Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקי רכב ב EBAY

Mugen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם ברצוני להביא ספוילר לרכב , די גדול בערך בגודל של STI , האם אפשר לשלוח דבר כזה?

כמובן עם לשלם מכס ומ"עמ וכל מה שנדרש.

השאלה העיקרית : האם זה דורש תיזוזים מצידי או שהחברה שתשלח לי את החבילה תעשה הכול ותגיע אלי עד הבית?

לדוגמא דואר שליחים כמו של EMS.

אשמח לקבל תשובה תודה ויום טוב

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אם המוצר יתגע במכס כבר יצרו איתך קשר.

אך זו לא הבעיה שלך.

הבעיה שלך זו עלות המשלוח לארץ שתייקר את עלות הספויילר לרמה כזו שבארץ הוא יהיה זול יותר ובהרבה!

פורסם
אם המוצר יתגע במכס כבר יצרו איתך קשר.

אך זו לא הבעיה שלך.

הבעיה שלך זו עלות המשלוח לארץ שתייקר את עלות הספויילר לרמה כזו שבארץ הוא יהיה זול יותר ובהרבה!

עלות הספוילר : 135 $

עלות המשלוח מטיוואן : 40$

אני מוכן לשלם כל מה שידרשו ממני, אבל יכול להיווצר מצב שמחליטים בישראל לא לשחרר את החבילה ?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

קודם כל עבור מוצר שעולה מעל 50$ לוקחים לך על המוצר ועל המשלוח מס של 48%. מוצר כל כך גדול ובולט כמו ספויילר כנראה שייעצר במכס מין הסתם.

שנית אני חושב שגם משרד התחבורה יתערב וירצה לבדוק את המוצר, ובמידה והוא חוקי לשימוש ישלחו לך מכתב ויבקשו ממך לציין על איזה רכב אתה הולך להתקין אותו ועוד כמה פרטים, לאחר מכן יאשרו אותו סופית ואז אתה תצטרך לבוא לאסוף אותו מהמכס וכמובן לשלם את המיסים וכו'.

קח בחשבון שאם משרד התחבורה יחליט שהמוצר לא חוקי או שהוא לא מתאים לרכב שאתה תדווח שעליו אתה מתכוון להתקין אותו (אני חושב שמה שחשוב להם זה בעיקר בטיחות אבל יכול להיות שעוד דברים) אז לא יאשרו לך אותו בכלל וישלחו אותו בחזרה. תבדוק איתם לפני שאתה מזמין בכל מקרה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
קודם כל עבור מוצר שעולה מעל 50$ לוקחים לך על המוצר ועל המשלוח מס של 48%. מוצר כל כך גדול ובולט כמו ספויילר כנראה שייעצר במכס מין הסתם.

שנית אני חושב שגם משרד התחבורה יתערב וירצה לבדוק את המוצר, ובמידה והוא חוקי לשימוש ישלחו לך מכתב ויבקשו ממך לציין על איזה רכב אתה הולך להתקין אותו ועוד כמה פרטים, לאחר מכן יאשרו אותו סופית ואז אתה תצטרך לבוא לאסוף אותו מהמכס וכמובן לשלם את המיסים וכו'.

קח בחשבון שאם משרד התחבורה יחליט שהמוצר לא חוקי או שהוא לא מתאים לרכב שאתה תדווח שעליו אתה מתכוון להתקין אותו (אני חושב שמה שחשוב להם זה בעיקר בטיחות אבל יכול להיות שעוד דברים) אז לא יאשרו לך אותו בכלל וישלחו אותו בחזרה. תבדוק איתם לפני שאתה מזמין בכל מקרה.

אני מודע למכס הגבוה ומהמע"מ אבל שוב זה יוצא הרבה יותר זול מכל דבר מעפאן שאני ימצא בארץ.

שנית, העניין הוא שהוא מתאים לרכב שלי והוא מיוצר אך ורק בשבילו.

אבל איך אני יכול לדעת מה יחליט משרד התחבורה? האם יש דרך כלשהי לקבל אישור למוצר עוד לפני הגעתו וכדומה '?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אני חושב שאם תשאל אותם מראש לגבי הדגם של הרכב ולגבי הספויילר אתה תקבל תשובה אם זה אפשרי... הבעיה הראשונה היא לתפוס אותם בטלפון... לי אישית לקח כמה וכמה נסיונות בימים שונים עד שענו לי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אני חושב שאם תשאל אותם מראש לגבי הדגם של הרכב ולגבי הספויילר אתה תקבל תשובה אם זה אפשרי... הבעיה הראשונה היא לתפוס אותם בטלפון... לי אישית לקח כמה וכמה נסיונות בימים שונים עד שענו לי.

בעקרון כל ספוילר הכי מעפאן יעלה לי בארץ לפחות 1000 שקל.

אני יכול להביא את ספוילר לארץ ב 800/900 שקל ולהוסיף עוד כמה שקלים לצביעה והתקנה.

השאלה אם כדאי לקחת כזה סיכון ? אין מה להגיד זה משנה את המראה של האוטו מקצה לקצה.

Honda Civic Mugen RR

• תוכן חדש...