Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מאוד פשוטה, האם תו חניה לאיזור 9 ו-5 (רמת אביב) תקף גם באיזור 10? אני מנסה להבין את המפה המצורפת -

http://www.bekaloot.co.il/FrameWork/Upload/StepImage_ff1b5b46-95d9-4cd3-89cd-5fbebc617f4e_big.jpg

לפי מה שהבנתי, תן 10 יכול לחנות בכחול-לבן ברמת אביב.

אני יודע שאני יכול להתקשר לגוף המטפל בתווי חניה ולשאול זאת, אך אם בכל זאת מישהו יוכל לעזור זה יהיה מאוד נחמד.

פורסם

התשובה היא לא.

אם תשים לב, אזורים 5 ו-9 "מגודרים" באזור עם צבע אחר.משמע,רק בעלי תו 5.9 יכולים לחנות שם.

בעלי תו 10 יכולים לחנות רק באזור 10.

אם קריטי לך לחנות שם,תקנה איזי-פארק או שתחנה בחניון,תלוי בזמן.

פורסם

התשובה היא כן (!)

יש הסדר לא כתוב ש9 ו10 חונים אחד אצל השני חופשי בכל שעות היממה ללא תשלום.

אם תתקשר למוקד 106 יאשרו לך שזה נכון.

אין לזה שום תיעוד כתוב בשום מקום.

ההבדל בין 5 9 10 הוא בהרשאות החניה באיזור 5 האקסקלוסיבי:

בעלי תו 5 כמוך חונים שם חופשי,

בעלי תו 9 חונים שם רק בשעות מסוימות חופשי,

ובעלי תו 10 נטולי זכויות מיוחדות שם ויכולים לחנות רק בשעות היום אבל בתשלום (לא סגור על זה 100%)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כן, תו 9-5 כולל את כל אזור 10.

אין לך בעיה לחנות ברמת אביב.

זה לא קשור להסדר "לא כתוב", אלא פשוט לאזורים יותר צפופים מבחינת חניה בתוך אזור 10 (לדוגמא קניון רמת אביב).

אפילו הצבע של תו 9 דומה לתו 10 רק בתוספת אלכסונים לבנים. הסיבה לתו 9 (וגם 5) היא לאפשר חניה בשעות הערב באזורים הצפופים למי שגר באזור ולא לאחרים מהאזור המורחב.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

רמת אביב זה 9 , גרתי שם כמה שנים טובות,

עם זאת יש שם כמה מובלעות שמסומנות בתו איזורי 10.

אם באמת יש "הסכם עודפים" כזה בין 9 ל10 זה מצויין לתושבי איזור 9, כי כל איזור רמת החייל רבתי זה 10 וכשהולכים לבלות שם אפשר לחנות חינם.

הצבע של תו 9 הוא צהוב יותר כהה עם אלכסונים לבד, הצבע של תו 10 הוא צהוב נקי ובהיר יחסית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני הייתי בודק את זה מול עיריית ת"א. הפקחים של ת"א לא עושים חשבון יותר מדיי.

בדוק עם העירייה. גרתי באזור 10 ועברתי לאזור 9/5.

10 יכול לחנות באזור 9 בשעות היום. מהשעה 17:00 (בצד שבו השילוט מציין זאת) החנייה היא רק לאזור 9.

אותו דבר עם 10 ו-9 לגבי אזור 5 בשעות הערב (רחוב שבו מסומן 9/5 מותר רק למי שמחזיק בשני התווים).

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

רק הבהרה קטנה - איזור 5 (שהוא קניון אביב והרחובות המקיפים אותו, פחות או יותר) הוא מובלעת בתוך איזור 9.

כל מי שגר באיזור 5 מקבל את שני התווים, אין דבר כזה לקבל רק תו של איזור 5.

פורסם

יש כאן טענות סותרות.

אחד אומר שבעלי תו 10 יכולים לחנות באיזור 9 בכל שעות היום כאילו יש להם תו 9

השני אומר שזה נכון רק עד השעה 5 בערב.

מי יכול להבהיר?

פורסם

מוקד 106 יכול להבהיר.

למיטב ידיעתי - באיזור 9, בכחול לבן "רגיל" - אפשר לחנות חופשי 24/7 עם תו 10.

באיזור 5 - לא.

למיטב ידיעתי גם בכל הרחובות באיזור 5 יש תמרור בתחילת הרחוב עם הגדרות (מסובכות), ובו כתוב העניין של שעה 17:00.

• תוכן חדש...