רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קודם כל שמח לחזור משנת 09 מאז הגשמתי חלום והבאתי את מה שכ"כ רציתי S70 T5 בטח כבר נשאלו שאלות בנושא אך לא יודע מה לגבי הטורבו והצ'יפ, אשמח לתגובות אני ממש רוצה להסב את האוטו רק רציתי לשמוע עוד, תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת itay24, -
- 1 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכולם הרכב שלי הוא a3 שנת 98 , הגיר ברכב הלך לכן שיפצתי את הגיר במוסך כולשהו לשיפוץ גירים אחרי יומיים מתקשר אליי בעל המוסך ואומר לי שהוא החליף גיר יש שיפור אבל עדיין הגיר דופק ויש בעיית חשמל , אני לא רציתי להאמין לו ולכן שלחתי את הרכב לבדיקה בצמפיון לבדוק מה התקלה בצמפיון אמרו לי שהתקלה בגיר שלו ושום בעיה חשמל שאלתי את המוסכניק בצמפיון שוב האם בטוח שהבעיה בגיר והוא אמר לי בפירוש כן (יש לי את הדף של התוצאת בדיקה) , נסעתי למוסך שעשה לי את הגיר והתחלתי לצעוק עליו שיסדר את הגיר מחדש ולא יעבוד עליי וכו׳ הוא התעקש ואמר לי שהוא 40 שנה במיקצוע והבעיה לא בגיר! ושלח את הרכב למוסך בחולון שם החליפו לי מחשב גיר ובאמת הבעיה לא בגיר .. הלכתי לצמפיון המנהל שם אמר לי שהם טעו בגדול בי…
הודעה אחרונה מאת matanfr, -
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מחפש מוסך פחחות וצבע ברמה גבוהה עד גבוה מאוד ושלא יעשה עבודה חובבנית , לרכב יש שיפשופים בפגושים ו3 שריטות בדלתות ועוד כל מיני הפתעות כולל עבודדת פחחות . אני מעוניין לתקן את זה בעדיפות לצביעה נקודתית במקום הפגוע ולא במכחול , מצמפיון אני מעדיף להתרחק מכיון שהם מבצעים עבודה על הפנים וגובים מחיר מופקע , למישהו יש המלצות? אני גר באזור ירושלים אבל יכול להגיע לכל מקום באזור המרכז והשרון בשביל פחח מעולה. אני מעלה תמונות של הנזקים :
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
- 0 תגובות
- 779 צפיות
אתכם הסליחה אם זה אופטופיק אבל נוגע לי שיש כאן לא מעט אופנוענים. יש לי שילדת GSX750ES עירומה ממתינה לצביעה. חברת חֶצֶם צובעת שילדות בטכנולגית ציפוי אבקה הידועה לא לשמצה. ראיתי עבודות שלהם השבוע ומדובר ברמה גבוהה ביותר. הם רוצים 1000 לשילדת פלדה בשחור ו-1300 לכסף מטאל-ברוטאל לפני התמקחות וסחטנות רגשית. העבודה כוללת ניקוי בהתזת חול ושמירה על ההברגות המקוריות פניתי אליהם ונאמר לי שהם יעשו הנחות אם יקבלו כמה עבודות יחד. כל מי שמתעתד לשפץ אופנוע ,יש לו חלקים לצביעה, סורגים, חמה מקומטת וכו' מוזמן לפנות אלי במסרים. לפרטים בחברת חֶצֶם http://www.d.co.il/1071280/41040/ לדבר עם בני.
