Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט ב-400 אלף שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שלא הבנתי נכון ומדדת את זה בצורה טובה יותר, אבל אתה מתכוון לחבר שישב עם סטופר ואתה אמרת לו "100" כשהגעת ל-100 לפי המחוון?

:)

הגזמת...

זה היה עם ג'יירו אוטומטי ;)

אני נאלץ לחלוק עליך, קניה מהכיס היא בוודאי לא למכונית כזו שכן במחיר זול ממנה אפשר להביא רכבים שעל הנייר הם הרבה יותר מעניינים, ומספקים תמורה טובה יותר למחיר, העניין הוא שהבן אדם שיקנה את ה695 לא רוצה את ה430 כ"ס של הקורבט ולא רוצה את איכות החומרים של הפורשה הגרמנית, הוא רוצה את האיטלקית הקטנה עם המראה שטני.

קניה עם הכיס היא קניה של המשפחתומטית הבאה, ההתלבטות בין מאזדה 3 לפוקוס תוך תשומת לב לכמה כסף אתה צריך בשביל בגאז' גדול שתוכל לדחוף אליו את הילד שלך כשהוא בוכה. את המכוניות היקרות האלה אתה קונה נטו מהלב

כוונתי הייתה כמובן בהלצה שמדובר בקנייה מהכיס - כלומר שזו קנייה שקורעת את הכיס ללא כל הצדקה.

מיוצרות מהרכב רק 1600 ומשהו חתיכות.

הרכב יהיה שווה הרבה כאספנות לא "בעוד 20 שנה", אלא ברגע שמישהו קונה את החתיכה האחרונה. מנקודה זו והלאה יהיו אנשים שמנסים לשים את הידיים שלהם על אחד, וככל שיהיו יותר, הערך שלו יעלה.

כמות הרכבים שתיוצר היא כמובן 1,695 (כשמה של המכונית...)

ואני מעריך שרק ימים (שנים) יגידו אם ערכה יעלה או ירד ... להערכתי יקח זמן רב לפני שהוא יחשב כפריט אספנות שמישהו באמת ירצה לשים עליו כסף גדול כמו על פרארי 308, למשל.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמה של המכונית 695, ייוצרו 1,695 יחי ההבדל הקטן (כבר עובדים עלינו :lol: ).

אני אגיד לך בדיוק מי יקנה את המכונית לפחות בחו"ל.

המכונית תירכש בתור לא יותר מבדיחה שיוכלו להריץ האבא (חובב הפרארי) וחברים שלו במועדון הגולף

לבת שלו, בת ה-17, שעכשיו הוציאה רישיון נהיגה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין הרבה טעם בזילזול כזה שאתה מפגין לקונה הפוטנציאלי של האוטו. אני מעריך שאתה טועה, אבל למען האמת אין לזה חשיבות מיוחדת ואפשר באותה מידה גם להעריך מי קונה גולף GTI או לאון קופרה ולמה. בכל המקרים הללו מדובר על הוצאה שאינה זניחה במושגים של רמת הכנסה ממוצעת בארץ, אפילו לא בחו"ל. מה שכן אולי אפשרי הוא להעריך שרבים יותר הסיכויים שמי שקונה פיאט כזו באמת יכול להרשות לעצמו לעשות כן בלי להכנס לתוכניות מימון וליסינג פרטי למיניהן, מאשר מי שקונה את האלטרנטיבות שהועלו כאן, מה שכמובן הופך את השאלה באשר להגיון הקניה להרבה יותר רלבנטי.

פורסם

ויתרה מזו, אני בספק אם יהיה למכונית הזו ערך אספני גבוה בעתיד.

ההשוואה לרנו 5 טורבו II אינה במקומה; הטורבו II יועדה להתחרות במירוצי ראלי והיתה חייבת להיות מיצרת במינימום 5000 עותקים, ובנוסף היא היתה שונה לחלוטין מה 5 אלפיין טורבו.

לדעתי, צבעי הקרב ושלל הצעצועים שבו צויידה האבארט פרארי רק עושים עוול לעיצובה הנקי של המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כן , מה לעשות יש לי שריטה:) אני לא יכול לנהוג במכונית שעברה יותר מ 20 אלף קילומטרים ולצערי אני מחליף רכב אחת לשנה

זו לא שריטה, זו האמ-אמא של השריטה. מילא לא יכול לנהוג על מכוניות משומשות שקנית ממישהו אחר, מילא רוצה לנהוג רק על מכוניות באחריות מתוך פחד קמאי ממוסכים, אבל לא יכול לנהוג על מכונית משומשת שרק אתה נהגת בה? :roll:

בנוגע למתחרות - לא חושב שהטורבו צריך להיות בבחינת בל-יעבור. זה לא שמדובר על 200+ כ"ס ו-30+ קג"מ. כולה 135 ו-23. לקליאו ספורט יש 200 ו-21 בערך, אז מה אם הם מגיעים בסל"ד גבוה יותר - כיף להגיע לשם.

שאר הסיבות שלך הן סובייקטיביות במידה כזו או אחרת והגיוניות עבורך, כנראה. מסכים איתך בנוגע למיטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בחול כל הגרסאות המיוחדות נחטפות.

גם עם הן עולות הרבה מאוד כסף.

מעניין האם אותו הדבר יקרה בארץ.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קרוק, התשובה היא כן.

הרי כל מאזדה 3 היא "מיוחדת". ראית כמה ממנה נחטפות למרות המחיר הגבוה שאתה לא מקבל כלום (חוץ מעצבים) עבורו?

גם פה יש כאלה שחייבים שיהיה להם משהו מיוחד ויש להם מספיק כסף עבור זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואני מעריך שרק ימים (שנים) יגידו אם ערכה יעלה או ירד ... להערכתי יקח זמן רב לפני שהוא יחשב כפריט אספנות שמישהו באמת ירצה לשים עליו כסף גדול כמו על פרארי 308, למשל.

גיא

דווקא ה-308 היא מהדגמים הזולים יותר, ואפילו ניתן לקנות 1.5 יחידות במחיר של הפיאט הזו. בארץ.

משכנתא זה קל

פורסם
ערך אספני + פרארי + עד 400K

למה בעצם לא....

:?

images?q=tbn:ANd9GcTq0KrK8ep0kDR6Wld0NdBo37bnq9nIUkUsZz1y8KyoNhbwoo5P&t=1

כי איך בדיוק תקבל את השירות VIP של אבארת' אם תקנה פרארי מזדקנת ?

:wink:

שוב, צריך להבין שחלק ניכר מרוכשי האבארת' המדוברת יהיו באמת בעלי רכבי פרארי פנאטיים שיקנו את הרכב ואשכרה יגיעו איתו למפגשים וכו' בתור בייבי פרארי.

אגב, סתם בשביל הקטע, הנה תמונה שחבר שלי צילם (צלם רכב במקצועו):

190709_10150118469962153_120949917152_6561561_4023167_n.jpg

סה"כ מכונית שנועדה להיות עוד צעצוע מגניב בארסנל של אלה שיש להם את היכולת לקנות את כל מה שהם אוהבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...