Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל- 504L.

שלום , שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

במהלך השנים האחרונות אנחנו ברנו נותנים חבילה משופרת ללקוחותינו הכוללת רכבים באיכות טובה מאד , שירות מצויין וכפי שהוזכר מעלה שירות נוסף שנקרא קינג סרוויס הנותן , כאמור , הרבה מאד יתרונות ללקוחות שרכשו מאיתנו רכבי רנו .

למרות הרצון והנסיונות , ברוב רובם המכריע של המקרים זה מצליח אולם מטבע הדברים לעיתים זה לא.

בדיוק לצורך כך אנחנו בשירות כאן ונשרת אתכם ככל שידרש.

אשמח אם תכתוב לי ל- [email protected] על מנת שנוכל לתחקר , להבין מה היה לקוי ובעיקר לתקן.

אני מבטיח לארגן עבורך נסיעת מבחן במועד שיהיה נוח לך ובהקדם אם תחפוץ בכך.

מקווה להשתמע.

כבר עושה תחושה טובה !

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כפי שציינו החברים מעליי,גם אצלנו בקרסו קיים שרות דומה ואפילו משופר.

השירות כולל:

מיותר לציין שכל השירותים בחבילה הם בחינם,וללא קשר לאיזה רכב אתה רוכש (קליאו/מוראנו זה לא משנה)

ממש כל הכבוד.

נראה לי מגוחך שיטת הפרסום הזאת פה בפורום על ידי נציג של רנו שבמקום לפרגן מחפש לרקוד על ההצלחה של המותג שמתחרה לו.

אחרי שהוצאתם מאות אלפי שקלים על אדון מונית הכסף פריים טיים שיספר לנו שרנו לא רואה מוסך. אולי כדאי שתתמקצעו קצת ותדעו מה זה בכלל רנוספורט כי לפי המספרים נראה שאבארת עשו לכם בית ספר.

אני חייב לציין לטובה גם את היחס המדהים שקיבלתי שם מנציג אבארת . בחור שמבין עיניין ועשוה זאת כאילו בהתנדבות.

הוא ממש מקצועי וזאת אולי אחת הסיבות להצלחה שם להבדיל מרנו.

שלומי.

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

פורסם

נציג אבארת(דהיינו עומר) הוא חולה הגה מושבע, "אחד משלנו" מה שנקרא, ונהג מעולה. זה מה שעושה את ההבדל מיבואנים אחרים.

תראה לי נציג אחר שלוקח אותך לסשן ב******* ואחרי זה עוד מרביץ בעצמו אחד! ככה מוכרים מכונית ספורטיבית!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

את אותם השירותים קיבלתי גם מצ'מפיון יחד עם הגולף (שנקנתה חדשה מהסוכנות). רק כדי להסיר ספקות - זאת הגולף הכי "פושטית" ולא מתקרבת לשום GTI או משהו בסגנון.

מה שכן, מנסיון ארוך שנים על פונטו משפחתית (שעכשיו משרתת את אחותי), השירות של סמל"ת (לפחות הנסיון שלנו איתו) היה טוב כבר שנים ותמיד היינו יוצאים מהמוסך בהרגשה טובה או לפחות בהרגשה שלא דפקו אותנו. יכול להיות שהסטנדרטים שלנו היו נמוכים כי הפונטו נקנתה (כבר לפני 10 שנים) אחרי פג'ו 309, ושם השירות היה פשוט מתחת לכל ביקורת, אבל בכל מקרה לנו כמשפחה יש רק דברים טובים להגיד על פיאט ועל סמל"ת (טוב חוץ מזה שהם לא מוכנים לבצע הזמנות מיוחדות מאיטליה גם אם ללקוח אין שום בעיה לחכות, וזאת הסיבה שהיום אני על גולף, ולא על פיאט. אבל זה כבר קשור למכירה ולא לשירות)

פורסם

אצלכם בקרסו לא מסוגלים אפילו לתאם נסיעת מבחן.

