Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקח דגימה מהצבע האדום שיש לה על הרכב

ותשווה במעבדה אם זה אותו צבע ותגיש בפניה את הדו"ח. 8)

בעייתי העניין, וממש מעלה את העצבים.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
היא לא זוכרת איזה רכב הוא היה כי היא לא זוכרת רכבים, היא רק יודעת שהוא היה בצבע בהיר והיא יצאה, בדקה וראתה שהיא לא השאירה שום סימן.

אם הוא בצבע בהיר אז איך יש לך נגיעה בצבע אדום בדיוק בגובה של הפגיעה ברכב שלי (שצבעו גם אדום ...) ? הרכב שלי לא בהיר ...

לא ייתכן שאצלה יש סימן וברכב השני אין סימן אם הצבע התקלף .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כמו שאמרו לך פה, קודם כל תיגש אליה , אל תגיד שיש לך צילומים, תיגש ברוח טובה, וכמו שחבר כאן אמר כבר, תן לה פתח לצאת מהמקרה הזה בכבוד.

היה לי מקרה מאד דומה לפני 6 שנים, היה ערב חג ונסענו לאחד הקיבוצים בצפון, בצהריים היה לי קצת פח צבע שהבעלים הקודמים הכין לרכב(צבע אפור מטאלי)אז צבעתי ממש טיפה את הטמבון(היה שפשוף שחור), בקיצור נסענו לקיבוץ, יום למחרת אני קם בבוקר לחדר אוכל ,רואה שהרכב משופשף בדיוק איפה שצבעתי וגם פגיעה בפח, למזלי מה שעזר לי זה שהצבע עדיין היה די טרי,ונשער לי כתם ממש ענק של צבע סגול, מנסיון שלי ואולי מי שמכיר זה הצבע הסגול שיש ליונדאי אקסנט הישנות, אני בבירור ידעתי שאין מצב שאני לא מוצא אותו כי הוא בא כמוני להתארח לכל החג,ואין מצב שעזב בדיוק היום, החניה לאורחים היה ממוקמת ב3 אזורים,מן הסתם שהוא קצת חכם ולא החנה במתחם שלי,בטח לא תיאר לעצמו שיש אנשים לא שפויים כמוני שיתחילו לחפש אותו בקיבוץ,

לקחתי מצלמה לקח לי בדיוק שעה לסרוק את החניות ומצאתי אותו, עכשיו מכיוון שזה היה בדיוק באיזור שצבעתי, נשאר לו ממני כתם עוד יותר גדול של אפור מטאלי, השארתי לו פתק ואמרתי לו שיגיע, בא עם אשתו וטען שזה לא הוא , לא יכול להיות וכאלה ואולי הילד,

הצעתי לו לגשת לרכבים, הוא אמר שאין צורך, כמובן שזה חיזק אותי, כי אם הוא היה כ"כ בטוח בעצמו ולא היה שם לב( מה שאין מצב כי זה פגיעת פח והאזעקה גם עבדה) הוא היה מבקש לראות קצת הוכחות מקרוב.

אמרתי לו תשמע חביבי יש לי מספר רכב ויש לי צילומים, תחשוב על זה יום אחד ותבוא, לא רוצה בטוב זה נקרא"פגע וברח" ואני הולך למשטר.,

הוא בא אליי לאחר כמה שעות ואמר שבטח זה "הילד" והוא רצה לתת לי 300 שקל, הסברתי לו שזה לא נזק של 300 שקל,אבל הוא אמר שיש לו ביטוח מיוחד ללא השתתפות עצמית,אני כמובן בציניות אמרתי לו מצוין,גם לא יעלה לך שקל וגם הפרמייה לא תתייקר,כמובן שביקשתי גם את שם הסוכן שאני גם בעתיד יוכל לבטח בתנאים כאלו מיוחדים.

בסופו של דבר סגרתי איתו על 700 שקל,(בשיק, תתפלאו אבל השיק לא חזר).

