רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הקיה פיקנטו? (הדגם הידני!) לדעתי מציעה אבזור יותר טוב משאר המתחרות איך היא לעומת המתחרים מבחינת ביצועים? המנוע שלה לא קצת חלש לעומת הספארק?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מה התנאים להצבתו? תודה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום רב, גם אני הזמנתי את השברולט ספארק דרך אחת מהסוכנויות. והיום לאחר קריאת ההודעה על כך שהקיה פיקנטו נכנסה ותתחיל להיות משווקת כבר בשבוע הקרוב, גרם לי להתקשר לסוכנות שביצעתי ממנה את ההזמנה ופתאום הופתעתי לגלות כי השתנו התנאים. כלומר יש עמלת ביטול של 500 ש"ח מתוך ה-2000 מקדמה שילמתי. ניגשתי חזרה לדף שחתמתי על אישור ההזמנה ולא מצאתי סעיף המציין עמלת ביטול. אשמח לדעת האם עוד מישהו ניתקל בתופעה זו,האם יש אפשרות להתחמק מתשלום זה? האם עקב כך שציינתי שאני מבטל את ההזמנה עקב מעבר לרכישת קיה הוא שעושה את ההבדל "בקנס". באמת אובד עצות וצריך את עזרתכם בנידון. מסתבר שלמרות במדובר על הזמנה של עוד חודשיים הם לוקחים קנס על רכב שעדיין לא נשלח בכלל לארץ. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
במעמד הרכישה נאמר בע"פ שהרכב יגיע עד סוף אמצע חודש אפריל, בחוזה נרשם שאין תאריך הגעה ספציפי. כרגע אני בספק בכלל שהרכב יגיע אפילו עד סוף אפריל, ואם יגיע, איך אני יכול להיות בטוח שהוא לא יהיה נגוע בקרינה? הסוכנות כמובן משדרת רוגע וטוענים שם שהרכב יגיע בזמן, אני לא מאמין לדבר זה משום שאין להם מושג איפה הרכב. כששאלתי איפה הרכב כרגע, התשובה שקיבלתי היא: בדיוטי פרי... של יפן (כמובן שזו הייתה בדיחה של איש המכירות). האם לדעתכם יש או תהיה עילה לביטול ההזמנה ללא קנס במידה והרכב לא יגיע עד סוף אפריל?
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
קיבלתי היום את מגזין הגה האחרון והתאכזבתי לקרוא מבחן עם אי דיוקים וקצרנות יתר: מחיר הבמוו סדרה 1 מתחיל מ175 ולא 195- אי דיוק דבר שני אין התיחסות רצינית לזה שהבימר והאודי בנות 7 ולקראת החלפה ושהלקסוס דגם חדש צריך היה לתת יותר דגש לבעיית האבזור בבימר ולשפע האיבזור בלקסוס והדבר שהכי הכעיס אותי זה ההשוואה בעמוד הבא ללנציה דלתא ניסוח "קונסולה מרכזית מפלסטיק כסוף ומרגיז שאפילו בפיאט יתביישו להרכיב" "האיטלקים מפסידים בנקודות בגלל אי הקפדה על הפרטים הקטנים" שני אלה שטויות שהצליחו להרגיז אותי. איכות החומרים בדלתא הרבה יותר טובה מהבימר וכמעט שמגיע לרמה של האודי,נכון היא לא מהנה לנהיגה כמו הבימר, הדלתא יותר מאובזרת בהרבה מכולם, הרבה יותר מרווחת ושימושית, ובנוסף לכל בעל…
הודעה אחרונה מאת קרמבו, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 727 צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו כאן היה בגראנד פרי פורמולה 1 במונטה קרלו (בסוף חודש מאי) ויכול לתת טיפים, כמו: יציעים מומלצים, האם חובה להזמין מקום מראש (או שישארו כרטיסים גם שם, בימי האירוע...), האם התצפית מהגבעה טובה ואפשר לראות ממנה משהו, וכיו״ב... תודה רבה מראש! עידו.
הודעה אחרונה מאת idob, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לפורום, מתכוון לטוס לצפון איטליה בסוף מאי, כאשר התכנון האו להשכיר 500C ל-4 ימים לטובת טיול. השאלה היא האם יכנסו בו 2 מזוודות בגודל בינוני (29'')? טיפים לנושא השכרת רכב באיטליה יתקבלו בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 967 צפיות
האם יש מה לחשוש בבנזין 95 שאותו אנחנו מתדלקים בתחנות פז? ממה שידוע מהזיהום ניפגעו גם ריכבי סולר כמו משאיות ואוטובוסים...
