצטרך לחיות עם זה אח"כ. לא רוצה להיות בכלל במצב הזה.

בדיוק היום בבוקר כמעט הורדתי אדיוט אחד כזה שהחליט תוך כדי נסיעה, קצת לפני צומת ברמזור ירוק לשבור חזק שמאלה ,לעלות על אי התנועה להולכי רגל ולחצות את הכביש במעבר חציה של הכיוון הנגדי. כמעט הורדתי אותו למרות ששמרתי מרחק ונסעתי במהירות החוקית וגם כמעט נכנסו בי מאחורה.

בקשר לנוחות כדבריך : זה לא נוחות ,בוא נקרא לילד בשמו: אתה מוכן לסכן את החיים שלך ואת הנוחות שלך כדי לחסוך זמן וכסף. אני לא רוצה לקרוא לזה קמצנות על זמן (כי אתה אומר שזה לא הכסף) אבל זה בטוח לא נוחות. לא נראה לי כזה נוח לנסוע בחורף בגשם וביולי אוגוסט חשוף לחום ושאר המפגעים.

הרבה יותר נוח לשבת ברכב ממוזג ולשמוע מוזיקה. אבל כן, זה עולה ביותר זמן ויותר כסף.

אגב, אם מישהו מתיישב מאחוריך על 120 ואתה מונע ממנו להתקדם זה אומר שאתה לא נמצא איפה שאתה צריך להמצא.

זה לא משנה מי אשם ואיזה סוג רכב, תאמין לי שגם נהג האוטובוס בתאונה מאילת לפני שבוע שלמרות שלא היה אשם מתייסר ולא נרדם בלילה,אפילו שלא היה אשם,אין אף אדם שפוי שרוצה או מסוגל לעבור לסדר היום גם אם היה מיליון % לא אשם.

אולי אתה ועוד 10% מוכנים שאני יאסע בדיוק כמו רכב, תאמין לי שגם אתה לא מוכן שאני אתפוס חניה של רכב, בטח לא באזורים שהחנייה בהם גם ככה במצוקה (שזה 90% מהמרכז), ראינו כבר שירשור שהיה לפני בערך חודש שקטנוע תפס חנייה של רכב איזה התלהמות היתה בפורום,חלק אף הציעו להזיז את הקטנוע ועוד דברים, כאילו שזה רכוש שלהם או מדובר באופניים.

אני לא צריך לספר לך מה יש לי בחשבון הבנק,ואין שום ילד שצריך לקרוא בשמו,זה ממש לא קמצנות, הקטנוע שלי לא צורך הרבה פחות דלק מאלטו 2009, אני בשביל לבטח את הקטנוע שלי בביטוח חובה לכל נהג(3600 שקל זה לנהג נקוב בשם)+צד ג+מקיף מגיע בערך ל6000 שקל. נכון, כשאמרתי נוחות התכוונתי לזמן,אני בטוח שהמושב בגרמניה יותר נוח מהכסא של הקימקו שלי.

הנתון של 120 היה רק לצורך דוגמא,אני לא יודע מאיזה אזור אתה, אבל אם מכיר את המחלף(החדש) לכניסה לחולון מדרך צפון,בקיצור יש שם רק נתיב אחד (עכשיו יש 2 היה 1 עד לפני חודשיים בערך) ושלט שרשום לנסוע 70, ואני נוהג ב80 ועדיין הכלב שמאחוריי נדבק לי לתחת ,כמובן שאני קצת מגביר מהירות , כי בכביש תהיה חכם ולא צודק,אם אני רק נופל ,הוא כבר מספיק לעבור עליי בלי שיספיק בכלל ללחוץ על הברקס.

לך אולי יש קצת חיסון נגד הכותרות בעיתונים, כי אתה יותר נושם את התחום המוטורי, הבעיה שאם אתה חושב ככה אני לא מתפלא שגם נהגים שרק עברו טסט ולא יודעים לנהוג שונאים אותנו, כי מה שהם שומעים בעיתונים זה רק שקרים וכותרות, ראה דוגמא טל שביט.את הממצאים המגמתיים והשקרים של אור ירוק אפשר לנגב אתם את הת..

אתה בעצמך רשמת שגם נתקלת בקטנוע שנוהג בזהירות ,להכליל על כולם ורק להוסיף אש למחירי הביטוח שגם ככה גבוהים זאת טעות מצדך.

אביב8)

פורסם

בתאונה בין רכב לדו גלגלי בדרך כלל מאשימים את הרכב, כלומר אם אחד המתאבדים כלשונך יקפוץ עליי, אני אצטרך לחיות עם זה אח"כ. לא רוצה להיות בכלל במצב הזה.