הודעה אחרונה מאת Vrooom, -
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום שלום, רציתי לספר סיפור קצר והזוי על איך פרצו לי לרכב השבוע. נתחיל בכך שחניתי במקום בו אני חונה כבר מעל לשנה בזמן שאני בעבודה. הגעתי לאוטו בערב לאחר שסיימתי את יום העבודה, אני מנטרל את האזעקה, פותח את הדלת (שהייתה נעולה - אין נעילה מרכזית) ומתיישב באוטו, ואז אני שם לב שאין רדיו וכל החיווט גלוי לעין! אני כולי בהלם אבל אז אני נבהל רגע מה עם כל שאר החלקים של המערכת, מסתכל בדלתות - הרמקולים במקומם, מסתכל אחורה - הרמקולים שם! פותח את הבגאז' הסאב והמגבר שם! כלומר חוץ מהרדיו לא לקחו כלום! ואז אני נזכר שהדלת היתה נעולה ופתחתי אותה וגם שפתחתי את האזעקה, כלומר בטח פרצו מהצד של הנוסע או ששברו חלון. אני עושה סיבוב מסביב לאוטו, המנעולים במקומם, כלל החלונות במקומם (אפ…
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 1 תגובות
- 953 צפיות
אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתערוכות רכב. אני טס לרוסיה ב23 למאי, אני ישהה שבוע במוסקווה. מישהו יודע אם יש תערכות רכב\שיפורים\מערכות או כול מה שקשור לרכב, אשמח אם תפרסמו פה. תודה.
הודעה אחרונה מאת DrDooM, -
- 10 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מישהו מכיר? תודה
הודעה אחרונה מאת matanfr, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בשבוע הקרוב אני הולך לראות רכב עכשיו מכיוון שאין לי עדיין 18 ואין אפשרות לבצע את העברת בעלות בדואר או לחלופין במשרד הרישוי ללא הורה. רציתי לשאול האם ניתן להעביר את הרכב על שם אבי? ללא צורך בנוכחותו. בדקתי באתר משרד הרישוי וראיתי שיש טופס של ייפויי כוח, האם ניתן להעביר את בעלות הרכב על שם אבי רק על ידי טופס זה במידה והוא נותן לי את ייפויי כוחו? וכמובן ללא צורך בנוכחותו. עריכה: במידה וזה אפשרי שאני יקבל את הייפוי כוח ע"י אבי,האם ניתן לבצע את העברה בדואר או שצריך ללכת למשרד הרישוי? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מכיוון שברצוני להחליף את הרכב קפצתי לאחד ממגרשי המכוניות של חברת ליסינג מוכרת וידועה לצערי אלו הממצאים: הוצאו לי כמה רכבים "גמורים" הרכב הראשון הוצא לבת זוגתי C4 עם תיקון בקורה עליונה - מנהל המגרש ניסה להסביר לי שלא מדובר בתיקון שלדה. הרכב הבא שברולט אוואו 2005 עם פנים מכוסח לגמרי הוגדר כמכונית מצויינת "הזדמנות" עם רק 155000 ק"מ (ממש רכב של רופא) הרכב שלי מבוגר ב-8 שנים נוסע יותר חלק מהטרקטור הזה. הרכב השלישי, רכב של לקוחה שרוצה לבצא טרייד אין החברה ניסן אלמרה 2001 1.6 הוגדר ע"י מנהל המגרש רכב מצויין, צריך לסדר מעט קוסמטיקה במבט ראשון גיליתי חלקי פח עם מרווחים גדולים מידי מה שהעלה חשד שהרכב עבר תאונה קשה (אכן כך הסתבר לי מאוחר יותר) כאשר פת…
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע אם תגיע הגרסא האוטומטית לג'ולייטה ואם כן אז מתי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
שלום, אפשר בבקשה מדריך של המנוע לרכב, משהו בסיסי לא הכי מסובך. אם זה הפורום הלא נכון תעבירו בבקשה
