Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה פג'ו 106GTI

gal158
שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בתאריך ה26.01 בשעה 12:00 בערך, בראשון לציון

נגנב הרכב שלי מול העיניים שלי !

פג'ו 106GTI צבע כחול מטאלי, חישוקים שחורים מונמכת, עם סמל מוחלק מאחורה. מס' 39-728-16

חלקכם מכירים את הרכב, הרכב לא היה סטנדרטי כ"כ בחיצוניות שלו והוא היה דיי מיוחד.

רכב שהשקעתי בו הרבה מהזמן שלי במשך ה5 שנים האחרונות, זמן כסף ואהבה... ופשוט נלקח ברגע אחד ! :(

מה שקרה היה כך:

אחרי חודש בחופשה בתאילנד, כאשר האוטו היה מכוסה ומוחבא בחניה פרטית אצל אחותי מתחת לבניין באיזור שקט,

חזרתי הבייתה בסביבות 8 בבוקר ולקחת את הרכב חזרה אליי הבייתה. בסביבות השעה 9 האוטו חנה על הכביש ברח' מתחת לבית שלי.

בזמן שאני בבית במחשב שמעתי את האזעקה, מסוג ביפר, מצפצפת. מהר רצתי למפתח והסתכלתי על המסך והופתעתי לראות שהדלת פתוחה,

לא הספקתי לעכל את מה שאני רואה וכעבור 3 שניות ראיתי על המסך של הביפר שהרכב מונע !!!

באותה שניה רצתי למטה במהירות, אני רואה מישהו נוהג לי ברכב ועומד ברמזור אדום, בזמן שאני רץ לכיוון שלו הוא ראה אותי ועבר באדום וברח לי !!! :(

הרכב נגנב מרח' הרצל בראשון לציון, והגנב נסע לכיוון נס ציונה, או שעלה על כביש 431.

יש לציין שלא היה דלק ברכב ואם הוא הרחיק הוא היה חייב לעבור בתחנת דלק.

באותו רגע ישר התקשרתי למשטרה ואמרתי להם את הכיוון שאליו הוא נוסע ברכב גנוב, המשטרה לא כ"כ מיהרה להציב ניידות או מחסומים

כי זה לא ממש מזיז להם, רק רשמו לעצמם במסוף שהרכב גנוב.. במידה והוא יעצר לביקורת רשיונות :/

זה פשוט לא יאמן איך תוך 5 שניות נלקח ממני דבר כ"כ יקר ! עדיין לא מעכל את זה

יש לציין שהרכב היה נעול, עם אזעקת ביפר וקודנית ! ברחוב דיי ראשי שעוברים בו הרבה מכוניות והולכי רגל.

ואני פונה אליכם כתקווה אחרונה כי כבר ניסיתי הכל,

אני לא תולה תקוות שאני אמצא אותו באמת כי אני חושב לדעתי שהרכב כבר מזמן באחד הכפרים הערביים או בכלל מפורק...

אבל אם לא, אולי מישהו יסיע אותו ממקום למקום ואולי בכל זאת הוא יעלה שוב לכביש במצבו אולי בשינוי מספרים אולי בשינוי כל שהוא

יש פה חברי פורום מכל הארץ.. אני חושב שזו הדרך היחידה שלי למצוא אותו כי על המשטרה שלנו כבר אי אפשר לסמוך,

הודעתי למשטרה הגשתי תלונה והם בפנים אמרו לי שהם לא מאמינים שהם ימצאו אותו.

אז שוב, אם מישהו רואה או מזהה את הרכב מהתמונות המצורפות, נא להתקשר אליי בכל שעה, או למשטרה,

אם יש סיכוי הכי קטן אולי עוד נצליח להחזיר את הרכב....

054-7-408408 - גל

img0038du.jpg

img0040ecp.jpg

img0044pq.jpg

עוד תמונות בפייסבוק :

http://www.facebook.com/album.php?aid=36721&id=742649548

תודה.

VW Scirocco TSI - DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

הבן אדם הראשון שהיית רואה היית צריך לבקש ממנו לעלות לאוטו ולצאת אחריו [אמרת שאין דלק במיכל]

זהו שעשיתי את זה

הרכב שלי עבר באדום ואחריו היה עוד אוטו

נכנסתי לו לאוטו אפילו בלי לשאול וצעקתי לו, "סע, סע אחריו, הוא גנב לי את האוטו!!!"

והוא אמר לי " לא לא לא, צא החוצה!!!" במבטא ערבי.. יצאתי והוא נסע גם...

לך תדע כנראה הוא זה שהוריד אותו לקחת את הרכב ונסע אחריו.

VW Scirocco TSI - DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד מקווה שהגנב הזה לא יאריך ימים!

אני קורא את ההודעה שלך וכולי רותח מעצבים כמו סיר לחץ!

אני לא יכול להמשיך לשמוע על מקרי גניבות זה מוציא אותי מדעתי!

רשמתי את הטלפון שלך ואת מספר הרכב, והתמונות נעוצות בראש.

בעזרת ה', יתמזל מזלך ומזלנו, ותזכה לראות שוב את רכבך!

אני מבטיח שאם אני יתקל ברכב שלך אני יעשה הכול בשביל להחזיר אותו אליך! למרות שאני סקפטי בעניין.

משתתף בצערך, ושיהיה בהצלחה.

שבת שלום.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יואוו איזה עצבים ! אני מקווה שהגנב ישבור את שתי הידיים שלו, שלא יוכל בחיים לגנוב יותר !

אני מבטיח שאם אני אראה משהו בסגנון של הרכב שלך ג'נטים על רכב אחר או משהו בסגנון אני אדווח !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדוע בעצם גונבים בני דודנו את הרכב הזה? לא עדיף להם לגנוב איזו 206GTI חדישה יותר?

ולמה בכלל להתקין את האזעקות היקרות האלה אם הן לא מסייעות בכלום? אולי צריך לבוא בתלונות אליהן?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה בשבילך שהרכב ינטש בצד הדרך מחוסר דלק במיכל וימצא על ידי זרחים או שוטרים.

אני אפקח עיניים בסביבתי אולי יתמזל מזלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו שעשיתי את זה

הרכב שלי עבר באדום ואחריו היה עוד אוטו

נכנסתי לו לאוטו אפילו בלי לשאול וצעקתי לו, "סע, סע אחריו, הוא גנב לי את האוטו!!!"

והוא אמר לי " לא לא לא, צא החוצה!!!" במבטא ערבי.. יצאתי והוא נסע גם...

לך תדע כנראה הוא זה שהוריד אותו לקחת את הרכב ונסע אחריו.

יש מצב טוב, כי הם נוסעים רכב מוביל ורכב גנוב.

תארגן כמה חברים ותתחילו לעשות חיפושים באיזור - אולי הרכב ננטש איפשהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שלך לא בפירוק אף אחד לא צריך 106 לפירוק, רוב הסיכויים שגנבו אותו כדי להשתעשע איתו ולגמור אותו באיזה מקום.

לא נעים לי אבל אני מאחל לך שלא תמצא אותו וזה באמת לטובתך, אם תמצא אותו יהיה לך קשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדוע בעצם גונבים בני דודנו את הרכב הזה? לא עדיף להם לגנוב איזו 206GTI חדישה יותר?

ולמה בכלל להתקין את האזעקות היקרות האלה אם הן לא מסייעות בכלום? אולי צריך לבוא בתלונות אליהן?

מה אתה רוצה מהאזעקה שלו? היא את שלה עשתה, היא צפצפה...

בכל אופן עצוב לשמוע ואני מקווה שתמצא את רכבך מהר ככל הניתן !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...