Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500C- לשני אנשים ו-2 מזוודות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

מתכוון לטוס לצפון איטליה בסוף מאי, כאשר התכנון האו להשכיר 500C ל-4 ימים לטובת טיול.

השאלה היא האם יכנסו בו 2 מזוודות בגודל בינוני (29'')?

טיפים לנושא השכרת רכב באיטליה יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

אני בספק... מאחור אולי תיכנס אחת.. ובבגאג' אולי עוד אחת אבל ממש קטנה

תעשו הזכרה של רכב נורמלי ליום שאתם עם המזוודות- או לחילופין תסעו במוניות

והשכרה של הרכב הזה לימים בלי המזוודות

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

מה עם קיפול מושבים?

אבל צריך לקחת בחשבון שזה לא רלוונטי אם רוצים להחנות את הרכב ככה, כי זה ממש להתחנן לפריצה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לבגאז' לא יכנס כלום. למושב האחורי - כן, עם קצת מאמץ. אבל כאמור - לא מתאים למצב בו אתם מתכוונים להשאיר את המזוודות ברכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה עם קיפול מושבים?

אבל צריך לקחת בחשבון שזה לא רלוונטי אם רוצים להחנות את הרכב ככה, כי זה ממש להתחנן לפריצה.

האמת היא שעל הקטע הזה לא חשבתי. מצד שני- התכנון הוא לטיול כוכב, אז אנחנו לא אמורים להסתובב על המזוודות..

פורסם

לא מכיר, אבל ממליץ לך ללכת על אחת מהסוכנויות הגדולות - אוויס, הרץ וכדומה. יש להם פיזור סניפים גדול והם בנויים הכי טוב לעזרה במצבים בעייתיים (רכב תקול וכדומה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק כמה הערות קטנות,

למיטב הבנתי אתם מעונינים לשכור 500C,

1- עד כמה שאני יודע המושבים האחוריים ברכב הזה לא מתקפלים בשל מגן הרוח שישנו.

2- ה C500 באופן כללי יקרה לשכירות באיטליה (יודע מה500 הרגילה) מניח ש C מעט יותר.

3- אם יש לכם כוונה לנסוע על כבישים מהירים , קחו בחשבון שכאשר הגג סגור, במהירות מעל 120 קמש יש רעש של רוח כאילו הגג פתוח, בידוד הרעשים לא משהו ולא ממש נעים לנסוע מרחקים ארוכים בצורה כזו.

אם הרעיון הוא לשכור את ה 500C כמכונית טורינג עם גג נפתח, הייתי הולך על קבריולט זולה אחרת.

כך תרוויחו תא מטען אמיתי ולא נראה לעיין והפרש המחירים לא יהיה כזה גבוה.

בכל מקרה, תמיד עדיף לשכור מהשמות הגדולים בשל שירותי החירות שלהם במיוחד אם השפה האיטלקית לא שגורה בפיכם.

נסיעה טובה

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אתה טס לאיטליה, אתה שוכר רכב, ומצפה לקבל אותו ?

לא יקרה.

יהיה חסר.

יציעו לך שדרוג במקום.

תקבל 147, 159, או מונדאו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...