הודעה אחרונה מאת morx555, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם. היום, מזה שלושה ימים שהרכב עמד ללא נוע, גיליתי דפיקה מושקעת בכנף הקדמית. הרכב הפוגע גירד את הצבע שלי והשאיר מזכרת מהצבע שלו (לבן) ולכן משימת חיפוש הפוגע הייתה קלה יותר. לפני מספר דקות מצאתי רכב "מועד לפורענות" (תמונות מצורפות) שאת נהגיו הדפוקים והברבריים אני כבר מכיר. בחיפוש זריז נמצאה בו דפיקה טרייה, עם האבקה של הצבע שלו ושאריות צבע אדום, כנראה שלי. גובה המכה תואם את גובה המכה שלי, ויש לי תחושה של 100% שזה הרכב הפוגע. עם זאת לצערי אין לי הוכחות שהרכב חנה לידי בימים האחרונים. מה אני יכול לעשות מכאן והלאה? איך אוכל לחלץ מהם הודאה? אני לא מתכוון לוותר והם ישלמו כל שקל שיעלה התיקון הזה. תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
אתמול הוצגה השברולט מאליבו החדשה מרשימה מבעבר, מנועים חדשים ומתקדמים, איכות ההרכבה והגימור הפנימי קפץ כמה כיתות מעלה, בטיחותית יותר עם 10 כריות אויר ו-8 כבר ברמת הגימור הבסיסית. האם היא תהיה הלהיט הבא בסגמנט המנהלים כפי שכבר קרה והיא עקפה את מאזדה 6 מלכת המכירות במסירות של חודש יולי-אוגוסט אני מהמר שהיא תיקח את הכתר של הסגמנט עם מחיר תחרותי, מרווח, עיצוב (נלקח בהשראת הקאמרו), מנועים חזקים, אבזור נחייה ונראה. שברולט מאליבו החדשה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שבוע שעבר בלילה של רביעי נסעתי עם אחי מטבריה לכיוון ת"א. בהגיענו לירידה לכביש 6 (לא זוכר איזו) ראינו 2 רכבי שרד שחורים אודי 6 או 8 לא בטוח. הלוחית רישוי הייתה מאוד מיוחדת ,עם סמל המדינה מתנוסס עליה בגאוווה. לאחר שנכנסנו לכביש המהיר התחלנו להאיץ ונסענו יחסית מהר , המכוניות של הנשיא לעומת זאת טסו על הנתיב השמאלי במהירות של לפחות 160 קמ"ש ואני בטוח שזה היה הרבה יותר , תוך שניות כבר לא ראינו אותם וגם לאחר נסיעה ארוכה לא הצלחנו "לתפוס" אותם. כנראה שהנשיא רצה ללכת לישו כי השעה הייתה אחרי 10 בלילה. אני מצטער שלא צילמתי זאת, פשוט לא הייתי מוכן וזה לקח כמה שניות
הודעה אחרונה מאת Style, -
-
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
רציתי לשאול אתכם בעניין התוספות משהו. מגיע לי חיישני רוורס מתנה ויש משהו שאני מתלבט אם צריך. לפעמים שלא חם אני נוסע עם חלון פתוח אך לא אוהב את הרוח שנכנסת פנימה. הציעו לי מגן רוח (מאות בודדות של ש"ח) ורציתי לשאול אם זה אפקטיבי בכלל , אם שווה להשקיע ? סה"כ נראה לי שאקנה עוד מפתח ספייר (כלומר יהיו לו שלושה) ומרים שמשות אוט'. מחר אני רוצה לסגור תשלום
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
* אני לא בטוח אם זה צריך להיות כאן או באוף, סליחה מראש. * אני מניח שכמוני הרבה מאד גולשים בפורום קוראים\צופים בכתבות רכב ולכל אחד יש כמה שהוא זוכר לטובה. יש הרבה סגנונות של כתבות אבל לא משנה באיזה סגנון עושים אותן - הטובות נשארות טבועות בזכרון ומתבלטות מעל השאר גם הרבה אחרי שסיימת לקרוא אותן. להלן כמה נבחרות שלי (שניתן לאתר באינטרנט). Top Gear: באמת שלא חסרים אייטמים טובים אבל לדעתי אחד מהמצוינים הוא ה- "כתבה" על הפיאסטה. , . לכל המקטרגים שטופ גיר זה לא עיתונות רכב - לדעתי זה עדיף על השוואת נפחי תא מטען או על ניסיונות נואשים של כתבים במוסף הכלכלה למצוא צדדים ספורטיביים במשפחתיות עגלתיות. Best Motoring: ישר מארץ השמש העולה. למי שלא מכיר את התכנית - החב…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
חלקי רכב ב EBAY
מאת Mugen- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אם ברצוני להביא ספוילר לרכב , די גדול בערך בגודל של STI , האם אפשר לשלוח דבר כזה? כמובן עם לשלם מכס ומ"עמ וכל מה שנדרש. השאלה העיקרית : האם זה דורש תיזוזים מצידי או שהחברה שתשלח לי את החבילה תעשה הכול ותגיע אלי עד הבית? לדוגמא דואר שליחים כמו של EMS. אשמח לקבל תשובה תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת Mugen, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, כדי להגיע לחניה כלשהי, אני צריך לעלות עלייה די חדה ברכב ידני (דובלו), ברוורס עם נגרר. וזה אומר הרבה שימוש עם קלאץ'-גז. איך אני עושה את זה עם כמה שפחות נזק לקלאץ'?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
