Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והניסאן הזאת פשוט מלכת היופי של המכוניות, אה? טוב, על טעם וריח...

היא לא צריכה להיות יפה, היא צריכה להיות פרקטית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם זאת גם הדעה שלך בקשר לנשים:-D

אפשר ואף רצוי מאד לשלב פרקטיות עם עיצוב נאה, בכל תחום, לא רק מכוניות. זה לא פשע.

אבל שוב, טעם וריח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוי ואבוי, נראה זוועתי.

חבל שטויטה לא זכתה במכרז ובכך היינו רואים Toyota Hybrid ברחובות נוי-יורק.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
לאמריקאים כמעט לא היה אף פעם חוש לאסתטיקה במכוניות (חוץ מכמה יציאות מוצלחות לאורך שנים ארוכות).

חולק עליך, תמיד, בכל שנה שבה תעשיית הרכב פעלה היו מכוניות יפות, היו גם מכוערות אבל ללא ספק סדנאות העיצוב האמריקאיות יודעות דבר או שניים.

לא, לנהוג ברכב עם מנוע V6 בעיר, כמונית, זה שיא האינטיליגנציה...:roll:

למה לא רכבים האמריקאים?!

כי ככלל מדובר ברכבים מחורבנים, שמחוץ לשוק המקומי שלהם (שהוא מאוד לא בררני, מבחינת תשתית ומחירי דלק, יחסית), אין להם דורש וזכות קיום.

תעשיית הרכב האמריקאית מפרפרת מאז שנות ה-70 וזקוקה להמתת חסד.

הדעה שלך הייתה נכונה אולי 10 שנים אחורה, תעשיית הרכב האמריקאית עברה מהפך גדול מאוד והרכבים מהדור האחרון מצויינים.

בארץ כולם חושבים שאין מכוניות ידניות בארה"ב, שאנשים פה לא בררנים, שכולם אוהבים לנסוע רק בקו ישר ורוצים V8.

אז זהו שלא.

לפורד יש מספר רכבי הייבריד מוצלחים, מכוניות הנעה קדמית מצויינות, כמעט כל רכב ניתן להזמין עם תיבה ידנית משודכת גם למנועים החזקים, צריכת הדלק של הדגמים החדשים מצויינת ואיכות ההרכבה והחומרים טובה מאוד.

GM עוקבת אחרי פורד רק לוקח לה קצת יותר זמן לעכל את השינויים שעוברים על השוק המקומי.

דודג'-קרייזלר הם המזדנבות, אישית אין לי חיבה גדולה לרכבי החברה למעט כמה מפלצות אבל אין ספק שהם משתפרים מאוד.

אני מאלה שאוהב לראות מכוניות ידניות על הכביש ואני רואה הרבה, לא רק פורשה אלא הרבה מכוניות סדאן, בחיפושי אחר רכב מצאתי קאדילק CTS ידנית, הרבה בימר ידניות, אפילו C300 ידנית, בהתחלה רציתי רק ידני ובאמת שהיו לי המון אופציות מהנות, אך חשיבה על כמות הנסועה שלי מול עומסי התנועה שבהן אני מבלה גרמו לי להבין שיהיה לי קצת יותר נעים עם תיבה אוטומטית.

אי אפשר להסתכל על הקראון ויקטוריה ולומר - תעשיית הרכב האמריקאית, הקראון היא למעשה שריד מתעשיית הרכב האמריקאית של שנות ה80. היום המצב אחרת, לקח להם כמה שנים להתעורר אבל וואלה, היום יש המון אופציות טובות מתוצרת מקומית ואנשים רוכשים אותם לא בגלל פטריוטיות אלא מכיוון שהן מתחרות ראויות לתוצרת חוץ.

2011+Cadillac+CTS-V+Coupe+is+angular,+unhinged+glory.jpg

ford-fusion-2010-sport-img_1.jpg

4480110032_large.jpg

haters will hate

פורסם

הדעה שלך הייתה נכונה אולי 10 שנים אחורה, תעשיית הרכב האמריקאית עברה מהפך גדול מאוד והרכבים מהדור האחרון מצויינים.

מצויינים יותר מהתחרות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היא לא צריכה להיות יפה, היא צריכה להיות פרקטית.