וחשוב לציין בכל הספור, הוא בכלל לא ביקש אפילו לראות את הרכב גם לאחר שרשם את השיק, ו"הילד" שאולי עשה וולא בכלל אין מושג, לא נראה במשך כל 3 הימים יחד איתו בארוחת בוקר או ערב.

תן לה/לבעלה כמה ימים להבין שלא "הלך" להם הפעם ונפלו על מישהו שקצת יותר אכפת לו מהרכוש שלו, ותחכה להצעה מהם,

לא ילך, תיגש למשטרה, המשטרה חייבת לזמן לחקירה, זה כבר יעורר בהם פחד, ובנינו לא לי ואני חושב שלא לך או להם יש סבלנות לכל הכאב ראש הזה,בגלל בם יעדיפו לסגור את זה ולשים את זה מאחוריהם.

אביב8)

פורסם

איתמר, החניות בבניין קבועות או שכל אחד חונה איפה שפנוי?

בלי קשר...

• יש ראיות (אמנם נסיבתיות אבל בכל זאת) למכה על הרכב שלך ועל הרכב שלה באותו גובה עם שאריות צבע.
  • הנהגת מודה שהיא פגעה ברכב כלשהו והיא לא זוכרת איזה אבל היא זוכרת שזה לא היה הרכב שלך (כן בטח).
  • הנהגת מודה שפגיעה ברכב אחר בחניה הוא דבר שבשגרה אצלה.
  • הרכב שלה חונה ליד שלך מפעם לפעם או בקביעות.

אני חושב שיש פה בסיס לתביעות קטנות...אבל רק אם בא לך להתעסק בזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קבל הצעת מחיר לתיקון - לא להפריז

גש אליה ותן לה להחליט אם היא רוצה בטוב או ברע.

בטוב על הכיפאק

ברע זה יעלה לך יותר כי זה יכלול גם הוצאות שמאי והוצאות משפט

לפני זה צלם יותר ברור את הקטע אצלה שיראו את האדום שלך על הרכב שלה.

שופט - עם התמונות הברורות ואותו הגובה מוציא אותה חייבת תוך רגע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפחות אתה יודע מי זה.

לפני שלוש שבועות שרטו לי את הדלת שליד הנהג וברחו.

למזלי (או ככה חשבתי) יש לי שכן עם מצלמות שמכסות את כל החניה, אבל כל פעם שאני בא הוא לא פותח את הדלת (וכן, הוא בבית).

אני דופק בדלת וישר כולם בבית נהיים בשקט עד שאני הולך.

פורסם

אני לא יודע אם זה ינחם אותך, אבל לפני כמה שבועות אני יורד בבוקר לאוטו כדי לנסוע לעבודה, ומוצא אותו עם פנס קידמי מנופץ לרסיסים, פגוש ועוד כמה חלקי פח ופלסטיק מקדימה שבורים, וזהו. שום פתק או משהו דומה. האוטו חונה מקביל למדרכה ברחוב די ראשי, ולא רחוק משם יש בית קפה פופולרי. כל היום מסתובבים שם רכבים שמחפשים חנייה, הרבה מהם כל מיני יאפים ויאפיות ברכבי שטח. הדפיקה הזאת התאימה בול לגובה הפגוש של אחד הג'יפים האדיוטיים האלה.

בכל מקרה, הפעלתי את הביטוח, שילמתי כמעט 1000 ש"ח השתתפות עצמית, ואני מניח שבפעם הבאה שאחדש את הביטוח גם ייקנסו אותי בכך שלא יתנו לי הנחת העדר תביעות, כי הרי אני הנהג הלא הזהיר שגרם לנזק (זה היה בציניות, למי שלא מבין).

פורסם

בוקר טוב,

אני במקומך פונה אליה ואומר שבשל ההוכחות שיש לי אני פונה למשטרה ומתלונן על "פגע וברח".

כל זאת במידה והיא לא מתכוונת לקחת אחריות על הנזק שהיא גרמה.

כמו כן, מומלץ לתת לה הערכה של תשלום על הנזק, המקרה הנ"ל לא מדובר על נזק גדול.

אם מדובר בכמה מאות שקלים, לא יהיה שווה לה לשחק איתך.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...