Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט ב-400 אלף שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כי אנשים קונים אוטו ספורטיבי עם 180 כ"ס ב-400 אלף שקל רק בשביל לצאת איתו יותר מהר מהרמזור :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל ניסיון לדיון ענייני בקשר לרכב הזה בפורום רכב הוא עקר. מדובר ברכב שמי שיקנה אותו רוכש אותו משיקולים שונים מאלו שמניעים את 90% מאוכלוסיית העולם ולכן תג המחיר היה גם יכול להיות 600K ש"ח וזה לא היה משנה הרבה. כמו שיש גרסאות סופר דופר פרימיום למוצרים נוספים כך גם הרכב הזה שירכש לא כרכב אלא כתכשיט שיבלה הרבה בגרז' השמור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מי שירכוש את הרכב יוכל לומר: קניתי פרארי!! פיאט 500 פרארי:roll::roll::roll: חח..

ביזבוז כסף מוחלט, אולי בחו"ל המחיר נשמע סביר יותר..:?

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
קודם כל - מה זאת אומרת את השנייה במספר? את ה-500 אבארת' השנייה במספר? כי אם כן - אז בטח שהיית פזיז מדי - במכירת הראשונה :lol:

כן , מה לעשות יש לי שריטה:) אני לא יכול לנהוג במכונית שעברה יותר מ 20 אלף קילומטרים ולצערי אני מחליף רכב אחת לשנה

בכל מקרה, אני דיברתי על גרסת ה"עלק פרארי" כמובן, שלה יש את אותם מתחרים שיש ל-500 אבארת' הרגילה, בכל מבחן מעשי. ואני מדגיש את ה"מעשי", מכיוון שבמבחן תיאורטי-סובייקטיבי, אכן אין לה מתחרים - מי שיש לו הכסף ורוצה לקנות רכב ייחודי, יקנה את האבארת'-פרארי גם אם זה יעלה לו את הסכום המופרך לחלוטין הזה.

על זה אין לנו שום ויכוח - צודק במיליון אחוז

בנוגע למתחרים ל-500 אבארת' הרגילה - מבחינתי, כל הסופרמיני הספורטיביות הן מתחרות מתאימות, אפילו שה-500 קטנה יותר. לא צריך להיות קטנוניים בעניין הזה לדעתי. המיני כמובן הייתה יכולה להיות מתחרה יותר מראויה אילו המחיר שלה היה נורמלי, ומבחינת הנאה מנהיגה נטו, הקליאו טובה משמעותית (אם כי פחות מושכת ויזואלית). יש כמובן עוד מתחרות, תלוי בצרכים של הנהג (לא כולם קונים את ה-500 אבארת' כמכונית ספורטיבית - חלק קונים אותה כתכשיט).

אני לא רכשי אותה כתכשיט אם כי אני עדיין חושב שהיא בהחלט נאה (לא נמאס לי לראות אותה בשנה השנייה בחנייה)

לגבי המתחרות שהצעת, הרעיון היה לקבל הנאה מנהיגה ולא לוותר על הסיפור של הטורבו - כי זה כיף לא נורמלי לדעתי עדיף ממנוע אטמוספרי בנסיעות שאני מבצע. ולכן הרנו לא עמדה במבחן הכניסה שלי

אני יודע שעמדו בפני האופציות של גולך GTI האיביזות והלאון המוגדשות אבל מתוך עיקרון וניסיון רק עם היבואן אני לא קונה את התוצרת שלהם מה גם שהן גדולות מידי - יש לי בעיות חנייה קשות בתל אביב:)

נבדקה פזו RCZ - ממש לא עומד באותו קנה עם ה500

נבדקה סיטרואן DS3 ספורט - נפסלה מייד כי אין רכב מבחן

מיני קופר S - שאכן משדרת תחושות דומות לאבארט אבל המחיר הלא סביר שלה בעליל מוריד אותה מהפרק.

כמו כן אלפא מיטו תלתן ירוק - שהיה מאוד חזקה אך בנהיגה טכנית איכזבה ובגדול - לעומת האבארט היא פשוט "נמרחת" בכביש טכני.

בנוסף לזה ,

לא יכולתי להתעלם מהעובדות הבאות,

שירות יוצא מן הכלל של היבואן.

עלויות שוטפות של ביטוח מצחיקות בהתחשב שהיא מכונית ספורטיבית

דלק - חשוב בימנו - המכונית בנהיגה אגרסיבית עושה 1 ל10 בערך שזה מעולה!!! אם אני נוסע נסיעה מנהלתית ברגוע זה מגיע אפילו ל 17 18 לליטר.

הגודל שלה - מושלם למחסור החנייה בתל אביב

האיבזור שלה תמורת המחיר - עור, גג שמש ,קסנון גלגלי 17 אינץ, מערכת BLUE & ME והדיבורית המעולה .

