Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי בעבר שקיימים בשוק כלים להתראה על עייפות – בודקים את תנועות הראש ועפעפיים / אישונים.

למעשה, מנכל אור ירוק דיבר על זה גם השבוע בתוכנית הבוקר של ערוץ 10.

מישהו יכול לכוון אותי למוצר / אתר / לינק כזה.

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה את זה בשביל עצמך יש מוצר בשם "היגיון" זה משהו נדיר בארץ ודי קשה להשיג אותו אבל אני מבטיח לך שהוא יעשה את העבודה בצורה המושלמת ביותר.

האמת שאני משתמש באחד כזה ברגע זה, והולך לשים את הראש:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

תודה "סנדק הכבישים", ( fords - וזה לא בשבילי)

אני זוכר שהיה משהו שבודק את העפעפיים / אישונים....

אשמח ללינק.

פורסם

אתה צריך מכשיר שתריע לך שאתה עייף?

אתה לא יכול להבחין בכך בעצמך?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש מערכת מעט מיושנת יותר אבל היא קיימת בכל רכב, היא נקראת גיר רגיל, היא כזו שלא תתן לך לישון בפקק, ובטח שלא להתנוון בנהיגה בכביש מהיר.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
יש מערכת מעט מיושנת יותר אבל היא קיימת בכל רכב, היא נקראת גיר רגיל, היא כזו שלא תתן לך לישון בפקק, ובטח שלא להתנוון בנהיגה בכביש מהיר.

איזה שטויות, גם בגיר רגיל אנשים מנקרים

פורסם
הקפצת הודעה מלפני שנתיים, רק כדי לספר על משהו שאתה לא מכיר?

הקמתי הודעה על זה שאני מעוניין במיידע על לינק שקיבלתי לגבי מכשיר למניעת הרדמות בזמן נהיגה.

כמה דקות אחרי חשבתי לעצמי,אולי משהו כבר סיפר על זה בפורום,בא נחפש.

הגעתי לפוסט הנ"ל ואפילו לא שמתי לב לתאריך,פשוט שיתפתי את המידע המעורפל שהיה בידי

תודה על ההתעניינות אך בינתיים הפוסט שלי ירד,אז שוב אשאל: מישהו מכיר או ניסה מכשיר זה?

• תוכן חדש...