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1820678 טמטום לשמו, למה לא לשים רכבים אמריקאים שם? למה לא להשאיר את הכסף בתוך ארה"ב לטובת הכלכלה? לא מתאים לאמריקאים
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 1 תגובות
- 666 צפיות
ערב טוב אני טס לחו"ל בחבילה עם רכב.בחברת ההשכרה הוצעו לי שני דגמים של רכבים אוטמט בעלות זהה.רכב פולקסווגן גולף או רנו סניק?הפרמטרים החשובים מבחינתי הם : חסכון בצריכת דלק תא מטען שיכיל לפחות 2 מזוודות חווית נהיגה טובה איזה רכב לדעתכם עדיף? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחר שהיה לנו פה שרשור על הג'יפ שהתהפך, והיה שם לינק לזה: http://www.jeepolog.com/forums/content.php?1373-jeepolog-archive קראתי את זה, ואני רוצה לחשב המיו (קבוע החיכוך) בין הצמיגים ברכב שלי לבין אספלט - לעשות כמה חישובים על סוגים שונים יותר טובים ופחות, וכך לקבל בחישוב מידע טוב על המהירות התיאורטית הכי גבוהה שאני יכול לקחת מבלי להחליק (כתלות ברדיוס ומסה שזה משתנה בעיקר ע"י מיכל דלק ונוסעים, כמובן). מישהו מנוסה שיודע איך לחשב את קבוע החיכוך?
הודעה אחרונה מאת Carmageddon, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום עשיתי טרייד אין לקחתי רכב ומכרתי את שלי למגרש שם שילמתי גם על העברת בעלות לגבי הרכב שקניתי והוא אמר לי שהוא משלם על הרכב שלקח ממני כעבור שבועיים קיבלתי בפקס את העברת בעלות לרכב החדש שקניתי אבל מה עם הרכב שאני מכרתי? אני אמור לקבל גם העברת בעלות? או החוזה שעשינו על המכירה מספיק?? אני לא מעוניין לקבל דוחות או כל מיני דברים. איך זה בדיוק עובד אני צריך לגשת למשרד תחבורה? או אין צורך אגב את הטרייד אין עשיתי באוטו סנטר מדובר בחברה גדולה לא סתם שוכר מה אתם אומרים? תודה
הודעה אחרונה מאת בני ארוך, -
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
האם ישנה סקאלה לבנה כמו זאת - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=219038 לרנו מגאן שנת 99? ואם יש כזאת אפשר תמונה או קישור לאתר שבו אפשר למצוא את הסקאלה.(אחרי חרישות על האינטרנט לא מצאתי את הסקאלה.) תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכל חברי הפורום שבוע טוב ומבורך.
הודעה אחרונה מאת TalShiran, -
- 0 תגובות
- 534 צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3516556,00.html WTF?
