Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש כ"כ כבד עם עצמי שאתם לא מבינים אפילו כמה.

-הרובר הלכה טוטאל לוס, השמאי קבע לה אתמול אובדן גמור, לקח את הרשיונות והוריד את הרכב מהכביש. יש לי מקיף וקיבלתי רכב חלופי, אבל הלב שלי כ"כ כואב על הרובר למרות התקלות והחרא שהיא האכילה אותי. היום שמעתי שיר ותקפה אותי לכלוכית בעין. נוסיף על זה את המחירון הבזיוני של הרכב כשקורקינט חשמלי עולה יקר יותר.

-יש לי עדיין הלוואה על הרובר והנזקים שהיא עשתה בביקור במוסכים, בתכל'ס אני החלטתי שאני לא הולך להתעסק יותר עם רכבים משומשים. כל מה שאני צריך זה רכב קטן חסכוני בדלק ועם אחריות יצרן. הבעיה שלקחתי הלוואה נוחה עם החזר זעום של 700 ש"ח לחודש ונשאר לי איזה 13K להחזיר. הגעתי למסקנה שאני לא אוכל לעמוד בתשלום מקדמה+תשלום חודשי+ההלוואה הזאת. פתרונות יצירתיים?.

-קיבלתי כרכב חלופי פיאט פנדה דנדשה עם 900 ק"מ על השעון שהתבררה כרכב לא רע בכלל, מעט צפוף באיזור הרגליים לנהג, בגלל מיקום תיבת הילוכים גבוה. המזגן שלה חזק, היא זריזה בעיר, בולמת זעזועים בצורה יחסית טובה, שקטה וסה"כ טובה. הבעיה שעוד שבועיים הרכב חוזר לקל אוטו, ואני נשאר בלי רכב, אני לא יודע איך אני אסתדר בלי. אני חושב על זה וזה גורם לי להרגשה מאוד רעה. המחשבה שאהיה מוגבל בטיולים בארץ, פגישות, בילוי עם חברים וכן גם להפגש עם בחורות שגרות קצת יותר רחוק מגוש דן.

-השמאי אמר לי שהוא שולח טפסים שיקבל מחברת הביטוח ועליהם אני צריך לחתום. מה מצפה לי עוד?. האם אצטרך לשלם השתתפות עצמית על אובדן הרכב?.

-הבחורה שפגעתי בה, איך אדע אם בחרה לערב ביטוח?. דיברתי עם בעלה יום לאחר התאונה והוא אמר שהוא מכניס את הרכב לפחח שהוא מכיר לקבל הערכה אבל לא יצר איתי קשר לצערי. מה עושים בנידון?.

-אגב אבא שלי לא סומך עליי יותר, אמר שאני נהג גרוע ולא רוצה לעלות איתי ברכב שאני נוהג בו. זה באמת לא מוסיף וזה באמת שובר אותי.

-יש לציין כי אני מבוטח בביטוח מקיף.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קודם כל תירגע, נהג גרוע לא נהג גרוע כולנו בני אדם ואני בטוח שגם אבא שלך כשהיה חסר ניסיון או סתם לא בשיא הריכוז

עשה דפיקה לאוטו אבל פשוט כשאבא דופק את הרכב אי אפשר להאשים כי הוא זה שמאשים תמיד 8)

אם יש לך ביטוח מקיף אין לך מה לדאוג לרכב השני שהיה מעורב בתאונה הביטוח שלו צריך לעבוד מול הביטוח שלך

אבל אם יש לו צד ג' ואתה אשם תצטרכו לסגור על סכום לפי הצעת מחיר

ממליץ לך קודם כל לסגור את המקרה של התאונה והביטוחים, אחר כך לחסל את ההלוואה, לחסוך טיפה ולהביא רכב חסכוני אבל רק כשתהיה מספיק מוכן בלי חובות וסכום כסף מכובד להתחיל איתו לרכישה של רכב אולי משנתון יותר חדש וגם סכום כסף ליישור קו.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

הבעיה של הרובר שהיא לא עצרה במהירות יחסית נמוכה של כ-20 קמ"ש. עמדתי על הברקסים והאוטו לא נעצר.

