Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה פג'ו 106GTI

gal158
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב כל כך לשמוע.

אני מציע לך לעבור בכל התחנות דלק הקרובות או לפחות לאיפה שהיה הדלק מספיק בערך,ולבקש מהר להריץ בזריזות את המצלמות של אותו יום.שם תוכל לראות את פרצופו או את מכונית הסיוע שלו,שאת פרטיה למשטרה בטוח יש [ע"פ המספר].

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדוע בעצם גונבים בני דודנו את הרכב הזה? לא עדיף להם לגנוב איזו 206GTI חדישה יותר?

ולמה בכלל להתקין את האזעקות היקרות האלה אם הן לא מסייעות בכלום? אולי צריך לבוא בתלונות אליהן?

מה זה משנה 206 או 106, הכל תלוי במזמין ובמה שהוא רוצה.

ולא הבנתי את הטענות נגד האזעקה, היא עשתה את שלה.

מה ציפית שהגלאי זעזועים יפרוץ מהרכב ויפוצץ את הגנב במכות?:roll:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

האזעקה עשתה את עבודתה נאמנה, אבל בשביל מיגון איכותי צריך לעבוד קשה ולהיות יצירתי.

אם אתה מתקין אזעקה או קודן אצל מתקין, ברור לך שאין כאן שום השקעה מיוחדת בהתקנה ולכן גם אם יש קודן או אזעקה, הגנבים יודעים בדיוק לאן לגשת ואיך לנטרל את זה בקלות (לפעמים, לא צריך יותר מלחתוך חוט אחד).

המיגון הכי טוב הוא מיגון שאתה מתקין בעצמך, בשונה לגמרי ממכוניות אחרות, על מנת להקשות על הגנב באיתור החיבורים ומקום הניתוק של המערכת שהתקנת. יש כאן המון עבודה (פירוקים, השחלות חוטים וכו') אבל המיגון הופך להיוץ איכותי יותר ואפקטיבי יותר במידת הצורך.

מיגון איכותי שווה להשקיע במכוניות נדירות, מיוחדות או יקרות במיוחד. זה בדיוק מה שעושים במערכות כמו פוינטר או איתוראן, שם אין (בד"כ) הוראות ספציפיות להתקנה ולכן כל מתקין עובד בשיטת ה FREE STYLE ומכאן בא הקושי (לעיתים) לאתר את המערכת, כי אין לה מקום קבוע...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גל משתתף בצערך אני מקווה מאוד שתימצא את הרכב שלך. וכמו שאיציק אמר וגם אני חשבתי על זה תעשה מיגון לחיווט שלך. ותוך 5 שניות הוא הצליח להתניע את הרכב? אני בהלם.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

אני רחובותי, רשמתי את המספר של הרכב, ואת הסלולרי.

אני אפיץ את זה אצל כמה שיותר חברים שלי, במידה ונימצא משהו או מישהו יראה משהו אני אעדכן.

משתתף בצערך ומכיוון שאני מאוד מבין אותך ואת ההרגשה אני מאוד אשתדל לנסות לעזור כמיטב יכולתי.

אנשים בלי לב.

פורסם

מתתף בצערך , אתה היית חונה בחניון של רח' החרש בת"א אם כן אני מכיר את הרכב .. מקווה מאוד שימצאו את הרכב או שמשהו פה יתקל בו ויכל לעזור

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
הרכב שלי עבר באדום ואחריו היה עוד אוטו

נכנסתי לו לאוטו אפילו בלי לשאול וצעקתי לו, "סע, סע אחריו, הוא גנב לי את האוטו!!!"

אתה וpronella חיים בסרט...

צר לי לשמוע על הגניבה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ברכב הזה אמורה להיות קודנית מקורית ,מובנית בתוך המחשב.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

משתתף בצערך.

מבקש להבין שני דברים:

1. ברגע שראית את האזהרה של דלת פתוחה, ישר ירדת למטה ?

אני פשוט מנסה להמחיש לי את המצב: הגנב פותח את הדלת - האזעקה מתריאה בשלט- אתה ישר רץ למטה, כי המכונית חונה ממש ליד הבית, לדברייך - הגנב לא יכול להספיק לפרוץ קודן ולהתניע את הרכב בתוך דקה, שתיים - נכון?

האם המתנת להתראה של התנעת המנוע או רצת ישר למטה?

2. האזעקה של הרכב לא צפצפה ? אתה טוען שברחוב הומה אדם בשעות האלו, לאף אחד לא היה אכפת? (האמת, שלמערי, זה די נשמע הגיוני).

אני לא מאשים אותך, אבל אני פשוט לא תופס איך כל זה קרה.

אני מבין שאפשר "לעבור" אזעקה וקודנית, אבל במשך פחות מחמש דקות ?

פורסם

צר לי לשמוע על הגניבה

אולי, אבל אם אני הייתי עובר בסביבה והוא היה מבקש זאת ממני, הייתי מסכים בלי לחשוב פעמיים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אין דבר יותר מבאס מזה, הלוואי ותמצא את הרכב.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

צר לי לשמוע על הגניבה

סרט , זה ממש לא .

במקומך הייתי מנסה לאתר מצלמות באזור (תחילת הרחוב וסופו מחנויות וכדומה) . אם יש לך תמונות עשית חצי דרך .

רכב בגדול קל לאתר ביממה שתיים , ולאחר מכן זה נהיה כמעט בלתי אפשרי .

בהצלחה .

נ.ב -

נשמע מאוד מוזר שמישהו יגיב ככה לאחר שגנבו לך את הרכב ( "רד מפה ")

שימו לב : (המחיר יורד ! )

למכירה נעלי (ריצה ) מיזונו wave rider 14 !

פורסם

בתור חובב רכב ומישהו שמבין את אהבת אדם לרכבו אני רואה כמה אהבת את הרכב וכואב לי בשבילך , אני עושה את קו ראשון נס ציונה רחובות כל יום כמעט רשמתי את הטלפון שלך מקווה שאני יוכל לעזור , באמת כמו שאמרת רק נקווה שהוא לא בשטחים מפורק , מי ייתן וימצא הרכב

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
עצוב כל כך לשמוע.

אני מציע לך לעבור בכל התחנות דלק הקרובות או לפחות לאיפה שהיה הדלק מספיק בערך,ולבקש מהר להריץ בזריזות את המצלמות של אותו יום.שם תוכל לראות את פרצופו או את מכונית הסיוע שלו,שאת פרטיה למשטרה בטוח יש [ע"פ המספר].

אני חושב שאם הם מספיק חכמים בשביל לגנוב רכב הם גם יהיו מספיק חכמים כדי לא להיכנס למקום עם מצלמות. אני כמעט בטוח שהם חושבים על זה שיכול להיות מצב שאין דלק מלחתחילה ולהביא קצת ברכב התומך.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

דבר ראשון, ממש עצוב וכואב לי לשמוע שגנבו רכב כ"כ מושקע ויפה.

דבר שני, כמעט כל כביש 431 מרושת במצלמות, גש למרכז הבקרה שם ולך תדע, אולי יתמזל מזלך בדרך כלשהי..

• תוכן חדש...