Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להגדלה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כבר דיברתי המון בשיפורים על הגדלת מנוע וכו..

אבל אתמול מישהו סיפר לי שאפשר בארץ לבגדיל מידה אחת גדולה יותר או קטנה יותר מזה שעומד אצלך.

נגיד אני כרגע נוסע ל מנוע 1.6 אז אני יכול להגדיל ל 1.8 או להקטין ל 1.4 וגם ככה בגלגלים.

האם זה נכון?

ואם כן מה התהליך של זה?

וזה לא רק אדם אחד אמר לי.

תודה

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

בצמיגים - אולי אתה צודק (יש מידות מאושרות מקסימליות לכל רכב ורכב. יש שרשור ייעודי לכך).

לגבי מנוע - זה טעון אישור המחלקה הטכנית של היבואן. סביר להניח למשל שלסובארו לאונה 1.3, יאשרו הגדלה למנוע 1.6 מפני ש:

א. יש סובארו ליאונה 1.6 במקור.

ב. נעשו הסבות כאלה בעבר (באישור).

מקרה נוסף שזכור לי - אישורים דומים לפורד סיירה (להגדלת מנוע, כאשר יש אקזמפלרים קיימים מקוריים עם נפח גדול יותר).

כעיקרון - שום שינוי טכני במדינתנו, הקרוי שינוי מבנה - לא מאושר, למעט מעטים.

ראה למשל הודעות בפורום שיפורים.

alfa 156 2.5.

פורסם

אפשר להגדיל בארץ. כנס לכל סניף של מקדולנדס וישמחו להגדיל לך :wink:

לגבי שינוי נפח מנוע ו/או מידת צמיגים - בצע חיפוש, הנושא נדון כאן עשרות פעמים בעבר. לא ניתן להגדיל נפח מנוע ולפעמים ניתן להגדיל מידת צמיגים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...