Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאונה קשה ביום חמישי בק"מ 57 בכביש 90 כביש הערבה

4 הרוגים משפחת שוורץ מאילת

דבר אחד עדיין לא ברור איך הרכב נחצה לחצי בצורה קשה כל כך

רק הילדה הקטנה עופרי בת שנתיים שרדה

DSC_0006.jpg

DSC_0010.jpg

DSC_0044.jpg

DSC_0078.jpg

DSC_0091.jpg

DSC_0063.jpg

פורסם

מזעזע.

הייתי אמור להיות בכביש הערבה באותה עת שהתאונה המחרידה הזאת התרחשה, בכיוון נסיעת הפוקוס. בגלל שבסופו של דבר חבר ירושלמי שירד איתי לאילת החליט לחזור באוטובוס, שוחררתי מהצורך לנסוע בכביש הערבה וכהרגלי יצאתי מאילת דרך כביש 12.

קל לבוא בטענות לנהגת ז"ל שטעתה ולתשתית הלא סלחנית. קצת יותר בעייתי, לפחות מצד הממשלה, לבוא בטענות למשרד התחבורה, שאינו מכשיר את מי שמקבל רישיון נהיגה להתמודד עם מצבי לחץ כמו זה שהיא נקלעה אליו. אין לי ספק בכלל בנוגע לכך שהתאונה הזאת היתה נמנעת, או לפחות מסתיימת בנזק מזערי, לולא רק הנהגת היתה מגיבה בקור רוח למצב שנקלעה אליו, אולם כאמור, אינני מאשימה. הכשל הוא עמוק יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איך הפוקוס התפרקה ככה? נראה כרכב עמיד מאוד.

מפליא שמישהו יצא בחיים.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

התשתית הלא סלחנית גובה את מחירה שוב: אם הכביש היה רחב מספיק, ועם גדר הפרדה במרכזו, הכל היה נראה אחרת.

בני אדם טעו ויטעו, והתפקיד של תשתית סלחנית הוא לוודא שבני אדם שטועים לא ישלמו בחייהם על טעותם.

פורסם

בפעם האחרונה אשר ביקרתי באילת, זכור לי כי התחילו בבניה של גדרות הפרדה בין הנתיבים, בנוסף להרחבת הכביש.

אאל"ט הקטע המדובר היה בפאתי העיר אילת וצפונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהחדשות ומהפרשנים שהנהגת פגעה באוטובוס ראשון,ונזרקה לשוליים ,לחול,לא הבנתי למה היא פשוט לא עצרה ונסתה להשתלט על האוטו ולעלות חזרה?

ההגה הוא עגול!

פורסם

זה מקרה קלסי. כנראה עקב עייפות הנהגת השתפשפה ברכב אחד, מה שהסיט אותה ימינה לשול העפר. עם העלייה על השול, הנהגת, ששבה בינתיים לעירנות, נבהלה והסיטה את ההגה בחדות בחזרה לכביש. הפניה כזאת, כאשר הרכב בחלקו על שול שהוא נמוך וחלק יותר מהכביש, תגרום להחלקה לנתיב הנגדי או לפחות לסטיה חדה ושוב לנתיב הנגדי. תרגול מעשי קצר (שמציעים אותו בכל קורס נהיגה מתקדם) מאפשר להשתלט על המצב בקלות, פשוט מאטים קצת בקו ישר על השוליים ועולים לכביש בעדינות. אגב, ממה שראיתי, התינוק ששרד את התאונה היה מרוסן היטב במושב בטיחות, מה שרק מוכיח את החשיבות של ריסון נכון ואמצעי בטיחות ברכב.

פורסם
איך הפוקוס התפרקה ככה? נראה כרכב עמיד מאוד.

מפליא שמישהו יצא בחיים.

אני לא יודע כמה יש לפוקוס ,אבל כנראה שכנגד חוקי הפיסיקה גם ל600 כוכבי בטיחות אין סיכוי.

מעניין כמה עוד הרוגים צריך שבמשרד התחבורה יתעוררו.

הדבר הכי עצוב שזה כל כך שגרתי בארץ ,אמרתי לאיזה חבר "בואנה איזה מצמרר זה ,משפחה שלמה הלכה בגלל טעות קטנה ,אנשים לוקחים נהיגה כמובן מאליו" התשובה שקיבלתי הייתה: "בסדר זה עצוב אין מה לעשות כל יום מישהו מת בכבישים זה לא חדש ,יאללה בוא ניסע נשתה משהו".

עצוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במקרה על האוטובוס היו סטודנטים בדרכם לנופש, ככה שמעתי מחלקם מה שהיה.

כביש הערבה עובר בשנה האחרונה הרחבה, והם מתחילים מאילת, בנתיים הגיעו עד תמנע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה לעזאזל חצה את הרכב לשתיים? איך רכב נחצה לשתיים בצורה כזאת ועוד שתי החלקים נזרקו כל כך רחוק אחד מהשני, מה לעזאזל עשה את זה? מטוס קרב?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

דמיין לך בנתיב הימיני את הפוקוס, בנתיב השמאלי רכב סדאן רגיל ואחריו אוטובוס.

הנהגת משתפשפת בסדאן, סוטה ימינה לשוליים, נותנת חזק שמאלה לכיוון האוטובוס בנתיים הגלגלים האחוריים משתתפים בחגיגה ומחליקים לכיוון הימיני ובעצם הופכים את הרכב ב45 מעלות, במצב הזה כבר הרכב נמצא מול האוטובוס בנתיב השמאלי ואז האוטובוס בום נכנס ברכב בצידו בגלל הסטייה של ה45 מעלות.

ככה הבנתי מההודעה למעלה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

איך זה הגיוני בכלל?!?!

אם אתה זוכרים את התקיפה בסודן, שם פגעו שני טילים ברכב וכל מה שקרה לרכב זה שהוא נשרף כליל אבל נשאר שלם פחות או יותר!

אבל מה לעזאזל?!? הפוקוס המסכנה הזאת התפרקה לגורמים! תאונה כזאת צריך לראות בלייב כדי באמת להבין מה קרה שם!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

לדעתי הפוקוס הייתה רכב ליסינג יד שנייה שעבר תאונה או שתיים בחייו עם קורות בטיחות ש"שופצרו" או חלילה לא עלינו אפילו ריתכו חלק מהרכב חזרה לאחר תאונה, במדינה כמו שלנו להכל אני יאמין, אחרת אני לא מבין איך לעזאזל רכב שזה פאקינג ברזל ודווקא הפוקוס שלא ידועה כקופסת קרטון להבדיל מAVEO ביג נגיד נחצה לשתיים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הכתבה ב- YNET, אוששה את מה שחשבתי.

כנראה שמישהו עשה קומבינה עם הרכב הזה ולכן הוא נחצה.

ושוב, הקריאה לבצע חקירות עומק עולה שוב.

אחרי "החקירה" שעשו אור ירוק לתאונה של טל שביט ועכשיו התאונה המחרידה הזו, אולי למישהו יהיה אכפת ויתנו לרשות לבטיחות בדרכים לעשות את העבודה שלה...

• תוכן חדש...