Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי דור הבא - A3 2012 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקדימה ניראה כל כך עצבני אבל האחורה כל כך הורסס ..

ברור , קונים את גירסת ה3 דלתות לכול מי שאכפת מיופי במכונית הזאת .

אישית אני חושב שגירסת ה"א3" הנוכית מ2008 היא המכונית הכי יפה בישראל . אבל זה טעם אישי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תן לי לנחש ,יש לך אאודי ,אני אקח סיכון ואומר שחורה ,נכון? אני רק משער.

תן לי לנחש, אתה גאון , ויודע לפענח תמונות , כנראה מהחתימה שלי נכון ?

פורסם

הסדאן נראית מעולה, עם הגריל השחור הגדול מזכירה מאוד איבו 10.

הפנסים האחוריים בגרסת 3 דלתות הורסים לדעתי את עיצוב, איכשהו הם לא משתלבים עם קווי העיצוב האחורי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

דגם הסדאן של האודי A3 הבאה נחשף לפני קצת יותר מחודש, בתערוכת הרכב של ג'נבה.

המנוע שנבחר לדגם הקונספט הוא טורבו-בנזין בנפח 2.5 ליטר, עם הספק מרבי של בערך 408 כ"ס. אפשר להניח בוודאות די גבוהה שמנועי ה-TSI של הקבוצה יגיעו גם הם ל-A3 החדשה, ויהיו נפוצים "קצת" יותר. יש גם תמונה של תא הנוסעים:

Audi-2.jpg

גרסת ההאצ'בק עדיין לא נחשפה רשמית אבל איורים שלה כן פורסמו לפני מספר ימים, ביחד עם האיורים של ה-Q3 החדש (שכבר נחשף) וה-R8 GT ספיידר.

ככה, בערך, היא אמורה להיראות:

A3-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

פעמיים הדהימה אודי את עולם הרכב מבחינה עיצובית.

ב 83' עם ה 100 החדשה, שהיתה מחלוצות האופנה האוירודינמית שהחלה לפרוח באותה תקופה, וב 87' עם ה 80 שדמתה מאד ל 100 אבל היו לה פרופורציות הרבה יותר נכונות.

היפה בשניהן, שגם אחרי כמעט 25(!)שנה מאז שהוצגו, הן עדיין נראות נאות ועדכניות.

מאז, למעט ה A6 שהוצגה ב 96' וה TT לא ראינו מאודי שום עיצוב מעניין, שלא לדבר על ממוטת השטח הכעורה שנקראה Q7'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תן לי לנחש, אתה גאון , ויודע לפענח תמונות , כנראה מהחתימה שלי נכון ?

אתה בהחלט טועה ,אני לא גאון. אחרת לא הייתי נוהג במאזדה 3.

את ההודעה שלך הייתי יודע לפענח גם אם הייתה לך תמונה של כלב או אוגר (חוץ מהצבע של האוטו כן? ;) ).

אם הייתה לך ב.מ.וו הרי היית כותב שב.מ.וו הרבה יותר יפה ואאודי זה סתם.

לא שאני מזלזל או משהו כן? יופי זה עיניין של טעם ,וטעם זה עניין אישי שמשתנה מאדם לאדם ,אני מכבד את דעתך ,זכותך לאהוב את מה שאתה נוהג בו ואף אחד לא יכול להגיד לך שזה לא טוב ,אותי זה קצת מצחיק כי את אותה התגובה תקבל מחבר פורום אחר אם תפתח שרשור תמונות של מאזדה או גולף נניח. תמיד יהיה אותו אחד שנוהג ברכב מהסוג שמדובר עליו ויתחיל להגן עליו ,זה עיניין של הזדהות שיש לאנשים עם דברים שדומים להם ,קטע פסיכולוגי שיש לכולנו ,זה ממש מעניין.

בכל מקרה מצטער אם נפגעת ,זו לא הייתה כוונתי.

שבת שלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה בהחלט טועה ,אני לא גאון. אחרת לא הייתי נוהג במאזדה 3.

את ההודעה שלך הייתי יודע לפענח גם אם הייתה לך תמונה של כלב או אוגר (חוץ מהצבע של האוטו כן? ;) ).

אם הייתה לך ב.מ.וו הרי היית כותב שב.מ.וו הרבה יותר יפה ואאודי זה סתם.

לא שאני מזלזל או משהו כן? יופי זה עיניין של טעם ,וטעם זה עניין אישי שמשתנה מאדם לאדם ,אני מכבד את דעתך ,זכותך לאהוב את מה שאתה נוהג בו ואף אחד לא יכול להגיד לך שזה לא טוב ,אותי זה קצת מצחיק כי את אותה התגובה תקבל מחבר פורום אחר אם תפתח שרשור תמונות של מאזדה או גולף נניח. תמיד יהיה אותו אחד שנוהג ברכב מהסוג שמדובר עליו ויתחיל להגן עליו ,זה עיניין של הזדהות שיש לאנשים עם דברים שדומים להם ,קטע פסיכולוגי שיש לכולנו ,זה ממש מעניין.

בכל מקרה מצטער אם נפגעת ,זו לא הייתה כוונתי.

שבת שלום.

אתה ממש טועה. אם אתה נוהג במאזדה 3, אז אתה אומר ש-BMW מכוערת?

פורסם

אני חובב אאודי מושבע, אבל גרסת ההצ'בק לא מחדשת כלום והחלק האחורי שלה דומה לבמוו X3.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

Boring...

ייאמר לזכותם שהם הולכים על עיצוב המקנה לרכב מראה פחוס יותר בניגוד למגמה השלטת (והמזעזת) בעולם הרכב כיום.

אני מתבלבל בין המיצובישי לנסר לג'יפ שלהם מדי פעם :roll:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הרכב נראה יפה חבל שהם לא משנים את העיצוב [כמו רבות אחרות דוגמת הגולף וב.מ.וו ועוד ועוד].

אחד ממעצבי העל [כריס באנגל] אמר פעם שכל הנוגע לעיצוב אין היום שום חברה שיש לה ייחוד עיצובי ולדוגמא אמר שאם תיקח את הסמל לא תוכל להבדיל בין יצרן אחד לשני, אני חושב שהוא הגזים אבל די צודק אין היום הרבה מכוניות עם עיצוב שמייחד את ליין המוצרים [אם במוו עומדים על השמרים או גולף או פורש עם דגמי ה 911 שמדי פעם מחליפים את צורת הפנסים וזהו].

חבל שאת נפלאות ההתקדמות הטכנולוגיות לא מדביקה ההתקדמות העיצובית [ולא שחסר ,יש המון מעצבים עם רעיונות מדהימים ועיצובים שגורמים לכל אחד לקום ולרכוש את הרכב האהוב עליו], אבל ברגע שמחלקות הפיננס שולטות באירגון ולא הלב אז מה שקורה זה שיש קו מחשבה שמרני ופרקטי ולא כזה שפונה ללב.

אגב פניה ללב למבורגיני היא הרי חטיבה של אאודי היום ,למה לא מאמצים את קו המחשבה העיצובי שרץ בחטיבה ההיא לטובת אאודי ?

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...