Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה פג'ו 106GTI

gal158
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליבי אתך,האוטו שלך היה באמת מיוחד ומושקע לצערי אני מכיר את התחושה גולף מיוחדת שנגנבה

בוא ננסה לעזור

מהסיפור שלך אני מבין

1.האוטו היה במוסך,נסה לבקר במוסך ותראה אם יש פנים חשודות ומוכרות

2.יש לך מספר רישוי של הרכב שנכנסת אליו בו נהג ערבי?סוג הרכב פרטים?

3.שימוש בחוקר פרטי יכול לעזור(מישהו מומלץ ומנוסה בלבד)לא חסרים קקות תאבי בצע שלא יעזרו בכלום

4.הבעלים הקודם מוכר לך?במכירה קיבלת 2 סטים?

מאחל לך שהאוטו ימצא הזמן כאן קריטי,ואולי אפילו טלפון מהגנב לגבי כופר

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ליבי אתך,האוטו שלך היה באמת מיוחד ומושקע לצערי אני מכיר את התחושה גולף מיוחדת שנגנבה

בוא ננסה לעזור

מהסיפור שלך אני מבין

1.האוטו היה במוסך,נסה לבקר במוסך ותראה אם יש פנים חשודות ומוכרות

2.יש לך מספר רישוי של הרכב שנכנסת אליו בו נהג ערבי?סוג הרכב פרטים?

3.שימוש בחוקר פרטי יכול לעזור(מישהו מומלץ ומנוסה בלבד)לא חסרים קקות תאבי בצע שלא יעזרו בכלום

4.הבעלים הקודם מוכר לך?במכירה קיבלת 2 סטים?

מאחל לך שהאוטו ימצא הזמן כאן קריטי,ואולי אפילו טלפון מהגנב לגבי כופר

האוטו אצלי 5 שנים, לא נראה לי שהוא חיכה עד עכשיו

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

גל, האם יש ברכב את הקודנית המקורית או שנסעת עם מחשב פרוץ?

אין מצב שגנב מצליח לנטרל את הקודנית המקורית שמובנית בתוך מחשב ניהול המנוע.

יש כמה אפשרויות לגנוב רכב כזה בנסיעה.

1.גנבה זמן קצר לאחר שהרכב כובה ,לוקח לקודנית מספר דקות להדרך.

2.הגנב מכיר את הקוד.

3.הרכבת מחשב עם קוד ידוע או מחשב פתוח ללא קוד. מצריך פתיחה של מכסה המנוע ,ארבעה ברגים והחלפת המחשב.

כנראה שהרכב הזה הוזמן.

קורה שגנבים שחיפשו לגנוב רכב יותר גניב מסתפקים באיזה טרנטה לחזור איתה הביתה, אבל במקרה כזה כשהוא מבין שייקח לו יותר משתי דקות להניע את הרכב הוא פשוט עובר הלאה.

לדעתי לפי השתלשלות הדברים, הגנב הגיע מצוייד במפתח וקוד.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
הביפר ציפצף, לקח לי 3 שניות להגיע אליו ולהסתכל במסך עוד 2 שניות ולהבין מה קורה.. אחרי 5 שניות ראיתי על המסך שהרכב מונע

ישר רצלי למטה (קומה שניה) ורצתי לכיוון הרמזור.. שהוא ראה אותי הוא נתן גז ונסע באדום.

הכל קרה בכמה דקות, מטורף !

:(

לא הייתה שבירת חלון ולא זכוכיות במקום שהרכב חנה.

הוא פשוט נכנס לרכב, ניתרל את הקודנית, ההגה היה נעול אז כנראה שבר את הסויטש, והניע את האוטו לדעתי עם חיבור חוטים מתחת להגה. ונסע.. כל זה בפחות מ-5 דקות.

לא שכפלתי מפתח לאחרונה, אבל....... הרכב היה במוסך בדיוק לפני החופשה שלי בתאילנד.. ושם היה המפתח של הרכב ובצמוד למפתח שמים תג של קוד הרכב.. במוסך עובדים ערבים ואני יכול רק לשער שהם קשורים.. יותר מזה אני לא יכול לבוא ולהאשים אותם או לפנות אליהם בהאשמות כי גם אם זה הם הם בחיים לא יודו.

זה לא שאני חוקר או משהו כזה, אבל אם אין שבירת חלון, ההגה היה נעול ותוך דקה הרכב נסע, במיוחד שהרחוב

עמוס ואף אחד לא שם לב לעסק הזה, נראה לי שמצאת את הפיתרון.

אם יש לך כוח להשקיע, פנה למשטרה בבקשה לבדוק את עובדי המוסך (אתה רק צריך למצוא שוטר או בלש שאוהב את זה).

