Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה פג'ו 106GTI

gal158
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התיאוריה שאומרת שזה ככול הנראה מישהו מהמוסך שהוא מטפל בו מפחידה .

מה יקרה לנו חובבי האודיו ? אצלנו המע' שווה יותר מהאוטו עצמו לפעמים ולא צריך לקחת את כול הרכב.

משתתף בצערך , הרכב באמת לפי התמונות משוקע ביותר . כנראה שזה הזמן להתקדם למשהו אחר !!!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
יש עדכונים משו? (התגובה נועדה גם להקפצה..אולי מישהו ראה את הרכב ולא יודע על קיום השרשור הזה.)

בינתיים לא,

זה עניין של זמן.. בעוד כמה זמן יתחילו לצוץ חלקים

:(

VW Scirocco TSI - DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמע זכרתי את השרשור הזה

אתמול בלילה נסעתי מכיוון לוד לראשון ובצומת רמלה הבחנתי בפג'ו כזאת שדומה בדיוק לשלך עם רעש מטורף מהאגזוז

הספקתי לעקוב אחריה ולצלם מהפלאפון קצת עד לכיוון ראשון

איכות על הפנים

img000af.jpg

img001xgp.jpg

רשמתי את המספר [בהודעה פרטית - עריכת הנהלה]

אני חושב שהיו לה סמלי XS בדלתות, 3 דלתות, האגזוז היה דומה לשלך, הג'אנטים אחרים.

שמע אני לא מודע לכמות ה XS שיש בארץ ובפרט בצבע כחול אך היא נראתה במצב מצוין. לא היו סמלים מאחורה לפי מה שאני זוכר אבל אני חושב ששארית המדבקה נשארה

מצטער מראש אם אני טועה באבחנת הרכב והוא סתם XS רגיל אך זה שהסתובבה באזור רמלה-לוד נראה מחשיד (מצטער גם אם אני מכליל את האזור)

לפי דעתי שווה לך לבדוק את מספר הרכב אם יש לך איך ובכלל להסתובב באזור רמלה-לוד בכל חור שם. זה מה שאני הייתי עושה לפחות אם הרכב היה שלי

בהצלחה

פורסם

תקתקתי את מספר הרכב שלך באתר של המשטרה והוא לא מופיע כגנוב (?!) דיווחתה למשטרה בכלל?

תקתקתי גם את המספר של הרכב שההוא מעליי צילם והוא גם לא מופיע כגנוב או משהו.

או שכדאי לבדוק את המספר הזה או שלא דיווחתה למשטרה ואני סתם מדבר שטויות.

Detailer.gif
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זה לא יעזור לך הרבה אבל הינה כמה תמונות מחברון או משהו כזה ויש שם איזה 106 צבועה לירוק, רק מראה שכן יש רכבים כמו שלך בשטחים:

68139_171038722929864_170747102959026_400568_1777527_n.jpg

פורסם

בדיוק היום דיברו בחדשות בשעה 20:00 על גנבי מכוניות שתפסו אותם 50+ רכב

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

• תוכן חדש...