Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט ב-400 אלף שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אה..?

ככה יצרנים בודקים

צריך שיהיה גם חצי מיכל דלק.

זה נועד לדמות את העולם האמיתי (בניגוד לנתוני צריכת דלק, שם מוצהר שהם נמדדים בתנאי מעבדה).

פורסם

איך היו הימים שפיאט 500 היתה מכונית לכולם... היום זאת בדיחה, פשוט בדיחה.

ואלו שקונים, הם אלו שעושים את הבדיחה עליהם.

מה שבאמת עצוב שבמחיר הזה בחו"ל ניתן לקנות 911 טורבו דנדשה ועוד להשאר עם עודף..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אבל אין ספק ששתי האקזמפלרים הבודדים שיגיעו לישראל יהיו ביום מן הימים פריט אספני בעל ערך רב.

כי ערכם כקליפת השום כבר עכשיו.

אם היה שוק ל"מכוניות סוכריה" בארץ, הייתי מבין. אך מי מבעלי הפרארי/למבורגיני/מזארטי בארץ יקנה כזו?

משכנתא זה קל

פורסם

הייתי מעדיף Z370 בכל מצב, אולי בגלל היא אחת החלומות שלי.

אם נהייה ענייניים,

המחיר, לטעמי, מוגזם ולא מציאותי בכלל. אבל (ופה יש אבל גדול), כל אחד והשגעונות שלו וצריך להעריך אנשים על כך.

בקיצור RS,

כשהן תהיינה פה, אנחנו סומכים עלייך לגבי הפפרצי.

פורסם

עם היה לכם את הסכום ששווה המכונית הזו, איזו מכונית הייתם קונים?

בלי להסס, 300C. אבל זה אני והסטייה שלי.

וכבר היה פה "סקר-מה מכונית החלום הריאלית".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תיבה רובוטית באברט - פרארי הזו?

גם באברט 500 ה"סטאנדרטית" זו תיבה רובוטית?

בקבריו יש תיבה רובוטית. לא אותה תיבה כמו ב500 הרגילה כמובן.

בגרסה הסגורה לא.

!AWDSOME

פורסם

באופן יחסי למחיר עבור הדגם הספציפי הזה זה אכן מוגזם.

מצד שני, אמר פה אחד הכותבים ובצדק שמדובר בפריט אספנות.

מנגד, אנחנו במדינת ישראל והיא אכן תהיה שווה כקליפת השום בעוד כמה שנים (לדעתי).

אבל מעל לכל , אם נתעלם לרגע מהמחיר השערוריתי, בגודל שלה, קטגוריה שלה- אין לה מתחרים - נקודה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
אבל מעל לכל , אם נתעלם לרגע מהמחיר השערוריתי, בגודל שלה, קטגוריה שלה- אין לה מתחרים - נקודה.

בטח שיש לה מתחרים. בכל מבחן מעשי שתבצע תמצא לה כמה וכמה מתחרים. אתה צריך לשקלל את המחיר השערורייתי פנימה בשביל להגיד שאין לה מתחרים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בטח שיש לה מתחרים. בכל מבחן מעשי שתבצע תמצא לה כמה וכמה מתחרים. אתה צריך לשקלל את המחיר השערורייתי פנימה בשביל להגיד שאין לה מתחרים :wink:

תן דוגמה ,

וכמובן תתעלם מתג המחיר של 400 אלף שקלים.

אני מדבר על גרסת ה 135 סוסים ה"צנועה".

גילוי נאות, אני רכשתי כבר את השנייה במספר לפני כמה שבועות לאחר שלא מצאתי מחליפה ראויה לה.

חוץ מהמיני קופר S שבשבילה נדרשה להוסיף למעלה מ 60 אלף שקלים.

אתה רומז שהייתי פזיז מידי?:)

באמת שאשמח לשמוע את הדעה \ אלטרנטיבה שלך .

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

קודם כל - מה זאת אומרת את השנייה במספר? את ה-500 אבארת' השנייה במספר? כי אם כן - אז בטח שהיית פזיז מדי - במכירת הראשונה :lol:

בכל מקרה, אני דיברתי על גרסת ה"עלק פרארי" כמובן, שלה יש את אותם מתחרים שיש ל-500 אבארת' הרגילה, בכל מבחן מעשי. ואני מדגיש את ה"מעשי", מכיוון שבמבחן תיאורטי-סובייקטיבי, אכן אין לה מתחרים - מי שיש לו הכסף ורוצה לקנות רכב ייחודי, יקנה את האבארת'-פרארי גם אם זה יעלה לו את הסכום המופרך לחלוטין הזה.