בדיוק היום בבוקר כמעט הורדתי אדיוט אחד כזה שהחליט תוך כדי נסיעה, קצת לפני צומת ברמזור ירוק לשבור חזק שמאלה ,לעלות על אי התנועה להולכי רגל ולחצות את הכביש במעבר חציה של הכיוון הנגדי. כמעט הורדתי אותו למרות ששמרתי מרחק ונסעתי במהירות החוקית וגם כמעט נכנסו בי מאחורה.

בקשר לנוחות כדבריך : זה לא נוחות ,בוא נקרא לילד בשמו: אתה מוכן לסכן את החיים שלך ואת הנוחות שלך כדי לחסוך זמן וכסף. אני לא רוצה לקרוא לזה קמצנות על זמן (כי אתה אומר שזה לא הכסף) אבל זה בטוח לא נוחות. לא נראה לי כזה נוח לנסוע בחורף בגשם וביולי אוגוסט חשוף לחום ושאר המפגעים.

הרבה יותר נוח לשבת ברכב ממוזג ולשמוע מוזיקה. אבל כן, זה עולה ביותר זמן ויותר כסף.

אגב, אם מישהו מתיישב מאחוריך על 120 ואתה מונע ממנו להתקדם זה אומר שאתה לא נמצא איפה שאתה צריך להמצא.

מה שאתה בעצם אומר זה שאתה מתעצבן שרוכבי אופנוע תמיד לפניך ברמזור כשאתה סגור בכלוב מזהב(מזגן+רדיו) וממתין בפקק.

מה שאתה בעצם אומר שאתה מקנא במי שרוכב על אופנוע כי אתה מפחד.

תחשוב רגע מה יקרה לרוכב אופנוע שעומד כמו רכב בפקק ומטומטם מתעסק בדיוק במזגן ויוצר תאונת שרשרת. הרוכב הופך לסנדוויץ'.

זו הסיבה העיקרית שרוכבים עוקפים אותך ברמזור. ממש לא כדי להיות ראשון.(ד"א, יש רוכבים שלא מבינים את זה וחוסמים את הרוכבים האחרים להתקדם ומשאירים אותם ברמזור בין שני כלי רכב שמתחילים נסיעה-דבר מסוכן. )

לגבי הנוחות- אין לך מושג. אני חונה איפה שאני רוצה בלי לשלם ובלי לחפש חניה שעה(מהשרון ועובד בת"א)

לא נתקע אחרי דבילים שיורד טיפה גשם יורדים ל10 קמ"ש.

לא נתקע אחרי דביל שחושב שקנה את הכביש ומותר לו לעשות ככל העולה על רוחו.

גם לגבי נוחות ישיבה ונשיאת דברים על האופנוע אין מה להתלונן.

אין על רכיבה בגשם-לא תרכב לא תבין לעולם.

סוד קטן אליך...

אופנוע זה בכלל לא זול כמו שאתה מדמיין. עזוב לרגע את מחיר הביטוח 5K לצד ג+חובה(בן 29 רוכב על ספורט)

תכניס את מחיר הטיפולים בשנה 3K בערך + 3 צמיגים בשנה 3.5K +ציוד כל 3 שנים שיוצא בערך 5K.

האופנוע שותה דלק יותר מאלטו.

פורסם

ואגב תעריפי ביטוח, לא הגיע הזמן לחייב גם הולכי רגל שמשתמשים בכביש לשלם ביטוח ? מה, אין ביניהם כאלו שמתנהגים בחוסר זהירות וברשלנות, לא פחות מאלו עם הטוסטוסים, מדברים בסלולר תוך כדי מעבר בכביש בלי להסתכל בכלל על התנועה החוצה, כאילו הכביש שלהם וגורמים אגב כך ללא מעט תאונות. ואם תמצא לומר ( כמו שעורכידינים מדברים ) שאי אפשר בכלל להשוות כי הולכי רגל הם חסרי מגן ואין להם יכולת לגרום נזק לכלי רכב, אז נכון, אבל באופן יחסי למכוניות, ככה גם הטוסטוסים.

פורסם

אני חייב להגיב על עלות הביטוח. אם נצא מנק' הנחה שרוכבי הדו"ג ונהגי המכוניות נוהגים בצורה זהה וחלקם היחסי בתאונות זהה (למרות הנתונים שהובאו פה ומציגים תמונה שונה), עדיין, עלות הביטוח לדו"ג צריכה להיות גבוהה יותר, מכיוון שרוכב אופנוע שיפגע בתאונת דרכים יפגע בצורה קשה יותר (מסה, חגורת בטיחות, כריות אויר) ועלות הטיפול בו תהיה גבוהה יותר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4000271,00.html

אני לא יודע לומר עד כמה הנתונים מדוייקים ונכון שחברות הביטוח מרוויחות הון, אבל הלוגיקה תקינה.