רגע אם אני משלם השתתפות עצמית אז הרכב הנפגע לא מכוסה בתאונה?.

לחסל את ההלוואה לא יהיה כ"כ קל. מה שכן אני רוצה לרכוש רכב חדש או משומש בק"מ נמוך בתשלומים עם מקדמה קלה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שמעת תלונה ממני?, אני סה"כ מבקש עזרה, זה לגיטימי הייתי אומר.

אל תשפוט אדם עד שתבוא במקומו.

אל תדאג לבחורה המסכנה, דיברתי איתה באדיבות הגדולה בעולם ועם בעלה הסיפור ייגמר במהרה לשביעות רצון שני הצדדים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קודם כל יכל להיות יותר גרוע.

שנית, אצלנו במשפחה, לאבא שלי יש יותר תאונות ממני...

זה שהוא לא תומך, זה באמת מבאס מהת*ת. אבל עזוב, תתעלם מהעובדה הזו.

לגבי הרכב. אם היה לך מקיף, שים את מה שתקבל בצד או לכיסוי ההלוואה. אם לא, רד מזה לבינתיים- תחסוך לך בשקט, בכיף, את העלות של הדלק+ביטוח וכולי, למשך כמה חודשים טובים- זה גם רק יעזור לך להתמודד עם ההלוואה.

אם השריטה שלך עמוקה, ואתה עדיין רוצה רכב כבר לפני חמש דקות, עצתי היא תמתין מעט בכל מקרה. תרגע, תפנים, תבין מה קרה ולמה, ואח"כ תוכל ללכת לבנק לקחת הלוואה שתכסה את זו+עוד קצת עבור רכב אחר.

נסה גם את מגרשי הליסינג למיניהם. אולי שם תוכל לצוד לך רכב נחמד בעסקה סבירה מבחינת מחיר. יש להם מבצעים רק כל הזמן.

על ההלם והכאב, לא מתגברים כל כך מהר. אני שבוע לא עליתי על הכביש אחרי הטוטאל של המריאה שלי ז"ל. פחדתי. וכמוך, אהבתי את המכונית הזו בטירוף. ממש כך- פשוט הייתי מאושר לבוא אליה בערב, אחרי העבודה, לשאול אותה בקול תינוקי "מי חמוד?!?!!?1", לצפצף בשלט ולדמיין שהיא עונה (אתה יודע שאתה יותר מדיי בקטע של מכוניות כש...)-וזהו. פשוט אהבתי את הרכב. אבל לאט לאט הזמן עובר, והכאב נהייה קטן יותר.

לא עובר, רק נהייה קטן יותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
נכנסת ברכב מאחורה ואתה עוד בא להתלונן? מה תגיד הבחורה שדפקו אותה על לא עוול בכפה?

בחיית די עם זיוני המוח, הבנאדם נואש ומבקש עזרה במקום לחפור בשכל על כמה אתם צדיקים וטהורים ומינימום שומאכר תיהיו נחמדים ותעזרו, אתם לא רוצים לעזור? אל תגיבו כי חוץ מלהעלות לעצמכם את הבטחון העצמי הנמוך זה לא מועיל לאף אחד אחר.(סליחה על השפה אבל זה נמאס)

פורסם

מהמצב הכלכלי שאתה נמצא בו כרגע, לא כדאי לקנות רכב.

תסגור את ההלוואה ותסיים עם הביטוחים והתיקונים שאתה חייב (עדיין לא סגרתם על סכום).

תפיק לקחים מן התאונה גם אם זאת הייתה טעות אנוש או תקלה מכנית.

תתאפק קצת תחבורה ציבורית, להתעלק על חברים

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

קודם כל תגיד ברכת הגומל שיצאת מהתאונה ללא פגע(זה מה שאני עשיתי), גם אני עברתי תאונה השבוע והרכב הלך טוטאל לוסט, אם תרצה תסתכל איך באשכול השיפורים, פתחתי שם נושא, אני גם אשמח לדעת איך מתמודדים עם הכאב ראש הזה.