קיק דאון באוטומט 1 2
מאת misheu-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 25.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוצאתי רישיון נהיגה ואני כרגע במסגרת המלווה. אבא שלי סיפר לי שמכונית ניתן לעשות משהו שנקרא קיק דאון שזה מיועד לעקיפה מהירה או משהו כזה. אני יודע איך עושים את זה בידני אבל אני לא יודע איך עושים את זה באוטומט. יותר מזה הייתי רוצה לדעת איך זה עובד ולמה זה משמש? תודה
הודעה אחרונה מאת DJI, -
-
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
קיבלתי לא מזמן את רשיון הרכב לשנה זו, ואני צריך לעשות עוד מעט טסט. אך אליה וקוץ בה- הבעלים הקודמים של הרכב לא שמו לב לעובדה שרמת הגימור ברשיון לא תואמת למציאות, וזה קצת בעייתי עם הביטוח כי רשומה אצלם רמת הגימור הפשוטה, שזולה ב 2000 ש"ח בערך מהרכב שנמצא אצלי בפועל. (יש לי פונטו ספייס FUN, ברשיון רשום YOUNG) אותו מקרה קיים גם אצל חבר עם רכב אחר בן 9, ששמו לא יחשף כדי לא לחשוף את זהות היבואן. אז עשינו התערבות קטנה "במי יטפלו ראשון", כיוון שדעתו של כל אחד על היבואן של הרכב של השני היא זהה: הוא דרעק. long story short: שנינו התקשרנו למשרד הרישוי, נאמר לנו שצריך ליצור קשר עם יבואנית הרכב והם מטפלים בנושא. הדרך שאני עברתי: התקשרתי לשירות, ביקשו ממני טלפון ושאלו מה ה…
הודעה אחרונה מאת greenhero, -
מהיר ועצבני 5 1 2
מאת DAn-BP 1.8- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חברה ייצא למישהו אולי לראות את הסרט? ראיתי שהוציאו אותו באיכות מצלמה ובלי תרגום,לי אישית זה מפריע לראות סרטים באיכות כזאת. http://horadot.net/view,42413,מהיר_ועצבני_5_[ללא_תרגום]_איכות_TS_.html מה דעתכם יהיה עם הסרט ואיזה ציון הוא יקבל? כי 4 לטעמי לא היה משהו בגלל כל הדיבורים ומעט מאוד אקשן. ימשך כבודו..
הודעה אחרונה מאת Nash_Bridges, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל יש מישהו שקיבל את ה-i10 1.1 אחרי ה-FL, ויודע בוודאות אם היא מגיעה עם זוג רמקולים או ארבעה (קדמיים + אחוריים)? חבר שלי רוצה לקנות דיבורית של IO לרכב שלו שעוד לא הגיע וסוג הדיבורית תלוי בכמות הרמקולים. סוכני המכירות הגאונים של יונדאי לא יודעים לתת את התשובה. הוא התקשר ל-4 סוכנויות שונות וקיבל מכל אחת תשובה אחרת (מפתיע בהתחשב בזה שיש רק 2 תשובות אפשריות). אשמח לעזרתכם!
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי כולם הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך אפשר להשיג את העונות הקודמות של טופ גיר, עם תרגום לעברית. יש את טופ גיר ב-VOD, אבל HOT לא ממש טורחים לעדכן את התכנית (עונות 12 ו-13 נמצאות שם כבר למעלה משנה) ויש גם בערוץ אגו, שם משדרים עונות חדשות יחסית - אבל אין לי שליטה לגבי הזמן (אני לא יכול לבחור מתי לראות את התכנית ואיזה פרק שאני רוצה). אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה. תודה רבה ^^
הודעה אחרונה מאת E.T 4x4, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם סיימו לסלול את הכביש ואם יש ירידה לכביש 4?וכמובן אם לא אז מתי ?