אז בסופו של יום אתה צודק,

יש לי את אותה מכונית בצבע אחר בחנייה :)

אבל האמת שאני עדיין לא מרגיש שעשיתי טעות.

נכון לעכשיו לדעתי, אין לה מחליפה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

בואו לא נשכח שכשמדובר בדגמים כאלה זו כבר קניה שמתבצעת מהלב ולא מהראש, והקניה אף פעם לא תראה לנו הגיונית, הריי יש הרבה מכוניות שלא הגיוני בעליל לרכוש אותן, ועדיין כולנו בתור אוהבי רכב חולמים על להחזיק אחת בחניה אפילו אם היא לא תצא משם, זה הטמטום שלנו ולצערנו הוא דיי יקר :oops:

פורסם

זו לא קנייה שמתבצעת מהלב, זו קנייה שמתבצעת מהכיס!

אני לא מבין את הרעיון של לקנות את הרכב כפרטיס אספנות (שיהיה שווה הרבה כסף בעוד 20 שנה??).

הרי כדי שבנאדם יוכל להרשות לעצמו לרכוש רכב כפריט אספנות ב-400K הוא כנראה לא בחור צעיר ובעוד 20 שנה אולי כבר יהיה סנילי מדי מכדי לזכור מה קנה... :lol:

כנראה פשוט מליונרים שאין להם מה לעשות עם הכסף...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
הדיון הזה נעשה כבר מזמן...

עוד בשנת 1986 כשהגיע האונו טורבו הראשונה לארץ פיאט הביאה אותה לתת בראש ל205 של אז

זה אוטו שבנו פיאט ופרארי באותה תקופה ואבארט הכניסו בו כמה ממתקים!!!

הקטע הוא שהרכב הזה יצא יותר טוב מהמצופה והפך להיות "בייבי פאראריי" או "מלכת הרמזורים"

שלושת החברות האיטלקיות עשו תעבודה ויצרו מנוע קטן ברכב קומפקטי ואמין מאווודדדד!!!

כשניסו להתחדש ויצרו את הפונטו הם ירדו דרסטית ברמה לדעתי בגלל שאבארט כבר לא התערבה..

שנת 96 אם אני לא טועה ירדה הפונטו טורבו מקוו היצור עם אכזבה מאוד גדולה

בתור אחד שזכה שיהיו לו שתי אונואים פשוט מדהימות אני רוצה להגיד שנהנתי מכל רגע !!!

האונו הייתה 105 סוסים איטלקים טהורי גזע עם קצת שיפורים בעלות אפסית יחסית היא הייתה בועטת לאימפרזות בראש

מי שמכיר אותי יודע...

לדעתי האיטלקיה הקטנה שינתה צורה אבל הלב נשאר אותו לב ואפילו עם עוד כמה סוסים באמתחתה :)

רכב זה הולך לעשות "שמות" בקטע של הסטריט רייסינג !!!

here we go again... :wink:

פורסם

דבר העשיר . מחירו הגבוה הוא יתרונו. רק לי יהיה אותו.

דבר העני .לסכום הזה חרה של אוטו . בסכום כזה אני מביא אחלה רכב. מי זה הפרארי הזה? מה הוא חושב לעצמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מבין את הרעיון של לקנות את הרכב כפרטיס אספנות (שיהיה שווה הרבה כסף בעוד 20 שנה??).

הרי כדי שבנאדם יוכל להרשות לעצמו לרכוש רכב כפריט אספנות ב-400K הוא כנראה לא בחור צעיר ובעוד 20 שנה אולי כבר יהיה סנילי מדי מכדי לזכור מה קנה... :lol:

כנראה פשוט מליונרים שאין מה לעשות עם הכסף...

או אנשים שחושבים בצורה אחרת לגמרי מאיתנו "האנשים הרגילים".

אולי אם היה לך פה איזה אוליגרך בפורום היה מסביר לך איך הוא חושב ואיך הוא עושה רושם על חברים שלו - אבל כנראה שיש לו פורומים יותר מעניינים להסתובב בהם :)

ולמה הוא קונה אמבטיה משובצת באבני סברובסקי ב100000 ש"ח. אלו אנשים שחיים בעולם בלתי נתפס מבחינתנו. כמובן שה500 הזו זה צעצוע יחסית זול בשבילם, וזה נראה חמוד ליד הפרארי.

אתה היית מטיס את ה ג'יפסי קינגס מספרד לבת מצווה של הבת שלך, זו החלטה מהלב או מהכיס?

יואב

יואב :arrow:

פורסם
הדיון הזה נעשה כבר מזמן...

עוד בשנת 1986 כשהגיע האונו טורבו הראשונה לארץ פיאט הביאה אותה לתת בראש ל205 של אז

זה אוטו שבנו פיאט ופרארי באותה תקופה ואבארט הכניסו בו כמה ממתקים!!!