פורסם

-איך להתמודד עם המחשבה שלא יהיה לי אוטו בכמה חודשים הקרובים?.

-הלב שלי כ"כ כואב על האובדן שהיום אפילו הזלתי כמה דמעות מעצבים וחוסר הכיוון שאופף אותי.

-חברים תודה על התמיכה.

-היום נמסרו המסמכים שמאשרים לחברת הביטוח לקחת את הרכב שנקבע כאובדן גמור למשמרת.

עדכונים בהמשך, בברכת בריאות הרגשה טובה וזהירות בדרכים!

התענוג שמוביל אותך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרה לי מקרה דומה לשלך לפני חודשיים בערך, נכנסתי במישהו מאחורה בירידה מגשר. אמנם לא טוטאל לוס, אבל הייתי בלי רכב עד שזה תוקן והביטחון העצמי יורד, אין מה לעשות. מרוב תסכול כמעת הרבצתי לעצמי על הטימטום שלי ועל חוסת תשומת הלב שלי.

מהדיכאון החלטתי שנמאס לי מהרכב ומכרתי אותו כמה שבועות אחרי שתוקן.

דבר ראשון, אתה צריך לקחת את זה בקלות, ולשמוח שאין נפגעים בתאונה. נצלת משמיים וגם לא פגעת באחרים.

תאונה בודדת לא מעידה על נהג גרוע, זה לא שכל שבוע אתה דופק מישהו ויש לך דוחות תנועה על ימין ועל שמאל.

קורה.

אני משוכנע שגם אבא שלך לקח חלק בתאונת דרכים מתישהו בחיים שלו, אף אחד לא מושלם.

זה שלהורים יש יותר ניסיון חיים זה עדיין לא אומר שהם צוקדים בכל.

חברת הביטוח שולחת לך בדואר שהתקבלה תביעה במידה והנהגת שפגעת בה מחליטה לערב ביטוח.

עד כמה שאני יודע, אתה משלם את ההשתתפות העצמית וזהו, אלא אם כן הגעת להסדר עם זה שפגעת בו.

אתה יכול לכסות את ההלואה או חלק ממנה עם התשלום שתקבל על הרכב מהביטוח, יש לך מקיף.

רק בריאות!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראשית זה הבריאות, לכן לך לבית הכנסת ותברך ברכת הגומל. לא מזיק

שנית אם נגרם נזק לרכב השני , תשלם השתתפות עצמית אחת על הנזק הכללי.

אם רק לך נגרם נזק טוטל לוסס - אין השתתפות עצמית.

האם כבטחון להלוואה שימש הרכב? כי אם כן אז הכסף של הביטוח ילך לבנק / למלווה עד לגובה יתרת ההלוואה.

תעלה על רכב כלשהו ותנהג כדי שלא לאבד את הבטחון.

ושאלו יהיו צרותיך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. תן לבחורה את פרטי הביטוח שלך, והיא כבר תעבוד מולם.

2. איך מתנהלים? אם אתה לא יכול להרשות לעצמך להחזיק רכב - אז אל תחזיק רכב. אתה נשמע כמו בחור צעיר, ועדיף לשכור רכב מדי פעם כשצריך. (יש את קאר2גו למשל).

3. הפנדה באמת מפתיעה לטובה. יש לי אחת. אולי תקנה פנדה משומשת?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הכי חשוב שיש לך את הבריאות ,לפני חודשיים הרכב שלי עמד בחנייה ופגעו בו ,הולכים לרדת לי 6000 שקל מהחשבון ,בשבילי זה המון כסף ,עדיין לא ראיתי שקל.

המצב קשה אבל אני בריא וזה הכי חשוב ,אני יודע כמה זה קשה וכואב ,אבל זה החיים ,קח אופטלגין והכל יעבור (או שתיקח נורופן והכל יעבור יותר מהר ;) )

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...