בנוגע למתחרים ל-500 אבארת' הרגילה - מבחינתי, כל הסופרמיני הספורטיביות הן מתחרות מתאימות, אפילו שה-500 קטנה יותר. לא צריך להיות קטנוניים בעניין הזה לדעתי. המיני כמובן הייתה יכולה להיות מתחרה יותר מראויה אילו המחיר שלה היה נורמלי, ומבחינת הנאה מנהיגה נטו, הקליאו טובה משמעותית (אם כי פחות מושכת ויזואלית). יש כמובן עוד מתחרות, תלוי בצרכים של הנהג (לא כולם קונים את ה-500 אבארת' כמכונית ספורטיבית - חלק קונים אותה כתכשיט).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין מה לחפש אלטרנטיבות, זה בכלל לא האוטו זו ההגשה!

לדוגמא- לפני מס' חודשים נפגשתי עם סוכנת של "אוויאן" והיא הראתה לי בקבוק בהפצה מצומצמת ובעיצוב ז'אן פול גוטייה, באמת אחד מבקבוקי המים המינראלים היפים שראיתי, אבל רבאק 3500 ש"ח בשביל בקבוק מים?! יותר יקר מ"דום פריניון".

זה לא המים כמו שזו לא האברט, מי שקונה אותה לא חסך לבקבוק של דום פריניון, אין לו Z370 בחניה וגם לא מיאטה NC, יש לו סקודריה ממוספרת והוא נוהג בה עם כפפות מעור של הקרוקודיל האחרון שהטורקים צדו בנחל תנינים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
ככה יצרנים בודקים

צריך שיהיה גם חצי מיכל דלק.

זה נועד לדמות את העולם האמיתי (בניגוד לנתוני צריכת דלק, שם מוצהר שהם נמדדים בתנאי מעבדה).

היה חבר ברכב שמדד את הזמנים ואני מעריך שרבע טנק לערך...

במצב 'הרגיל' אולי היו לי 50 ק"ג בתא המטען אבל אם אני צריך להגיע ל-100 בפחות מ-6 שניות כנראה שיש משהו מיוחד ואני לא יהיה במצב 'הרגיל' גם ככה...

בכל זמן אחר, ה-6.2 שניות שהיצרן טוען שהיא עושה (גם עם טנק מלא ועוד מישהו באוטו) מספיקים בהחלט...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הדיון הזה נעשה כבר מזמן...

עוד בשנת 1986 כשהגיע האונו טורבו הראשונה לארץ פיאט הביאה אותה לתת בראש ל205 של אז

זה אוטו שבנו פיאט ופרארי באותה תקופה ואבארט הכניסו בו כמה ממתקים!!!

הקטע הוא שהרכב הזה יצא יותר טוב מהמצופה והפך להיות "בייבי פאראריי" או "מלכת הרמזורים"

שלושת החברות האיטלקיות עשו תעבודה ויצרו מנוע קטן ברכב קומפקטי ואמין מאווודדדד!!!

כשניסו להתחדש ויצרו את הפונטו הם ירדו דרסטית ברמה לדעתי בגלל שאבארט כבר לא התערבה..

שנת 96 אם אני לא טועה ירדה הפונטו טורבו מקוו היצור עם אכזבה מאוד גדולה

בתור אחד שזכה שיהיו לו שתי אונואים פשוט מדהימות אני רוצה להגיד שנהנתי מכל רגע !!!

האונו הייתה 105 סוסים איטלקים טהורי גזע עם קצת שיפורים בעלות אפסית יחסית היא הייתה בועטת לאימפרזות בראש

מי שמכיר אותי יודע...

לדעתי האיטלקיה הקטנה שינתה צורה אבל הלב נשאר אותו לב ואפילו עם עוד כמה סוסים באמתחתה :)

רכב זה הולך לעשות "שמות" בקטע של הסטריט רייסינג !!!

• תוכן חדש...