שטויות מוחלטות. כל פעם שהתקשרתי לבקש נסיעת מבחן קיבלתי אותה בלי שום בעיה. חבל שאתה מלכלך סתם. בקשר לבעיות של רכב שקנית לפני 10 שנים - זה לפני 10 שנים. אין חברה שלא השתנתה (לטוב או לרע) מאז.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

זה סה"כ שירות שנועד לגרום ללקוח ששילם מחיר מופקע , להרגיש טוב עם עצמו.

זה נכון לא רק לסמל"ת אלא גם לצ'מפיון וכו'.

לא רוצה כרטיס מגנטי, לא רוצה שילדים יפרמו לי את הרכב בדרך למוסך ,לא רוצה מוקד 24 שעות ביממה ,לא רוצה בורקסים בטיפול ולא רוצה שאר קשקושים.

אני רוצה יבואן שיגבה מחיר הוגן גם על הרכב , גם על השירות והכי חשוב : מקצועיות ושקיפות מלאה.

וכמובן שיתנו לי לעמוד בסמיכות לרכב כשהוא מטופל.

השטויות האלה עושות בעיקר רושם על אנשים שלא מבינים במכוניות.

אגב, שאלה לנציג קרסו - כשאתה אומר רכבים באיכות טובה מאוד אתה מתכוון לרכבים מתוצרת רנו ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למיטב זכרוני וידיעתי, המנכ"ל של פיאט / אלפא / סמל"ת / Whatever התחלף בשנים האחרונות,

וזו (כנראה, בין היתר, בטח לא גורם יחיד) הסיבה לעליית המדרגה בשיפור השירות גם לאחר מעמד הקנייה.

מעבר לכך, שמר עומר, נציג המכירות של אבארט' (לשעבר מצ'מפיון, יש לציין) הוא בהחלט חריג בנוף המכירות בישראל בתחום הרכב:

רוב העוסקים מחפשים למכור, והם אנשי מכירות. הוא באמת אוהב רכבים, ובנוסף (אני מניח) אוהב למכור. זה חלק ממה שעושה את ההבדל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה סה"כ שירות שנועד לגרום ללקוח ששילם מחיר מופקע , להרגיש טוב עם עצמו.

זה נכון לא רק לסמל"ת אלא גם לצ'מפיון וכו'.

לא רוצה כרטיס מגנטי, לא רוצה שילדים יפרמו לי את הרכב בדרך למוסך ,לא רוצה מוקד 24 שעות ביממה ,לא רוצה בורקסים בטיפול ולא רוצה שאר קשקושים.

מסכים איתך במאה אחוז אבל מצד שני אף אחד לא מכריח אותך להשתמש.

אני רוצה יבואן שיגבה מחיר הוגן גם על הרכב , גם על השירות והכי חשוב : מקצועיות ושקיפות מלאה.

וכמובן שיתנו לי לעמוד בסמיכות לרכב כשהוא מטופל.

כמדומני במוסכים גדולים זה בניגוד לחוק בשל סכנה לסובבים.

השטויות האלה עושות בעיקר רושם על אנשים שלא מבינים במכוניות.

ברור לך שאתה מכליל אותי בהנחה הזו שלך, ומבלי לפגוע, אתה לא מכיר אותי ואני חושב שאני מבין טוב מאוד במכוניות.

הערה לא רלוונטית.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
תראה לי נציג אחר שלוקח אותך לסשן ב******* ואחרי זה עוד מרביץ בעצמו אחד! ככה מוכרים מכונית ספורטיבית!

אמן!

אני עוד זוכר איך אף איש מכירות לא היה מעיז להוציא את האימפרזה GT לסיבוב, בשנות ה-90 המוקדמות. זה שיצא בסוף, ישב מאחור ועשה קולות של שטיח על הרצפה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שלום לכולם,

לאחרונה התחדשתי ברכב חדש מסוג אבארט 500.

בשבוע האחרון קיבלתי לביתי עלון בצירוף כרטיס מגנטי הנושא את שמי ומספר הרכב.

מדובר בשירות VIP ללקוחות מותג אבארט.

בין השירותים המוצעים במסגרת תקופת האחריות:

מוקד מאויש 24 שעות ביממה

תאום הכנסת הרכב לטיפול \ תיקון

הסעת הרכב למרכז השירות

רכב חלופי או מונית בזמן שהיית הרכב במוסך

שירותי מידע כללים

ליווי במקרה תאונה

וכ'ו וכ'ו.

