Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה פג'ו 106GTI

gal158
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת קשה לשמוע סיפור כזה.

לפי דעתי מה שאתה צריך לעשות כרגע כמו שאחד החברה פה אמר , זה לגשת לתחנות הדלק שבאזור ולבקש שיעברו על הקלטות שלהם..אולי תוכל לראות את הפרצוף של הזבל הזה..

ומה לגבי הרכב ההוא שלא רצה להסיע אותך? רשמת את המספר שלו? יכול להיות באמת שהוא שותף שלו.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באסה לשמוע על הגניבה

יותר באסה לשמוע שהרכב שלך כנראה סומן על ידי מישהו (יש מספיק 106 ללא ממוגנות)

בסך הכל הכי טוב להשאיר את הרכב על בוקים, בלי מחשב ניהול או מצבר או סעפת יניקה ועם אחד הגלגלים מחובר בשרשרת לעוגן ברזל יצוק בטון לאדמה.

אחרת באמת שאין סיכוי מול הנבלות האלה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש לפחות ביטוח מקיף שיכסה חלק מהנזק ואויש כמה שאני מאחל שהנזק הזה ילך לתרופות לסרטן בשביל הגנב ועוזריו מאחל מכל הלב הגדול שלי :twisted:

פורסם

כואב הלב. באמת אחת הGTI היפות שראיתי.

אל תתלה תקוות ואל תתבאס. הג'אנטים שלך כבר יושבים על מיצובישי סופר לנסר 97.

והמנוע שלך הוכנס כבר לאיזה קולט עם סופר צ'רג'אר. כואב לשמוע את זה, אבל פשוט אין מה לעשות.

כולנו כואבים וכועסים איתך. אבל ככה המדינה שלנו נראית.

משטרה מביישת פנים בכל פעם מחדש.

פורסם
יש לפחות ביטוח מקיף שיחסה חלק מהנזק ואויש כמה שאני מאחל שהנזק הזה ילך לתרופות לסרטן בשביל הגנב ועוזריו מאחל מכל הלב הגדול שלי :twisted:

אני מאחל לגנב שD9 צה"לי ישטח את הכפר שלו, ואני מאמין שזה יקרה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

רכב מדהים..

רשמתי את המספר שלך ואת הלוחית רישוי.

אני מהקריות, לך תדע אולי זה מהאחד הכפרים פה באזור..

בכל מקרה אני אפקח עיניים ואהיה עירני.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

קראתי את הסיפור , ממש עצוב .

רשמתי את המספר - איצור קשר במידה ואראה .

חשוב רק לציין , שכדאי באמת לגשת לאחת מתחנות הדלק שבדרך לדרום , אם אתה שואל אותי והוא אכן נסע לכיון נס ציונה - 2 אופציות עומדות בפנייך .

1. אכן נסע לכיון כביש 431 , יכול להיות שלאיזור ירושלים . (תחושה חזקה אומרת לי שהגנב מאיזור מזרח ירושלים)

2. לחילופין ישירות לכיון באר שבע , מוכן להתערב על כך שהוא בדואי ושהרכב שלך נמצא באיזור באר שבע .

בכל מקרה , יש לבדוק את כל תחנות הדלק (במידה ובעל התחנה יסכים לשתף פעולה) מבחינת המצלמות החל מהתחנה הראשונה לכיון נס ציונה ועד האחרונה שבבאר שבע על אותו הכביש .

משימה מאוד קשה , אבל אני בשביל רכב כזה הייתי מוכן לעשות הכול ...

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
אם הקודנית המקורית באה עם שבב במפתח

לדעתי מדובר על בעלים קודמים עם מפתח מקורי

יותר מדי מהר קרה המקרה.

עזוב את סיפורי הקודנית והשבבים והמחשבים. מי שלקח לו את האוטו כנראה שהוא מבין עניין.

מספיק שהוא עצר באור אדום (עזוב את העובדה שלאחר מכן הוא ברח כי הוא ראה שהוא רץ אחריו).

הוא ידע שהאוטו מושך תשומת לב ולא רצה לעשות שטויות. רק כשבעל הרכב התחיל לרוץ אחריו הוא עבר באדום.

מי שגנב לו את הרכב, ישב טוב וצפה בו תקופה, ותכנן את הכל בקפדנות ויש לו ידע מעל ומעבר בטכנולוגיות האלה.

אני בעצמי ראיתי כמה גניבות של רכבים שתוך פחות מ10 שניות מרגע שבירת החלון הרכב כבר לא היה במקום,

ושלא נדבר על תוך רבע שעה שהוא מפורק ולמחרת חלקים ממנו על רכבים. (אני גר באיזור הדורם).

מצד שני לפותח השרשור.

האם הייתה שבירת חלון? או שהוא פשוט נכנס לאוטו ככה ונסע?

מצד אחד המנגנונים של הרכבים האלה נורא ישנים ופשוטים וכל חתיכת ברזל מתאימה תפתח את הכפתור.

אבל מצד שני כמו שאמר הבחור מעליי יכול מאוד להיות שמדובר בקומבינה.

האם שכפלת את המפתחות של הרכב לאחרונה? האם אתה מכיר את הבעלים הקודמים?

