Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי דור הבא - A3 2012 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

a3-concept-front-three-quarter-623x389.jpg

(גרסת הסדאן , הגירסה היותר נמכרת של 3 דלתות לא פורסמה עדיין )

ככל הנראה הולך להיות גדול יותר , המנועים שיציעו לנו ככל הנראה הם

1.2 TSFI ו1.4TSFI

אולי גם 1.6 רגיל ? לא נראה לי .

כנראה שמקדימה לא יהיה שינוי משמעותי , אלא יותר בצדדים ישנוי את העיצוב למשהוא יותר עדכני

זאתי הדמייה

2012-audi-a3-cabrio-rendering_100313498_m.jpg

2012-audi-a3-hatchback-rendering_100313497_m.jpg

המכונית הולכת להיות עם בסיס משותף לדור הבא של גולף סקודה גטה ועוד כמה מכוניות מהקבוצה הזאת

התמונות הם לא אך שהמכונית תראה אלא הדמיה

מה אתם אומרים ? המכונית הולך להיות הצלחה ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עיצוב צפוי, VAG הולכים על המראה הנמוך והנמתח כבר זמן מה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כל המכוניות של אאודי בעלות מראה קרבי, אני מאוד אוהב אותו ,הבעיה שכולן נראות אותו דבר ,אני מחפש איזה חידוש יפה.

הבעיה בחידושים שזה סיכון ,זה יכול לצאת מכוער ואז כולם יקטלו את היצרן ,אבל עדיין זה פשוט משעמם כבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם
מה צפוי? מה נדוש? על מה אתם מדברים ? העיצוב מדהים, והגירסת סדאן מטורפת.

אם יש שלמות - אאודי יצרו אותה.

צפוי ונדוש לא אומר אוטומטית - מכוער. צפוי ונדוש בהקשר הזה אומר שאאודי בת 8-9 חולקת הרבה קווים משותפים עם אאודי 2012.

אמנם נאה מאוד (וגם אני אוהב את הסדאן, למרות שלא מובן לי ריבוי הגרסאות), אבל שום דבר חדש תחת השמש וזה מתחיל מאוד לשעמם. שום דבר לא חדשני, לא מעניין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ה-3 וה-5 דלתות זה איורי מחשב.

הסדאן זאת גרסת קונספט שהוצגה באחת התערוכות האחרונות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לרוב חולקות את אותו הפרונט

אפילו הA1 חולקת את אותו הפרונט ומקבלת בגרסאות המאובזרות לדים ושלל דברים כמו של אחיותה הגדולות.

אני חושב שזו מגמה במכוניות יוקרה ללכת על קו עיצוב לאורך כל הדגמים אישית אני חושב שזה בסדר גמור כל עוד יש דגם או שתיים ליוצאי הדופן.

אני חושב שדווקא עם הA1 עם עשו עבודה ממש מדליקה מבחינה עיצובית וזו אחת ההצלחות שסוף סוף הגיעו לארץ בניגוד לA2 המגעילה שלהם.

ולא זה לא נאמר בגלל שקניתי אחת עצם זה שקניתי אחת מחזק כמה אני מאמין בדעתי:-)

פורסם
מה צפוי? מה נדוש? על מה אתם מדברים ? העיצוב מדהים, והגירסת סדאן מטורפת.

אם יש שלמות - אאודי יצרו אותה.

תן לי לנחש ,יש לך אאודי ,אני אקח סיכון ואומר שחורה ,נכון? אני רק משער.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אישית לא אוהב רכבי סדאן. החזית והעיצוב הכללי נראים מצויין, נראה איך גרסת ההאצ'בק (ספורטבק) תראה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...