Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט ב-400 אלף שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שת"פ עם הסוס הצוהל ומראה נהדר אבל רק 180 כ"ס, אני לא יודע מה אתכם, אבל אני הייתי מוצא דרך הרבה יותר טובה להוציא 400K ...

על לפי הכתבה שתיים כאלו בדרך לארץ, הרי זה מבורך אבל יהיה נחמד לתת להם בראש ברמזור:roflmao:

דעתכם?

קישור לכתבה

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיא, אני לא כל כך בטוח שהספרדייה שלך תיתן להם בראש. ראה אפקט אבארת' רגילה מול איביזה קופרה - הקופרה אוכלת חצץ, וזה נבדק.

תארזו לי אחת באפור :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סטנדרטית אני עם 240 כוח ועושה אפס למאה ביותר מחצי שנייה מהר יותר...

מצ'ופצ'פת אני כבר על 330 כוח וכמעט 41 קג"מ...

ספרדייה, ספרדייה אבל עם מנוע 2.0 טורבו גרמני ו-K04 כשתביא אותה דבר איתי ונראה מי יתן למי בראש ;)

לעניינו,

בחינם לא הייתי מתנגד לכזו אבל יש לי רעיונות יותר טובים ל-400K.

פורסם

על הנייר - איבי' קופרה מהירה מה-500 אבארת' הרגילה, ובפועל זה רחוק מלקרות... :wink:

400K זה לא מעט כסף. אבל ראבק, היא מגניבה בטירוף.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בהחלט יפיפייה!

RS, אני נוהג בלאון קופרה, לא איביזה...

ונתוני היצרן במקרה שלי מעט פסימיים... בפועל ירדתי מה-6 למאה (וזה עוד כשהמכונית סטנדרטית...).

פורסם
בהחלט יפיפייה!

RS, אני נוהג בלאון קופרה, לא איביזה...

ונתוני היצרן במקרה שלי מעט פסימיים... בפועל ירדתי מה-6 למאה (וזה עוד כשהמכונית סטנדרטית...).

גיא, ידוע :-)

כוונתי היא שאין לזלזל ב-180 סוסים של האיטלקייה הזאת, היא במשקל נוצה ליד חזקות ממנו,

ובפועל ראינו שסעיף המשקל בהחלט תורם את שלו - איבי' קופרה לא הצליחה לעמוד בקצב של האיטלקייה בגרסת ה-135 סוסים :wink:

יהיה מעניין לראות איך תרגיש ה-695 מבחינה זו. בעיקר כשיש חבורה של משוגעים - אי שם בגרמניה - שמצליחים לעלות את ההספק לאיזור 215 סוסים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1 באפריל היה לפני חודש.

400,000 שקלים על ה*** הזה? הם לא מתביישים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זו גרסה מיוחדת, והמס בארץ באחוזים, זה מה שיוצא. ככל שמשהו יקר יותר בחו"ל, המרווח בין המחיר בחו"ל לארץ יגדל, וזו הבעיה.

GuyHar- אז יופי, בקו ישר אתה מתקדם.

ומה שמגיעים לפניה? (לצערי לא רלוונטי לארץ, אין לנו מסלולים...)

פורסם

לכל המתפלאים על המחיר, זה אכן מוסיף לאפקט:

מדובר כמובן בגרסה שמכונה 695 טריבוטו פרארי (Tributo Ferrari, מחווה לפרארי),

שייצורה הוגבל ל-1,695 מכוניות בלבד בעולם.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
מי ישלם 400K על הדבר הזה?

מי שיש לו את היכולת ורוצה לדעת שיש ברשותו דגם יחודי ומוגבל במהדורתו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם הייתי מליונר? אני.

ולמה? כי זו מכונית מיוחדת מאוד מצד אחד, אבל מצד שני זו אחת מהסוג שכן הייתי משתמש בה על בסיס יומי. לדעתי אין ממש טעם ברכב מדהים כזה או אחר אם אתה לא מזיז אותו (כמו שהרבה אנשים עושים בארץ)

פורסם

נראית כמובן יוצאת מן הכלל, שד אדום וסקסי שכזה

אבל הנא רעיון לדיון מעניין - עם היה לכם את הסכום ששווה המכונית הזו, איזו מכונית הייתם קונים?

פורסם

עם כל הכבוד, סכום מגוחך לרכב הזה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...