+1

והתחליף נראה הרבה יותר פרקטי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני אסכם את זה ככה:

כנהג מונית מעניין אותי מאוד כמה דלק המכונית צורכת, כמה היא אמינה וכמה עלות האחזקה החודשית שלה.

כנוסע מעניין לי את צמד הפלחים האחורי כמה הנהג משלם וכמה הוא מבלה במוסך, כל עוד נוח להם. אני אבחר להתרווח במושב אחורי גדול ומפנק של לינקולן טאון קאר, שבי אימפלה ואפילו, רחמנא ליצלן, קראון ויקטוריה. שיקום הראשון שיגיד שהוא מעדיף לחזור מנמל תעופה, אחרי טיסה ארוכה או סתם בדרך לעבודה במושב אחורי של ניסאן אלמרה ע"ג הרכבים הנ"ל.

ל-2 הבודדים שקמו- שקרנים!

:D

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
לא, לנהוג ברכב עם מנוע V6 בעיר, כמונית, זה שיא האינטיליגנציה...:roll:

למה לא רכבים האמריקאים?!

כי ככלל מדובר ברכבים מחורבנים, שמחוץ לשוק המקומי שלהם (שהוא מאוד לא בררני, מבחינת תשתית ומחירי דלק, יחסית), אין להם דורש וזכות קיום.

תעשיית הרכב האמריקאית מפרפרת מאז שנות ה-70 וזקוקה להמתת חסד.

נהגת פעם על קראון וויקטוריה שאתה ככה מדבר?

אני נהגתי - על אחת ממודל 85 שנקנתה בעבר משגרירות קנדה, אתה לא יכול לומר שאלו רכבים מחורבנים, כי אם היה

ככה לא היו מייצרים אותם, זאת תדמית שלילית שהדביקו פה בארץ לרכב האמריקאי בגלל משברי הדלק,

נכון שזה רכב בזבזן, אבל הוא פאקינג נוח ומפואר, קח לג'נט אל מול CTS, אני מבטיח לך שאתה תשים לב בשוני,

אתה תהיה מופתע ממה שתגלה על הרכב האמריקאי, אותו דבר גם אם תשים קאמרי אל מול לה-קרוס שהלה-קרוס

בעצמו הוא רכב משובח, וגם את תשים פושה קררה אל מול קורבט ZO6 תתפלא עד כמה הקורבט מפתיעה לטובה,

לי יש GMC שעברה תלאות 25 שנה - והינה היא היום, אצלי, חיה נושמת ובועטת, עם מנוע V8 גרגרני,

שום תקלות אין לי זה, תתפלא שבקושי יש חלודות על השלדה והמכלולים, ושאיש לא יבוא ללמד אותי מה זה

קלאסה אמריקאית - כי אני חי אותה,

השוק בארה"ב מאוד בררני, הם מתעקשים ללכת על ההכי מפואר במסגרת התקציב שלהם - ולמה? כי הם יכולים!

וזה בכל תחום, בתחום האופנועים, הפרייבטים, מכוניות הסאלון והמנהלים, בסטיישנים, בג'יפים, במסחריות, במשאיות ואוטובוסים,

אין אצליהם כל מיני דרגות מיסוי מטמטמות, אצליהם רכב זה רכב גם אם זה וואן וגם אם זה וויליס,

אין ספק שפה בארץ קיבלנו את תחתית התוצרת האמריקאי בגלל שיטת מיסוי שלא תהיה מובנת לאיש,

אך אם היינו מקבלים את ההי קלאס של התוצרת האמריקאית אף אחד לא היה מסתכל על לאנטיס, או פג'ארו,

צר לי וכואב לי לומר את זה אך זה חייב להאמר - פה בארץ מבחינת ייבוא מכוניות ותרבות מוטורית אנחנו בשפל המדרגה,

(הבהרה - שלא ישתמע מדבריי שאני מכפיש את יצרניות הרכב האחרות, ניסאן, הונדה, סובארו, מאזדה, וטויוטה הן

יצרניות מעולות עם רכבים שרובם המכריע מעולים, אך יש הבדל בתחושה בין רכב אמריקאי אמיתי לכזה שנועד להימכר

בארה"ב, ויבינו אותי רק כאלו שנהגו ברכב אמריקאי אמיתי, - זאת תחושה שונה מכל רכב אחר, אני אומר בזהירות אפילו תחושה שמיימית)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הקראון ויקטוריה מרווחת מאוד, תא מטען ענק, חלפים בשפע ובזול ואמינות טובה מאוד. אבל היא מיושנת, היא עדיין מבוססת על פלטפורמה משנות ה80 ולמעשה מהווה שריד לאותה התקופה.

