Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה פג'ו 106GTI

gal158
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדאי לבדוק בתחנות הדלק באיזור , התחנות מצולמות 24 שעות ביממה ואולי הרכב שלך היה באחת מהתחנות ורואים את הגנב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גל משתתף בצערך לגבי גניבת הרכב מקווה שתמצא אותו איפה שהוא :(

שימותו הקנאים והגנבים מה העיניים שלהם על בן אדםםם..

פורסם
אם עד כדי כך בקלות מנתקים קודנית אז למה לשים אותה?

כדי שגנבים חובבנים לא יגנבו את הרכב.

לא כולם מקצועיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא תתפלאי כמה זמן לקח לחשמלאי רכב שלי לנתק את הקודנית [אם פתיחת כספת]

3 דקות !!!

שאלתי אותו כמה זמן יקח לגנב ,אז הוא אמר שפחות מדקה כי הוא לא סוגר את החיפויים ושם איזולירבנד.

זה פשוט מדהים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

משתתף בצערך על גניבת הרכב, הוא בהחלט נראה מושקע ובנוי באופן מדהים.

אם אני זוכר ומזהה נכון, גם נפגשנו לאיזה סשן קטנטן איתו (כשהוא עוד היה בתהליכי בנייה) במגרש המשחקים שלנו (בסופרלנד).

בכל אופן, אני מאוד מקווה שתמצא אותו, ולגנבים אני מאחל... נו טוב, עזוב, זה פורום ציבורי, אבל אתה יכול לנחש מה אני מאחל להם :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לי שאלה

האם מנעול הגה היה עוזר במקרה? לפחות מעכב את הגנב?

אני יודע שבעיקרון אפשר להרים את הרכב על גרר אבל אם זה לא המצב?

פורסם

מנסרים את ההגה ומתגברים על המנעל, לעכב זה יכל למנוע ממש לא.

לשכן שלי נגנבה המונית מתחת לחלון ביתו, היה לה מנעול הגה, מצא פתרון יצירתי, מסנדל את הרכב בכל שעות היום בחניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ומה עם האזקה?

לאזעקה היה מצבר משלה שמספיק לכמה ימים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
מה אני אגיד לך...אני מחזיק הרבה כאלה אצלי בפייס בוק וגם בקשר עם הרבה חברה מהכפרים בצפון, בדיוק מהסיבה הזאת שאם יום אחד יעלם לי האוטו יהיה לי למי לפנות כי המשטרה זה לא הכתובת. בכל מקרה פירסמתי גם אצלי בפייס בוק, מקווה שהרכב ימצא.

תזהר שלא תהפוך בעצמך למטרה. (רק חסר שתתקין Foursquare או משהו בסגנון וייראו איפה אתה נמצא.)

מקווה שהרכב יימצא תקין ושהגנבים ייתפסו ו"יינהגו" על השיבר בכלא.

פורסם
מנסרים את ההגה ומתגברים על המנעל, לעכב זה יכל למנוע ממש לא.

לשכן שלי נגנבה המונית מתחת לחלון ביתו, היה לה מנעול הגה, מצא פתרון יצירתי, מסנדל את הרכב בכל שעות היום בחניה.

ל'

מנעול הגה, מנעול הילוכים וכו דברים שיכולים לעזור.

במיוחד ברכב רגיל וסטנדרתי שלא ע"פ הזמנה הגנבים יעדיפו לחפש רכב אחר בלי מנעול הגה \ הילוכים.

ובקשר למנעול הגה יש את הזולים שקונים בתחנת דלק שמכה קטנה שוברת אותם וזה שווה לתחת

ויש את היקרים שעולים 200+ אבל לפי דעתי שווה לקנות אחד במידה ואין לאוטו ביטוח מקיף..

בתכלס כל דבר אפשר לפרוץ, אבל הגנב מחפש לעצמו את המטרות הקלות ככה שאם הרכב שלך לא משהו מיוחד אז המנעולים הנל יכולים לעזור.

בקשר לרכב אם אני אראה אותו אתקשר למשטרה ישר..

משתתף בצערך.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לפותח השירשור אני מקווה שהרכב יוחזר אליך בהקדם.

יש לי שאלה נוספת

איך אני יודע עם יש לי קודנית מקורית ,מובנית בתוך המחשב?.

ברשותי BMW E36 98

תודה.

פורסם

לפותח השרשור, מקווה שתמצא את הרכב.

כמו שזה נשמע הרכב אכן הוזמן, וחיכו לשעת כושר מתאימה לביצוע הגניבה.

זה גם נראה שלגנב היה מפתח וקוד, כי גם לגנבים מיומנים לוקח קצת זמן לעשות את

זה, ולפי מה שאתה מתאר לא היה לו את הזמן הנדרש.

איך אני יודע עם יש לי קודנית מקורית ,מובנית בתוך המחשב?.

ברשותי BMW E36 98

תודה.

לפי מה שזכור לי, ב E36 בשנה הזו לפחות היה אימובילייזר מקורי.

אני חושב שהבדיקה שעושים היא לשים נייר כסף על החלק הפלסטי של

המפתח, ולראות אם הרכב מניע או לא. כך אני חושב עשו לי בבדיקת

המיגון באותן שנים שהייתה לי E36.

פורסם

בתור אחד ששירת בגזרת איו"ש במחסומים,

צר לי אך אף אחד כמעט לא בודק את הרכבים אשר נכנסים לשטחים

• תוכן חדש...