הודעה אחרונה מאת Dittohead, -
עוד מישהו נתקל במפלץ הזה? זה רכב רישמי שלהם בכלל או של איזה סדנא מחו"ל? (לא אני צילמתי את התמונות)
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 3 תגובות
- 612 צפיות
שלום כבר דיברתי המון בשיפורים על הגדלת מנוע וכו.. אבל אתמול מישהו סיפר לי שאפשר בארץ לבגדיל מידה אחת גדולה יותר או קטנה יותר מזה שעומד אצלך. נגיד אני כרגע נוסע ל מנוע 1.6 אז אני יכול להגדיל ל 1.8 או להקטין ל 1.4 וגם ככה בגלגלים. האם זה נכון? ואם כן מה התהליך של זה? וזה לא רק אדם אחד אמר לי. תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי לכולם! אני קונה בזמן הקרוב רכב מאוד מיוחד ויחודי. מכיוון שאני לא רוצה שיגנבו לי אותו תוך לילה, אשמח לשמוע איזה מערכות אזעקה / הגנה מותקנות אצלכם ברכב. אם ייגנבו - הביטוח יישלם,כן... אבל לרכב יש ייחודיות סנטימנטלית חשובה לי מאוד. אז מה אמצעי ההגנה בברכב שלכם??? נ.ב. - כמה עולה לשכור "שומר-עוזר רכב" כזה :lol: ? http://www.youtube.com/watch?v=8avOiTUcD4Y&NR=1& דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום וערב טוב, לאחר שטיפת השטיחים ברכב הם הוכנסו לרכב רטובים, השטיחים במקומות הישיבה התייבשו והתאווררו עם הזמן, כמו כן השטיח האחורי בתא המטען נודף ריח מסריח שממש גורם לתחושת בחילה וצמרמורת בגוף בכל פעם שפותחים את תא המטען. אשמח לדעת אם קיים סוג של תרסיס כלשהו שאמור לעזור בדבר מזוויע שכזה כדי להיפטר מהריח. תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מרגיש כ"כ כבד עם עצמי שאתם לא מבינים אפילו כמה. -הרובר הלכה טוטאל לוס, השמאי קבע לה אתמול אובדן גמור, לקח את הרשיונות והוריד את הרכב מהכביש. יש לי מקיף וקיבלתי רכב חלופי, אבל הלב שלי כ"כ כואב על הרובר למרות התקלות והחרא שהיא האכילה אותי. היום שמעתי שיר ותקפה אותי לכלוכית בעין. נוסיף על זה את המחירון הבזיוני של הרכב כשקורקינט חשמלי עולה יקר יותר. -יש לי עדיין הלוואה על הרובר והנזקים שהיא עשתה בביקור במוסכים, בתכל'ס אני החלטתי שאני לא הולך להתעסק יותר עם רכבים משומשים. כל מה שאני צריך זה רכב קטן חסכוני בדלק ועם אחריות יצרן. הבעיה שלקחתי הלוואה נוחה עם החזר זעום של 700 ש"ח לחודש ונשאר לי איזה 13K להחזיר. הגעתי למסקנה שאני לא אוכל לעמוד בתשלום מקדמה+תשלום חודשי+…
הודעה אחרונה מאת נטלוזי, -
(גרסת הסדאן , הגירסה היותר נמכרת של 3 דלתות לא פורסמה עדיין ) ככל הנראה הולך להיות גדול יותר , המנועים שיציעו לנו ככל הנראה הם 1.2 TSFI ו1.4TSFI אולי גם 1.6 רגיל ? לא נראה לי . כנראה שמקדימה לא יהיה שינוי משמעותי , אלא יותר בצדדים ישנוי את העיצוב למשהוא יותר עדכני זאתי הדמייה המכונית הולכת להיות עם בסיס משותף לדור הבא של גולף סקודה גטה ועוד כמה מכוניות מהקבוצה הזאת התמונות הם לא אך שהמכונית תראה אלא הדמיה מה אתם אומרים ? המכונית הולך להיות הצלחה ?
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
רכבים שאני מתעניין בהם ואין הרבה בארץ.. מישהו מכיר ?
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
-
נזק במזיד וביטוח
מאת vrtk- 3 תגובות
- 956 צפיות
שלום, לאחר שפינצ'רו לי 2 גלגלים רציתי לדעת אם יש טעם להגיש תלונה במשטרה? והאם הביטוח מכסה נזקים כאלה?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 3 תגובות
- 985 צפיות
מה נפח מיכל הדלק של האוטו הזה? האם המנוע מוגדש בדגם GLI? לא מצאתי עליו פרטים.