לא רוצה להישמע מתלקק מידי אבל זו בדיוק חווית שירות שגורמת לWOW.

מקווה שלא להשתמש בשירותים המוצעים :) אבל אי אפשר להתעלם מדבר כזה.

הוא לא טרוואלי במחוזות יבואני הרכב בארצנו.

הלוואי וייושם אצל יבואנים אחרים וכולנו נזכה ליחס כזה בקניית מכונית חדשה.

נ.ב.

הייתי חייב לשתף8)

מוזר, נראה לי טריוויאלי. כבר שני רכבים (כלומר מעל שנתיים) שיש לי את זה ב- VW. יותר מכך, בכל שעה אם יש תקלה או תהייה - מקשרים אותי למנהל העבודה במוסך בו אני מטפל (יש לי גם את הנייד שלו, אבל בלי קשר). רוצה עוד? פליקס גם שולחים גרר על חשבונם אם חו"ח קרתה תאונה או נתקעת. בקיצור, אם זה קנה המידה - אתה יכול לחזור לצ'מפיון בבטחה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מוזר, נראה לי טריוויאלי. כבר שני רכבים (כלומר מעל שנתיים) שיש לי את זה ב- VW. יותר מכך, בכל שעה אם יש תקלה או תהייה - מקשרים אותי למנהל העבודה במוסך בו אני מטפל (יש לי גם את הנייד שלו, אבל בלי קשר). רוצה עוד? פליקס גם שולחים גרר על חשבונם אם חו"ח קרתה תאונה או נתקעת. בקיצור, אם זה קנה המידה - אתה יכול לחזור לצ'מפיון בבטחה ;-)

טרוואלי זה בטח לא.

חוץ מזה אני לא חושב שזה המקום לעשות השוואה לגבי סוג השירותים שניתנים אצל כל יבואן, אני לא איש יח"צ של אף אחד מהם.

אני מניח שאת שאר התגובה שלך ביססת על התגובות שלי לגבי "צמפיון" מפוסטים אחרים.

אז למען הסר ספק אם היה כזה, אין לי אחוזים בסמל"ת וגם לא בצימפיון , אני לקוח רגיל (מניח שכמוך) שכן , מה לעשות יודע גם לומר מילה טובה שצריך.

ושוב אם כבר ה"סגרת" אותי כמאוכזב "צמפיון" אז לא - לשם אני לא חוזר. כי כדברי הכותבים הקודמים כאן , כרטיס מגנטי ובורקס בחדר המתנה לא משקף שירות איכותי.

גם בהודעה המקורית בטעות קיבלת את הרושם שעלון וכרטיס מגנטי הם קנה המידה שלי - אז כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

זה נאמר כבר בפורום בהקשר אחר :

לא טוב, בוכים

טוב, בוכים

תהנו!

שירות נחמד (Alfa way במקרה שלי) שיצא לי להשתמש בו מספר פעמים ואכן היו מקרים שהם עזרו בשעת צרה (לא הייתי מוצא פנצ'ריה ב22:00 בכוחות עצמי).

מה שכן, לא כולם מכירים את זה. חבריי משתאים לעיתים מעצם קיומו של השירות. כבר שאלו אותי "מה עוד א' הזאת יודעת לעשות?" :twisted:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

טריוויאלי זה דווקא כן, כי אני לא מכיר יבואן (שעניין אותי) שלא מעניק את זה. אולי זה רק האירופאים? לא יודע. ברנו, PSA, אלפא וצ'מפיון יש את זה כבר די הרבה זמן.

לא חשבתי שאתה סוכן או משהו. כמו שכתבו לך רבים מעלי - זה באמת קיים כבר די הרבה זמן אצל הרבה אחרים.

לגבי כל השאר - בגלל זה הוספתי פרצוץ קורץ. ותאמין לי, שאם נושא מסוים שלי לא מסתדר מול צ'מפיון מאוד בקרוב - יתחילו שם שיחות לא נעימות (ולא, אין כל בעיה עם ה- GTI, טפו טפו, למעט העובדה שרוב הזמן היא אצל אשתי, במקום להיות רוב הזמן "אשתי").

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...