לבדוק רקע, מקום מגורים וכהנה וכהנה. מעבר לזה שיגידו לך שהם לא יכולים לעשות כלום, אתה צריך רק לעמוד על שלך.

בכל זאת, זה יקח זמן, ואני מעריך שהרכב שלך כבר מפורק לחתיכות והג'אנטים שלך על סופר לנסר, אז חבל על הזמן.

פורסם

:shock:

כואב הלב גל, משתתף בצערך. מקווה מאוד שתמצא את הרכב, הלוואי שלגנבים לא ישארו ידיים ורגליים.

אם אראה משהו באזור הדרום, אמסור לך.

JEP.

פורסם

אפרופו ג'אנטים

מרווח הברגים לא מתאים ליפניות.

אם זכור לי נכון ,זה הג'אנטים שנרכשו מירין , זה כבר משהו טוב ,כי ישנו פרט ייחודי בג'אנטים האלו שרק שלושתינו יודעים לזהות.

בהצלחה בחיפושים.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

אתה יכול לבדוק את כיוון הנסיעה,

כביש 431 מלא במצלמות אולי תוכל לזהות את הרכב שלך ואת כיוון הנסיעה

Seat Leon 1.8 Tsi 2009

פורסם
זה לא שאני חוקר או משהו כזה, אבל אם אין שבירת חלון, ההגה היה נעול ותוך דקה הרכב נסע, במיוחד שהרחוב

עמוס ואף אחד לא שם לב לעסק הזה, נראה לי שמצאת את הפיתרון.

אם יש לך כוח להשקיע, פנה למשטרה בבקשה לבדוק את עובדי המוסך (אתה רק צריך למצוא שוטר או בלש שאוהב את זה).

לבדוק רקע, מקום מגורים וכהנה וכהנה. מעבר לזה שיגידו לך שהם לא יכולים לעשות כלום, אתה צריך רק לעמוד על שלך.

בכל זאת, זה יקח זמן, ואני מעריך שהרכב שלך כבר מפורק לחתיכות והג'אנטים שלך על סופר לנסר, אז חבל על הזמן.

זה נשמע מאוד הגיוני.

אם המקרה יתגלה אמיתי, מאוד נרצה שתספר לנו באיזה מוסך זה קרה.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

לפי דעתי הפתרון הכי טוב זה מה שאמרתי לך. תשלח לבחור ההוא ול"חברים" שלו בפייס הודעה ושאתה מוכן לשלם כסף בתמורה והרכב יחזור. אף אחד מהם לא יעזור לך בחינם אבל אולי הכסף ידבר לליבם. אם לא הבנת מי זה אז הייתה לא מזמן כתבה על גניבות רכב בשטחים והראו אותם בכתבה. אם יש רכב ספורטיבי שיגיע לשם אני בטוח שהם ידעו מזה.

מהמשטרה לא תבוא הישועה ב100%. להבא היית צריך להתקשר למוקד ולצעוק שברכב היה ילד או בחורה או כל חירטות אחר, היו עושים מחסום תוך 5 דקות. מקווה שתמצא את הרכב.

פורסם

גם אני מציע לנסות לבדוק במרכז הבקרה של 431, זה ליד איקאה אם אני לא טועה, כול הכביש מרושת מצלמות, שווה לנסות כדי לפחות לדעת את כיוון הנסיעה, יש להם מצלמות לכול אורך הכביש ככה שתוכל לדעת אפילו איפה הוא ירד מהכביש וזה לפחות כיוון כללי.

פורסם

תעשו טובה אל תתנו עצות שעלולות לסבך את העניינים יותר

כמו לשלוח הודעות לפייסבוק לאנשים מרמאללה , שלא נראה לי עומד בקריטריונים של מנהל כנופיה גנבי רכב

ולהתייחס לתוכנית של הMTV כאילו זה תוכנית עובדה, מצחיקה עוד יותר ב"הדגמה " של הגניבה היא רק הדגמה הרכב לא נגנב מהארץ לא עבר שום מחסום לכיוון השטחים ולא עבר למירוצי המכוניות , פשוט שברו לאיזה רכב מרמאללה את הסיווץ והחלון . וחיברו את זה למירוץ גימיקנה של רמאללה שזה יהיה מעניין

לשלוח את הבחור לעיסקת כופר לבד זה מעשה שעלול להיגמר במקרה הטוב בזה שהוא יחטוף מכות וישדד

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

מכונית יפיפיה. אני רק יכול לתאר את חוסר האונים בלראות את האוטו שלך נגנב מול העיניים.

מקווה שהרכב ימצא.

• תוכן חדש...