הודעה אחרונה מאת SaarG, -
שת"פ עם הסוס הצוהל ומראה נהדר אבל רק 180 כ"ס, אני לא יודע מה אתכם, אבל אני הייתי מוצא דרך הרבה יותר טובה להוציא 400K ... על לפי הכתבה שתיים כאלו בדרך לארץ, הרי זה מבורך אבל יהיה נחמד לתת להם בראש ברמזור דעתכם? קישור לכתבה גיא
הודעה אחרונה מאת edan82, -
מקור המילה "טורים" 1 2
מאת Jenek-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום רב לאחר שיחה ארוכה עם נהג משאית, מתעוררת לי שאלה מאיזו שפה מגיע אלינו המילה "טור" (טורים גבוהים/נמוכים וכו') באנגלית זה מאוד פשוט RPM או בעברית סל"ד. (לא רוצה כרגע להכנס לביטוים "מקצועיים" כמו בק אקסל קדמי או חצי אובר אול, אלה למילה הספציפית) תודה מראש, ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול בערב (בסביבות 21:00) גנבו לי אופנוע מסוג YAMAHA R6 2006 בצבע אדום לבן באיזור ראשון לציון מערב. סימני זיהוי יחודיים הם בולם קדמי מקורי בצבע זהב. משכך היגוי אוהלינס. סליידרים שחורים. פסים אדומים בגלגלים. כל מידע שיוביל למציאת האופנוע יתוגמל בהתאם... 0523815296 רמי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Blacko, -
-
אמא שלי קיבלה היום את הסיאט איביזה ספורט 1.2 DSG, עשתה קניות, חזרה לאוטו ולקחו מהצמיג את הסוגר של האוויר. למרות שזה סך הכל חלק זול, איזה אנשים מגעילים אני לא אתפלע אם עוד מישהו ישרוט עם מפתח את הרכב :evil:
הודעה אחרונה מאת ShYz, -
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בימים הקרובים אמור להגיע אלינו Kia Forte 2011 מהנילונים. תהיתי אם ברכב יש תמיכה למכשירי Apple כמו iPod ,iPhone וכל שאר המכשירים שמתחילים באות i. עשיתי חיפוש קצר ומצאתי שאכן קיים ברכב הדבר, ולפי הסרטון הזה אפשר לראות גם הדגמה באפשרות - http://www.youtube.com/watch?v=6dQd_ZKKSWM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. השאלה שלי היא כזאת (למי שברשותו Forte או בעל הידע) - האם אני אזדקק לכבל המיוחד שכולל יציאת USB או שכבל AUX רגיל יעשה את העבודה גם כן?. לפי דעתי חיבור ה-USB הוא להטענה בלבד אבל מעניין לדעת אם הוא מהווה משקל פה. אם תשימו לב בהתחלה גם ה-iPod של הבחור מראה ב…
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ברכב חדש מסוג אבארט 500. בשבוע האחרון קיבלתי לביתי עלון בצירוף כרטיס מגנטי הנושא את שמי ומספר הרכב. מדובר בשירות VIP ללקוחות מותג אבארט. בין השירותים המוצעים במסגרת תקופת האחריות: מוקד מאויש 24 שעות ביממה תאום הכנסת הרכב לטיפול \ תיקון הסעת הרכב למרכז השירות רכב חלופי או מונית בזמן שהיית הרכב במוסך שירותי מידע כללים ליווי במקרה תאונה וכ'ו וכ'ו. לא רוצה להישמע מתלקק מידי אבל זו בדיוק חווית שירות שגורמת לWOW. מקווה שלא להשתמש בשירותים המוצעים אבל אי אפשר להתעלם מדבר כזה. הוא לא טרוואלי במחוזות יבואני הרכב בארצנו. הלוואי וייושם אצל יבואנים אחרים וכולנו נזכה ליחס כזה בקניית מכונית חדשה. נ.ב. הייתי חי…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חבר יקר מחפש רכב בסביבות 60K לשינוע עצמו+אשתו+ילד עתידי. לא מחפש זריזות, כן מחפש נוחות סבירה ובטיחות גבוהה במבחני הריסוק, ומידי פעם נסיעה מת"א לחיפה+. המלצתי לו לחפש פוקוס 5ד', עם אזהרה לגבי נפח אחסון עגלת תינוק. לאחר חיפושים והמלצות מצד מכרים כאלה ואחרים, קיבל היום לבדיקה פוקוס 5ד' יפה מאוד מאוויס. לשאלתו על תאונות ענה הנציג: רק הוחלפה מראה שמאלית. הסתכלתי קצת על הרכב. אני לא פחח או מבין גדול, אבל מייד רואים שהצבע של כנף שמאל לא 100% זהה לזה של מכסה המנוע, שאין עליו בכלל SWIRL MARKS - לעומת זאת על מכסה המנוע יש גם יש (לא שהם בפני עצמם מהווים בעיה, אבל ההבדל מעיד על משהו) , על פנס שמאל יש שריטות בצבע אדום שמשום מה נפסקות בדיוק בחיבור עם כנף שמאל, והפגוש לא 100% ישר. עד…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 442 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Matanb1998
- Avia
- FROGIE
- דאבל קלאצ
- שביט
- Aviady001
- mikk
- malcishua
- phpclub
- Night Driver
- לירון .ה.
- Mr.Hybrid