Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

גם אני הזמנתי את השברולט ספארק דרך אחת מהסוכנויות.

והיום לאחר קריאת ההודעה על כך שהקיה פיקנטו נכנסה ותתחיל להיות משווקת כבר בשבוע הקרוב, גרם לי להתקשר לסוכנות שביצעתי ממנה את ההזמנה ופתאום הופתעתי לגלות כי השתנו התנאים.

כלומר יש עמלת ביטול של 500 ש"ח מתוך ה-2000 מקדמה שילמתי.

ניגשתי חזרה לדף שחתמתי על אישור ההזמנה ולא מצאתי סעיף המציין עמלת ביטול.

אשמח לדעת האם עוד מישהו ניתקל בתופעה זו,האם יש אפשרות להתחמק מתשלום זה?

האם עקב כך שציינתי שאני מבטל את ההזמנה עקב מעבר לרכישת קיה הוא שעושה את ההבדל "בקנס".

באמת אובד עצות וצריך את עזרתכם בנידון.

מסתבר שלמרות במדובר על הזמנה של עוד חודשיים הם לוקחים קנס על רכב שעדיין לא נשלח בכלל לארץ.

תודה מראש

פורסם

עד כמה שאני יודע, כל עוד הרכב במצב שעוד לא חשבו אפילו להרכיב אותו, אין לך שום בעיה לבטל עסקה ולקבל את הכסף בחזרה פחות 5% או 100 ש"ח (הגבוהה מביניהם, במקרה שלך זה אותו סכום)

500 צריכים לקחת במעמד שהרכב כבר במכס ומחכים שתשלם. לא במקרה שלך.

בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בסופו של יום, אם לא כתוב, אז לא קיים.

בכל מקרה גם 500 ש"ח הם לא סוף העולם והם עדיפים על חוסר שלמות בהחלטה לרכישת רכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

העניין היותר מעצבן הוא ששאלתי מספר פעמים את הסוכן מכירות האם יש עמלת ביטול הזמנה לרכב.

ונאמר לי חד משמעית לא!אני רק משריין לעצמי את הרכב.

מה שכן נאמר לי שאם אני מבטל את ההזמנה עד שבועיים לפני זמן אספקת הרכב רק אז יהיה מחוייב בסכום הנ"ל.

לפי דעתי יש פה הטעיה מכוונת או עדכון החברה לגבי הקיה שנכנסה לארץ.

אשמח באם יפנו אלי עוד אנשים אשר בתהליכי ביטול הזמנה מול שברולט.

על מנת לראות איך זה מתנהל בסוכניות אחרות.

תודה מראש

פורסם

לא יודע עד כמה זה יעזור אבל תוכל להתקשר (אתה\חבר) לאותה סוכנות שממנה הזמנת את הרכב בתור קונה פוטנציאלי והקלט את השיחה, תתעניין בהזמנת רכב, ואז תשאל גם על אותו נושא של ביטול מסיבה כלשהי ועל המדיניות בנושא,

ושוב תבדוק טוב את החוזה שחתמת עליו.

so far so good so what

פורסם
לא יודע עד כמה זה יעזור אבל תוכל להתקשר (אתה\חבר) לאותה סוכנות שממנה הזמנת את הרכב בתור קונה פוטנציאלי והקלט את השיחה, תתעניין בהזמנת רכב, ואז תשאל גם על אותו נושא של ביטול מסיבה כלשהי ועל המדיניות בנושא,

ושוב תבדוק טוב את החוזה שחתמת עליו.

אסור לו להקליט את השיחה אם הצד השני לא מסכים לכך שיקליטו אותו.

אם הוא הקליט כשהצד השני לו מודע לכך, זה לא יהיה קביל בשום מצב גם אם הלקוח צודק.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

מה שאתה אומר שאני יכולה להקליט אם אני מודעת לכך ונתתי את הסכמתי.

אבל אם הצד השני לא מודע לכך, זה לא יהיה קביל בבית משפט.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

כל עוד המקליט משתתף בשיחה או שאחד מהצדדים שמשתתף מודע להקלטה זה חוקי וקביל! לפותח השרשור למה זה טוב להודיע שאתה מבטל כדי לרכוש רכב אחר? וזה בלי קשר אם אתה צודק לגבי הכסף שנלקח.

:fadein:
פורסם
מה שאתה אומר שאני יכולה להקליט אם אני מודעת לכך ונתתי את הסכמתי.

אבל אם הצד השני לא מודע לכך, זה לא יהיה קביל בבית משפט.

כן. יכולה.

בכל מקרה לא שזה אמור לשנות מבחינת החוזה ואת מה שמגיע לך אתה אמור לקבל בחזרה,

אני לא הייתי מפרט את הסיבה לביטול,

אם כבר הייתי אומר משהו אחר.

so far so good so what

פורסם

לאחר שיחה נוקבת עם מנהל השירות,

היום בוטלה לי ההזמנה והוחזר לי הכסף במלואו.

ידעתי שרק מכתב למנכ"ל יעזור במקרה הזה.

רק לידיעה כללים:כבר היום ביטלו(יומיים אחרי כניסת הקיה פיקנטו) 6 הזמנות

הזוכנות לא ידעה מה לעשות.

שברלוט הולכת להפסיד כל כך הרבה אנשים בגלל זמני האספקה הארוכים שהיא הציעה.

פורסם

אני שמח בשבילך שביטלת הזמנה, אבל מאיפה אתה יודע שמי שביטל את הזמנה על שברולט ספארק, הולך ומזמין פיקאנטו?

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

מותר לפי חוק לבטל את העסקה בתוך 14 יום ואסור לחייב אפילו בשקל אחד. כלומר אם ההזמנה בוצעה לפני פחות משבועיים - הם חייבים להחזיר לך את כל ה-2000 שקל. מי שאמר לך אחרת בסוכנות הוא שקרן ונוכל.

• תוכן חדש...