Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארילו,

כל הפרטים הוחלפו כולל מספרי פוליסה והכל ודווח גם לביטוח שלי פרטי הנפגעת.

התכנון שלי הוא לקחת את הכסף שמגיע מהביטוח ולסגור חלק מההלוואה, ולהתחיל לחסוך לרכב הבא.

אומר משהו כזה, אני רוצה שתהיה לי לפחות מחצית מהסכום לרכב הבא כדי שאוכל להחזיקו.

עולות לי מחשבות על הפנדה, היום חבר הכניס לי לראש את הפנדה 4X4 שזאת אופציה די משעשעת.

ניקו,

הפסדתי המון כסף יחסית לבחור צעיר שעובד סביב השעון בבית קפה, קרוב ל15K אבל הרווחתי את החיים שלי ויצאתי ללא פגע שזה משהו חשוב.

ישה,

הרכב לא שימש כבטחונות לבנק.

זה בסדר אני נוהג גם במילואים על סופה 2 או ג'פס ונגמ"ש וגם כרגע על הפנדה שקיבלתי יום לאחר התאונה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

חבר אני חייל ,אני עובד מסביב לשעון ומקבל כלום ושום דבר תאמין לי שבשבילי 6K זה הרבה.

עוד פעם אני מזדהה איתך זה באמת לא נעים ,כי במקרה שלי אני כן אקבל את הכסף שלי בסופו של דבר ,פשוט עד אז תהיה לי תקופה קשה של מינוס גדול ,אצלך זה מעט שונה ומצער אותי לשמוע ,אני מאחל לך שתתגבר על זה ושזו תהיה הבעיה האחרונה שלך בחיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תסתכל על חצי הכוס המלאה ותתקדם הלאה:

ראשית, שיחקת אותה. רוב האנשים שקונים רכבים במחירים האלה לא עושים ביטוח מקיף.

שנית, יצאת בלא פגע

שלישית, קיבלת מחירון על רובר שזה משהו שקיים רק באגדות או בטוטאל לוס

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבעיה הגדולה היא ההשארות ללא רכב, וכל מיני היועצים הכלכליים שצצו מן המאורות שלהם.

כל אחד מייעץ משהו תקנה רכב אחרי ליסינג, אין לך 60K לקנות חדש ובלה בלה אבל ההבדל בין חדש עם אחריות לזה יוצא הליסינג שהרגו את אמא של אבא שלו זה 15K.

כל הז*וני מוח האלה על מה אני יכול או לא, פשוט כבר נשבר לי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
נכנסת ברכב מאחורה ואתה עוד בא להתלונן? מה תגיד הבחורה שדפקו אותה על לא עוול בכפה?

מה הקשר עכשיו?

ראית אותו בא בטענות כלפיי מישהו? הוא בסך הכל בא לפרוק ולבקש ייעוץ.

טוב שיש לך ביטוח מקיף. לפחות אתה מכוסה ומקבל סכום כסף כלשהו לסידורים, אולי שכירת רכב עד שתקנה או משהו כזה.

אין לך מה להרגיש רע, אבל מבינה את ההרגשה, אל תיכנס לזה יותר מידי חזק.. זה יכול לקרות לכל אחד.

קח ת'כסף, סגור חובות שיש, סידורים, וכל מה שאתה צריך.

תתחיל לחסוך לרכב הבא ו.. קח נשימה עמוקה כי הולכת להיות לך תקופה ארוכה של תחבורה ציבורית...

יהיה בסדר. :)

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תוכן חדש...