Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה, לדוגמא: אני קונה סובארו אימפרזה ניו אייג' 2006 ב40,000 שקלים. לאחר שלוש שנים אני רוצה למכור אותה ולקנות אוטו יותר חדש , כיצד לחשב בכמה אני יכול למכור את האוטו. על פי מחירונים זה לא עובד, והאם אני יכול להיסתכל על אותם המכוניות מ2003 ועל פי הן לחשב? כמובן אתם מוזמנים לתת הצעות משלכם. תודה רבה!

פורסם

הפתרון המומלץ - פנה למגדת עתידות.

אין שום דרך להעריך כיצד יתנהג שוק הרכב בעוד 3 שנים. חשוב, למשל, מה קרה מאז שהגיעה הסוזוקי אלטו (ובעקבותיה כל שאר דגמי המיני) - הרבה אנשים שבעבר היו רוכשים סופרמיני או אפילו משפחתיות מיד שניה רוכשים כעת מיני חדשות. ברור שזה משפיע על שוק המשומשות, וזו רק דוגמא אחת לדבר שלא היית יכול לחזות לפני שנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בודאי שלא, כיון שהדבר תלוי דגם. מספיק שיצא איזה ריקול לדגם או אפילו ליצרן כדי שכל התחשיבים שלך יאבדו את משמעותם, שלא לדבר עלכך שכעת אתה מתכנן להחזיק ברכב 3 שנים, אבל זה יכול להשתנות בדרכים שאינך צופה כעת. את הרכב הקודם שלי התוונתי להחזיק 3-5 שנים, בסופו של דבר החזקתי בו למעלה מ-9 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחיר ירד לאחר 3 שנים, זה בטוח. אם זה כל כך משמעותי שהמחיר ירד ב- 10,000 ש"ח או 9824.33 ש"ח - אולי עדיף לא להקנות רכב? ועוד לא דברנו על אחזקה, רישוי וביטוח. לא תרויח פה כלום, רק תשלם.

מגמה ממוצעת של הפחתה אתה יכול לראות מניתוח מחיר הרכב הספציצי שאתה שואל עליו. חשב את אחוז השינוי ב-5 שנים האחרונות, שקלל עם מה שקרה לדגמי 2003 (עןד 3 שנים אחורה), תוסיף מקדמים ומה אז?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אי אפשר לדעת, זה תלוי בתזמון.

למשל : הרכב הקודם שלי אחרי שנה הגיע למצב שהמחירון עלה מעל המחירון ביום הקניה אבל לאחר שנתיים נוספות, כשמכרתי אותו, המחירון צלל ב20 אלף שקל .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...