Jump to content

yonatan688

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של yonatan688

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מכל החפירות שעשיתי בעניין גיליתי שהמכשיר בכלל לא מיועד לנהג ה"רגיל" שנוסע מהבית לעבודה או מקפיץ את הילדים לגן. כמו שהבנתי מדובר על מכשיר שמעיר נהגים שבמודע עייפים אך אין להם את הפריבילגיה לעצור (נהגי מוניות אוטובוס ומשאיות) כנראה שאצטרך להסתפק בסטירה מצלצלת בכל מקרה משהו טוב (אולי) יצא לי מזה,רכשתי גלאי עשן ומטף כיבוי לרכב(שלא נדע ולא נצטרך)
  2. הקמתי הודעה על זה שאני מעוניין במיידע על לינק שקיבלתי לגבי מכשיר למניעת הרדמות בזמן נהיגה. כמה דקות אחרי חשבתי לעצמי,אולי משהו כבר סיפר על זה בפורום,בא נחפש. הגעתי לפוסט הנ"ל ואפילו לא שמתי לב לתאריך,פשוט שיתפתי את המידע המעורפל שהיה בידי תודה על ההתעניינות אך בינתיים הפוסט שלי ירד,אז שוב אשאל: מישהו מכיר או ניסה מכשיר זה?
  3. הקישור לא נפתח אך אם זה המכשיר ששמים מאחורי האוזן,ניסיתי,גם שכנעתי את עצמי שהוא טוב לי אך לא שרד לי על האוזן יותר מיום,סתם מעצבן. כמו שהבנתי המכשיר הנל סורק את הפנים כך שהוא לא נוגע בך,השאלה אם הוא יצפצף לי כל דקה כי הזזתי את הראש או מיצמצתי מקווה לחוות דעת של בעל נסיון
  4. אני קיבלתי לינק,אבל מעבר לזה לא מכיר http://www.galay.co.il/shop
  5. מישהו שמע,ראה,קנה? שווה את המחיר? www.galay.co.il/shop ולכל החכמולוגים,שלחו לי את הקישור והעברתי הלאה,לא שלי!
×
×
  • תוכן חדש...