פורסם

השנאה הזאת אף פעם לא תיגמר! אני רוכב על טוסטוסן ב2.5 שקל וגם נוהג ברכב. המקרים שמכוניות כמעט העיפו אותי הם לא מעטים. לא פעם אישה עוברת נתיב בלי לאותת ובלי להסתכל במראה ולראות שיש איזה טוסוסון מסכן הנתיב ליד. נהגי המכוניות לא יותר טובים מאיתנו. לא פעם המשטרה תופסת נהגים שעושים תחרות בכביש וחוסמים אותו לשאר הנהגים. הכל ענין של תרבות, נכון באופנוע יש יותר אפשרויות שאין ברכב ולכן אולי יהיה יותר עבירות תנועה. אתה מוזמן לבוא ולראות ליד מקום העבודה שלי כמה מכוניות עושות פרסה בפס לבן ביום אחד! כולנו חייבים לעבור שינוי!

והעיקר מספיק עם השנאה שלא במקום, אתה יכול גם לקנות לעצך אופנוע או קטנוע מה שבא לך ואם לא בא לך אלא להמשיך לנהוג במכונית תעשה את זה אבל לבוא ולאחל להם להחליק על הכביש או להעלות את הביטוח וכד' אני לא חושב שזה במקום.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

תך לי להבין, אם רוכב אופנוע רוכב בכביש שמותר 100 קמ"ש מקסימום הוא צריך לעבור על החוק רק בגלל שהשמוק מאחריו רוצה לשחק אותה במהיר ועצבני 5 ולטוס ב 120 קמ"ש?

ואכן, שום חברת ביטוח (חוץ מ"אליהו", ורק לנהגים בני 40+ ללא תביעות ילדים טובים) לא מוכנה לבטח דו גלגלי.

ה"פול" (כל חברות הביטוח בחלקים יחסיים) מבטח אותם, ומפסיד על זה כסף, רק כי המדינה מכריחה אותם.

קודם כל הפול קובה מקסימום פרמייה שהיום נמצאת על 7600 בערך לביטוח כל נהג. בניגוד לביטוח רכב שבו אתה יכול לנקוב בשמות של אנשים שמורשים לנהוג ברכב באופנוע זה או נהג יחיד או כל נהג. אז נכון שהפול שייך לחברות הביטוח באופן יחסי אבל בינתיים הם נמצאים רק בעלייה ולא בהפסד. חברת ביטוח חייבת למכור ביטוח כי המדינה מחייבת זאת. מעניין אותי לדעת למה בוכים כל הזמן עד כמה שהאופנוענים עולים ביוקר לחברות הביטוח. למרבה הכאב והצער כל יום אבל כמעט כל יום מת אדם בישראל בתאונת דרכים ורובם במכוניות, אוטובוסים וכיוצא בזה. רק למרבה הצער שבוע שעבר משפחה שלמה נמחקה בכביש הערבה. ויש עוד הרבה תאונות עם הרבה הרוגים. אז באים ומנסים לשכנע אותנו שענף הדו גלגלי מסב יותר הפסד לתחום הביטוח יותר מאשר כל כלי הרכב?

כי רק בישראל כולם גאונים.

בחו"ל מבטחים דו"ג ועוד במחירים נורמלים.

אז אולי תשאל מה דפוק במדינת ישראל ובחברות הביטוח ואז תבין.

פשוט כואב לי איך במדינה הזאת אנשים אוכלים כל כך הרבה חרא ועוד ממשיכים לחשוב שזה בסדר.

גילעד

שמע, חלילה אל תבין אותי לא נכון. אני לא עובד בחברת ביטוח ואין לי שום קשר לתחום הביטוח. רק שתבין, קח לדוגמה ביטוח רכב בארץ ותשווה אותו לאמריקה. נכון, שם הביטוח הוא זול אבל גם הכיסוי מבחינת הביטוח הוא מוגבל. בישראל, כיסוי הביטוח וגם סכום הפיצוי הוא כמעט ללא הגבלה. כלומר אתה מקבל ביטוח יותר איכותי ביותר כסף. תבדוק את העניין לעומק ותראה. ואם מדברים על ביטוחים. 2000 שח צד ג פלוס ביטוח חובה לרכב פרטי זו בדיחה. אופנוענים משלמים פי 2 ואפילו 3 מזה על דו גלגלי אומלל שברוב המקרים הכלי יותר זול מהביטוח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...