Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה פג'ו 106GTI

gal158
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת בעיה אחרת.

אף פעם לא הבנתי, למה בדיוק את הרכבים שנכנסים.אולי לא בדיקה כמו בכניסה לישראל,

אבל אם ישקיעו 40% .זה יחסוך לכולנו הרבה בעיות, ולא רכב בתחום הרכב.מישהו אמר בשר?

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב את זה,

סיפור מצחיק שקרה לי. 2 פלסטינאים הגיעו ברכב עם לוחית רישוי של רמאללה למחסום שילה (ליד רנטיס, עופרים והסביבה)

שניהם שיכורים, דפקו שם את הרכב בנסיעה לאחור כשהם לא הורשו להיכנס. הוזמנה להם משטרה והיא פשוט אמרה לשחרר אותם חזרה בלי לעשות כלום. עכשיו תחשוב שיש ישובים כמו עופרים ובית אריה בסביבה וזאת סכנת נפשות אם השיכורים האלו יפגעו באחת המכוניות.

היו לי גם עוד הרבה מקרים עם שוטרים במחסום שמצאו מלא נהגים בלי רישיון או שיש להם כל מיני לוחיות רישוי ברכב ולא עשו דבר.

אין למשטרה זמן/רצון/כוח אדם כנראה כדי להתעסק

מה שמצחיק פה זה שהמרחק בין השטחים למרכז הוא כל כך קרוב ובאמת תוך שניות כשנגנב רכב לא תהיה אפשרות לעצור את הגנב.

סרטון מעניין ששודר פעם בתוכניתו של חיים הכט נגד גנבי רכב:

פורסם

מה אני יגיד לך,פשוט משטרה מגעילה גוף ללא תקנה.

ובנויה כמו שאר המדינה להציק "ולטפל" במי שנוח להם

פורסם

משתתף בצערך על הרכב, רכב מאוד מושקע ויפה ובטח קשה לעכל שהרכב שלך נעלם, אני זוכר שבאוטו שלי אבא גם היה נוסע הייתי יורד מתחת לבניין והאוטו נעלם ומאיפה שחניתי אותו פעם שעברה, ואני מהנהן את הראש לא מאמין שגנבו את האוטו, אחרי שיחה לאבא מסתבר שהוא חנה במקום אחר לגמרי, איזה הקלה!

מהמקרה שאתה מספר 100 אחוז זה קשור למוסך, שכפלו מפתח ידעו מה הקוד של הקודנית מן הסתם רשמת להם אותו כדי שיוכלו להזיז את האוטו ממקום למקום כשהוא במוסך, לפי מה שאתה מספר הכל קרה מהר מדי בשביל מישהו שלא מכיר את האוטו אישית

אני במקומך כמה שזה נשמע קיצוני לוקח אופנוע עוקב אחרי אחד העובדים (עם יש שם מספר אנשים הגיוני) עוקב אחריהם עד הבית, מסתכל להם מרחוק בחצר ומסביב (כן אני יודע שזה נשמע בסרט של ואן דאם אבל תלוי עד כמה חשוב לו האוטו) זה מה שאני הייתי עושה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

chesh אני עובר על הסרטון 3 פעמים ואני לא מבין איך הם הסיקו שהרכב גנוב , לא נראה שום פריצה בסרטון והרכב פשוט באמצע הכביש כבר מותנע לפי האורות, על סמך מה הם קבעו שיש כאן גניבת רכב ?

ועוד יותר אירוני זה שהבלשים שלנו נראים כמו בדיחה, במקום כל השומן הזה שיש על הבלש צריך להיות עליו שרירים, כי אם הערבי הזה יחליט לרוץ השמנציק הזה יתפוס אותו אחרי שהוא כבר יזמין לאפה ופפסי

פורסם
בתור אחד ששירת בגזרת איו"ש במחסומים,

צר לי אך אף אחד כמעט לא בודק את הרכבים אשר נכנסים לשטחים

אתה צודק.

דווקא בשירות שלי יצא לנו לקבל הרבה התראות על רכבים ישראליים גנובים אבל לכיוון היציאה לארץ ולא הכניסה לשטחים

כך שזה היה מאוד לא רלוונטי וזאת גם הייתה משימה שולית אל מול מציאת אמל"ח/שב"חים/מנועים.

מה הסיכוי שרכב שנכנס לשטחים יצא משם? ועוד בחתיכה אחת...:roll:

פורסם

דבר כואב מאוד, מקווה שתמצא את הרכב שלם.

דבר שלא קשור לרכב אבל קשור לנושא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4021220,00.html

התפרסמה כתבה בוויי נט על הרכב של ליאור סושארד,מסוג קורבט סטינגר, שנגנבה לפי מה שכתוב ב2009

ונמצא לפני מספר ימים, שהצבע שלה שונה...

פורסם
דבר כואב מאוד, מקווה שתמצא את הרכב שלם.

דבר שלא קשור לרכב אבל קשור לנושא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4021220,00.html

התפרסמה כתבה בוויי נט על הרכב של ליאור סושארד,מסוג קורבט סטינגר, שנגנבה לפי מה שכתוב ב2009

ונמצא לפני מספר ימים, שהצבע שלה שונה...

שנתיים חיפושים אחרי רכב של אדם שטוען שהוא על חושי- הוא סיפר להם על איפה הרכב ושצבעו אותו.

חבורה גדולה של דבילים, מעניין כמה זמן ומאמצים השקיעו בחרא הזה.

פורסם
בתור אחד ששירת בגזרת איו"ש במחסומים,

צר לי אך אף אחד כמעט לא בודק את הרכבים אשר נכנסים לשטחים

לדעתי הסיכוי שמדובר בחבר'ה הטובים מהשטחים קטן, מכיוון שמדובר ברכב בולט ולא סטנדרטי וגנבים מקצועיים מנסים לשמור כמה שיותר על פרופיל נמוך.

לדעתי רוב הסיכויים שמדובר בכמה ילדים שראו רכב שנראה להם מגניב, והחליטו לקרוע אותו ולזרוק אחרי השימוש, מה שיותר עצוב אפילו מגנבים מהשטחים.

בכל מקרה מקווה שיחזור לבעליו החוקיים בריא ושלם וכמה שיותר מהר.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
אין מצב שזה ילדים, זה נשמע מקצועי מידי עבורם.

זה כמעט בטוח שמישהו "הזמין" את הרכב, ויעשה שימוש ברכב

אחרי זיוף רשיונות, או בחלפים שלו, שיעברו לרכב אחר.

:mm_yeah:

ברגע שרכב מוזמן גם המפכל עם הרמטכל ביחד לא יעזרו לך

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

שטויות! במקרים שגונבים רכב צבאי או רכב שיש בו איזה מסמכים חשובים של איזה מישהו בכיר 99.9 אחוז שימצאו את הרכב. גם אם לא יבואו לחלץ אותו מיד ידעו איפה הוא לפחות.

• תוכן חדש...