הקטע הוא שהרכב הזה יצא יותר טוב מהמצופה והפך להיות "בייבי פאראריי" או "מלכת הרמזורים"

שלושת החברות האיטלקיות עשו תעבודה ויצרו מנוע קטן ברכב קומפקטי ואמין מאווודדדד!!!

כשניסו להתחדש ויצרו את הפונטו הם ירדו דרסטית ברמה לדעתי בגלל שאבארט כבר לא התערבה..

שנת 96 אם אני לא טועה ירדה הפונטו טורבו מקוו היצור עם אכזבה מאוד גדולה

בתור אחד שזכה שיהיו לו שתי אונואים פשוט מדהימות אני רוצה להגיד שנהנתי מכל רגע !!!

האונו הייתה 105 סוסים איטלקים טהורי גזע עם קצת שיפורים בעלות אפסית יחסית היא הייתה בועטת לאימפרזות בראש

מי שמכיר אותי יודע...

לדעתי האיטלקיה הקטנה שינתה צורה אבל הלב נשאר אותו לב ואפילו עם עוד כמה סוסים באמתחתה :)

רכב זה הולך לעשות "שמות" בקטע של הסטריט רייסינג !!!

פייביש? זה אתה?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
היה חבר ברכב שמדד את הזמנים ואני מעריך שרבע טנק לערך...

במצב 'הרגיל' אולי היו לי 50 ק"ג בתא המטען אבל אם אני צריך להגיע ל-100 בפחות מ-6 שניות כנראה שיש משהו מיוחד ואני לא יהיה במצב 'הרגיל' גם ככה...

בכל זמן אחר, ה-6.2 שניות שהיצרן טוען שהיא עושה (גם עם טנק מלא ועוד מישהו באוטו) מספיקים בהחלט...

אני מקווה שלא הבנתי נכון ומדדת את זה בצורה טובה יותר, אבל אתה מתכוון לחבר שישב עם סטופר ואתה אמרת לו "100" כשהגעת ל-100 לפי המחוון?

פייביש? זה אתה?!

:)

יובל.

פורסם

אני נאלץ לחלוק עליך, קניה מהכיס היא בוודאי לא למכונית כזו שכן במחיר זול ממנה אפשר להביא רכבים שעל הנייר הם הרבה יותר מעניינים, ומספקים תמורה טובה יותר למחיר, העניין הוא שהבן אדם שיקנה את ה695 לא רוצה את ה430 כ"ס של הקורבט ולא רוצה את איכות החומרים של הפורשה הגרמנית, הוא רוצה את האיטלקית הקטנה עם המראה שטני.

קניה עם הכיס היא קניה של המשפחתומטית הבאה, ההתלבטות בין מאזדה 3 לפוקוס תוך תשומת לב לכמה כסף אתה צריך בשביל בגאז' גדול שתוכל לדחוף אליו את הילד שלך כשהוא בוכה. את המכוניות היקרות האלה אתה קונה נטו מהלב

פורסם

מיוצרות מהרכב רק 1600 ומשהו חתיכות.

הרכב יהיה שווה הרבה כאספנות לא "בעוד 20 שנה", אלא ברגע שמישהו קונה את החתיכה האחרונה. מנקודה זו והלאה יהיו אנשים שמנסים לשים את הידיים שלהם על אחד, וככל שיהיו יותר, הערך שלו יעלה.

פורסם

אני בטוח במליון אחוז שאף אחד לא ינסה לשים את ידיו על החתיכות שיגיעו לארץ רק כי הן יראו כמו זבל אחרי שנה-שנתיים. בניגוד לארץ אף אחד בחו"ל לא יקנה רכב כזה עם מליון מכות של דלתות בכל צד ופגושים משופשפים.

פורסם

הבעיה היא שהשוק לרכבים במהדורה מוגבלת לא קיים בישראל, המיסוי הגבוה הופך רכישה של רכב שכזה לדבילית מאוד.

בואו נאמר שהמחיר בארה"ב יהיה 60K$ ובארץ הוא 110K$, אספן שרוצה רכב כזה לא ירכוש אותו מישראלי אלא ממקום עם מחירים הגיוניים יותר.

למרות שמבחינת ירידת ערך אני מאמין שהרכב הנ"ל ישמור על ערכו טוב יותר מקורבט או Z370. 10 שנים מהיום הZ370 תעלה 10K$ והפיאט תעלה הרבה יותר. אולי אפילו ערכה יעלה.

אפשר לקחת את הרנו 5 טורבו כדוגמא, אקזמפלר שמור נמכר באיזור ה50K$ בארה"ב ונמכר די מהר, לפני כ15 שנה אבא שלי מכר כזאת באיזור ה1000 דולר.

אז זה לא אוטו הגיוני זה אותו סנטימנטלי ולכן אני חושב שהפיאט הזאת מיוחדת ושווה כל שקל.

haters will hate

• תוכן חדש...