הודעה אחרונה מאת Niki P, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת אם ישנה דרך להתלונן למע"צ או לאיזשהו גוף אחר על קטע בכביש 90 לא ארוך (כ 500 +- מטרים ) לפני הכניסה לקיבוץ חמדיה וקצת אחריה אשר כנראה עבר שחיקה מהירה עקב גשמים ותנאי סביבה, ובעקבות כך נוצרו בורות ושיבושים רציניים בכביש. אני נוסע בקטע הנ"ל דיי הרבה וכמעט שנה פלוס השיבושים קיימים ולאחרונה המצב החמיר. יש לציין שלאורך כביש 90 בשנים האחרונות בוצעו עבודות תשתית שהמון שנים הוזנחו וגם בסמוך לאיזור הנ"ל לאחרונה ביצעו שינויים בכביש כמו כיכר וכו' לכן חשבתי שאולי ישנו תכנון לסדר שם את הסלילה , האם יש אפשרות לברר זאת? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
במהלך ביקורי בארץ שכרתי את הרכב שבכותרת ושהיתי במחיצתו כשבועיים במהלכם עברתי כ-2000 ק"מ (את הרכב קיבלתי עם פחות מ-3000 ק"מ על השעון). מבחוץ: הרכב נראה טוב, לא מוחצן מאוד אבל בהחלט נעים למראה, קוים זורמים עם פרופוציות טובות וג'אנטים 16' השלימו מראה חיצוני נקי. מבפנים: תא הנוסעים ברכב שהיה ברשותי היה בגווני שחור, עלול להיות קודר מדי לחלק מהרוכשים הפוטנציאלים אבל לטעמי היה נראה טוב, לוח שעונים ברור עם קונסולה מרכזית ששולטת על בקרת האקלים וכן על מערכת השמע ובקרות הבטיחות השונות. בלילה הכל מקבל תאורה אדומה ואלגנטית שמשרה אוירה "יוקרתית" משהו בתא הנוסעים. איכות החומרים די טובה ותא הנוסעים שקט בנסיעה מנהלתית והרכב מרגיש די מוצק. נוחות: הרכב היה…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
זה מה שבמקרה ראיתי בהונדה סיוויק המשפחתית. מדובר בצמיג 'בייגלה'. אם זה נכון - מה הסיבה ללחץ כל כך גבוה בצמיג כל כך קטן? תודה!
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
בחרתי בפיג'ו 107. זמן אספקה משוער אמצע יולי. נשאר רק לבחור בצבע. צבע אדום, לדעתי, נראה ממש מגניב. כחול ככה גם כן יפה. איזה צבע הייתם בוחרים? אפשרויות: א. שחור ב. כחול כהה ג. אדום ד. צהוב ה. כסוף
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם בשעה טובה החלטנו לרכוש יטי חדש מהסוכנות מאחר ואני מכניס גם את הביטוח למשוואת ההוצאות הנלוות כחלק חשוב בהליך רכישת רכב התחלתי לעשות סקר שוק ו..... חטפתי שוק מהמחירים השערורייתים של חברות הביטוח בייחוד אלו המתיימרות להיות זולות להלן : ביטוח מקיף ליטי חדש נע בין 4300-5500 וזה רק מקיף לא בולל חובה תוסיפו ותגיעו ל 6000 + על סקודה. כמו כן דרישות המיגון מגוחכות לדוגמא מבקשים איתוראן (כ600ש"ח+ ) לשנה ועוד מטעמים בקיצור הטענה הינה גורפת לסקודה והיא " הרכבים האלה גניבים" ובכן שאלתי כל הדגמים אמרו לי כן! מניסיוני ועבודתי אני יודע שאכן הייתה בעבר תקופה בה גנבו סקודות אך לא בשונה ממזדה או כל רכב עדר אחר בשוק, לדעתי חברות הביטוח מנצלות את התקופה ההי…
הודעה אחרונה מאת superb, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כאשר נסעתי בחג לירושלים פתאום מולי בצד שמאל על איזה עמוד תלוי שלט קטן כזה שרשום בו מהירותך : X המהירות המותרת היא X השאלה אם הדבר הזה גם מצלם או שסתם מזהיר אותך לגבי המהירות שלך מה אתם אומרים זה גם מצלם ?
הודעה אחרונה מאת yoni_la,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 329 אורחים (הצג רשימה מלאה)