צריכת הדלק לא כ"כ נוראית, לפעמים אפילו טובה יותר משל האינפיניטי שלי, עם הגראן מרקיז (התאומה מבית מרקיורי) אני משיג נתונים מצויינים, להגיד שיש איזושהיא חדוות נהיגה אני לא יכול אבל אני ללא ספק בוחר בה לנסיעות עם חברים, 6 אנשים יושבים בנוחות, ואני מדבר על נוחות לישבן, לראש ולכתפיים.

ובמבי, כן לפורד יש מכוניות איכותיות שבתחומים מסויימים מתעלות על המתחרים.

http://www.youtube.com/watch?v=BBb8uvRWUEI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=zsWvK92HNpM&feature=relmfu דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וואו :

http://www.youtube.com/watch?v=uOwSPccbzl4 דרך יוטיוב

haters will hate

פורסם

לא ברורה האהבה העיוורת שלך שתעשיית רכב אמריקאית, אני כבר כמה שנים בארה"ב ועדיין לא ברור לי איך יצרנים אמריקאים שורדים. למעט כמה נקודות אור עדיין רוב הדגמים נחוטים משמעותית.

באמת בשנת 2011 אתה מנסה להוכיח למישהו שפורד ויקטוריה זה אחלה רכב ? ואתה עוד דילר.

הסיבה היחידה שקונים אותן למוניות זה שהן ממש זולות ממכרזי משטרה ואמינות.

מחירי חלפים לא כאלו זולים, יש לי חבר נהג מונית פה, אנחנו דנים בזה על בסיס קבוע.

עם תקנות זיהום ומחירי דלק הויקטוריה צריכה למות, והייתה צריכה מזמן.

קריזלר 300 אין גיר ידני.

פורסם

א. אין לי אהבה עיוורת למכוניות אמריקאיות, תסתכל בסמלון, יש לי 2 יפניות בבית, גרמניה אחת, וכמה אמריקאיות. כשה מגיע לרכבי עבודה אין על האמריקאיות, מה לעשות, עם כל הכבוד לניסאן טיטאן ולטויטה טונדרה, אני מעדיף F150 וסילברדו.

ב. אינני מנסה לצייר את הקראון ויקטוריה בורוד, המכונית מיושנת אמנם, אך היא עושה את העבודה מצויין, היא מרווחת מאוד, אמינה מאוד וחלקיה זולים. חדוות נהיגה יש אולי במרקורי מרודר.

ג. אינני דילר.

ד. קרייזלר\דודג' הם לא חוד החנית של תעשיית הרכב האמריקאית, המובילה היא פורד, אחריה GM ואז באה קרייזלר\דודג'.

לא כל המוניות היו ניידות לשעבר, אולי איפה שאתה מתגורר, בניו יורק יש הרבה קראון ויקטוריה נוצצות, והשיח היה על ניו יורק, שם יש היגיון לפורד כמונית.

הלינקולן טאון קאר נמצאת באותה המשוואה.

תקנות זיהום וכד', אתה באמת מאמין למה שאתה כותב, המנוע הוא 4.6 CAMMER, הוצג ב91 ועבר הרבה שינויים מאז, נמצא בהמון רכבים, כמו במוסטנג הקודמת, F150 רובר 75, מרקוס, פאנוז, קוואלה ועוד.

אישית אני לוקח פוקוס על סיוויק בכל רגע נתון, אלא אם כן מדובר בSI ומה לעשות בארה"ב אין יותר פוקוס SVT.

וכן יש לנו סיביק 2011 בבית שנלקחה בליס רק בגלל מחירה הזול והאספקה המיידית.

haters will hate

• תוכן חדש...