פורסם
משתתף בצערך.

מבקש להבין שני דברים:

1. ברגע שראית את האזהרה של דלת פתוחה, ישר ירדת למטה ?

אני פשוט מנסה להמחיש לי את המצב: הגנב פותח את הדלת - האזעקה מתריאה בשלט- אתה ישר רץ למטה, כי המכונית חונה ממש ליד הבית, לדברייך - הגנב לא יכול להספיק לפרוץ קודן ולהתניע את הרכב בתוך דקה, שתיים - נכון?

האם המתנת להתראה של התנעת המנוע או רצת ישר למטה?

2. האזעקה של הרכב לא צפצפה ? אתה טוען שברחוב הומה אדם בשעות האלו, לאף אחד לא היה אכפת? (האמת, שלמערי, זה די נשמע הגיוני).

אני לא מאשים אותך, אבל אני פשוט לא תופס איך כל זה קרה.

אני מבין שאפשר "לעבור" אזעקה וקודנית, אבל במשך פחות מחמש דקות ?

הביפר ציפצף, לקח לי 3 שניות להגיע אליו ולהסתכל במסך עוד 2 שניות ולהבין מה קורה.. אחרי 5 שניות ראיתי על המסך שהרכב מונע

ישר רצלי למטה (קומה שניה) ורצתי לכיוון הרמזור.. שהוא ראה אותי הוא נתן גז ונסע באדום.

הכל קרה בכמה דקות, מטורף !

:(

מצד שני לפותח השרשור.

האם הייתה שבירת חלון? או שהוא פשוט נכנס לאוטו ככה ונסע?

מצד אחד המנגנונים של הרכבים האלה נורא ישנים ופשוטים וכל חתיכת ברזל מתאימה תפתח את הכפתור.

אבל מצד שני כמו שאמר הבחור מעליי יכול מאוד להיות שמדובר בקומבינה.

האם שכפלת את המפתחות של הרכב לאחרונה? האם אתה מכיר את הבעלים הקודמים?

לא הייתה שבירת חלון ולא זכוכיות במקום שהרכב חנה.

הוא פשוט נכנס לרכב, ניתרל את הקודנית, ההגה היה נעול אז כנראה שבר את הסויטש, והניע את האוטו לדעתי עם חיבור חוטים מתחת להגה. ונסע.. כל זה בפחות מ-5 דקות.

לא שכפלתי מפתח לאחרונה, אבל....... הרכב היה במוסך בדיוק לפני החופשה שלי בתאילנד.. ושם היה המפתח של הרכב ובצמוד למפתח שמים תג של קוד הרכב.. במוסך עובדים ערבים ואני יכול רק לשער שהם קשורים.. יותר מזה אני לא יכול לבוא ולהאשים אותם או לפנות אליהם בהאשמות כי גם אם זה הם הם בחיים לא יודו.

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם
הביפר ציפצף, לקח לי 3 שניות להגיע אליו ולהסתכל במסך עוד 2 שניות ולהבין מה קורה.. אחרי 5 שניות ראיתי על המסך שהרכב מונע

ישר רצלי למטה (קומה שניה) ורצתי לכיוון הרמזור.. שהוא ראה אותי הוא נתן גז ונסע באדום.

הכל קרה בכמה דקות, מטורף !

:(

לא הייתה שבירת חלון ולא זכוכיות במקום שהרכב חנה.

הוא פשוט נכנס לרכב, ניתרל את הקודנית, ההגה היה נעול אז כנראה שבר את הסויטש, והניע את האוטו לדעתי עם חיבור חוטים מתחת להגה. ונסע.. כל זה בפחות מ-5 דקות.

לא שכפלתי מפתח לאחרונה, אבל....... הרכב היה במוסך בדיוק לפני החופשה שלי בתאילנד.. ושם היה המפתח של הרכב ובצמוד למפתח שמים תג של קוד הרכב.. במוסך עובדים ערבים ואני יכול רק לשער שהם קשורים.. יותר מזה אני לא יכול לבוא ולהאשים אותם או לפנות אליהם בהאשמות כי גם אם זה הם הם בחיים לא יודו.

רגע נכון אמרתה שברגע שהוא נתן גז ונכנסתה לאיזה רכב של מישהו, ואמרתה לו סע סע הוא גנב לי את הרכב, והוא היה עם מבטא ערבי שאמר לך לא לא צא החוצה, אתה זוכר את הפנים שלו? אם כן לך למוסך האחרון שטיפלת ברכב ותיבדוק שמה את העובדים הערבים. 100 אחוז שהם נידלקו על הרכב שלך והם פעלו לגנוב אותו. תיבדוק אם אותו בן אדם עובד שמה 100 אחוז עובד שמה. ואני גר בבאר שבע אז אני ינסה לראות אם היא שמה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

מצטער לשמוע. בהחלט כואב.

אני מקווה בשבילך שאם תמצא אותו, אז תמצא אותו במצב טוב יחסית.

חבל שהמשטרה לא שמה מחסומים, סביר להניח שהיו תופסים אותו.

כמובן שאם אראה את הרכב או חלקים שמזכירים אותו מאוד, אודיע לך כאן או בסלולרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...