Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט שתוכננה ו/או מיוצרת בחטיבה של שברולט בקוריאה (דייהו לשעבר) :wink:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בגלל שהיא כל-כך דומה לאפיקה שהיא דייהולט מובהקת.

המאליבו היא השברולט האמריקאית הראשונה שהיא גלובלית.

ממש לא דייהולט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתמחור הנכון נראה אותה הרבה בפקקי ארצינו.

בשום תמחור לא תראה אותה בכמויות בפקקי ארצנו בדיוק כמו שאתה לא רואה כמויות של ביואיק.

האמריקאיות הגדולות מתקשות מאוד להתמודד בארץ עם סטיגמות של אמינות מזעזעת, התרסקות מוחלטת של שווי הרכב ושל קושי ממשי במכירת הרכב כמשומש.

תוסיף לזה את העובדה שהן לא ממש מסוגלות להיישיר מבט עין העין מול מתחרותיהן מאירופה ותבין למה המכירות שלהן לא מצליחות להתרומם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, מה שכתבת פשוט שטות מוחלטת אולי מה שאמרת נכון ללפני 4-5 שנים לא ל-3 שנים האחרונות דווקא מאז שהגיעה המאליבו הנוכחית אתה רואה יותר מאליבו, אגב רק שתדע שביואיק היה במשך שלוש שנים המותג "פרימיום" הנמכר ביותר מבין ששל המותגים. חוץ מזה שהרבה לה-קרוסים (1,000 בכמה חודשים) העלו על הכביש, כי אנשים כן אוהבים וכן מתחברים למכוניות האלה דווקא ממה שאני יודע השברולטים האמריקאים הם אמינות מאוד אתה יכול לשאול כל אחד כזה, אגב בחודש יולי אוגוסט המאליבו מסרה יותר מסירות ממאזדה 6 כי הבינו שיש עוד מכוניות לא פחות שוות ממנה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
האמריקאיות הגדולות מתקשות מאוד להתמודד בארץ עם סטיגמות של אמינות מזעזעת, התרסקות מוחלטת של שווי הרכב ושל קושי ממשי במכירת הרכב כמשומש.

התרסקות מוחלטת של השווי זה דווקא מצוין למי שרוצה לקנות יד2.

תראה כמה עולה היום מאליבו 2005-6-7. 30% פחות מקורולה מקבילה בשנתון.

משכנתא זה קל

פורסם

בגירה, מה שכתבת פשוט שטות מוחלטת אולי מה שאמרת נכון ללפני 4-5 שנים לא ל-3 שנים האחרונות

דווקא מאז שהגיעה המאליבו הנוכחית אתה רואה יותר מאליבו,

זה שאתה רואה יותר מאליבו על הכבישים , לא משנה את העובדה שהמכוניות האלה מתרסקות במחירון .

(ואם לא הבנת אז תקרא שוב -בטח לפני שאתה כותב 'שטות מוחלטת ')

פורסם
זה לא רק הישראלים, כל אדם בעל היגיון בסיסי וללא צרכים מיוחדים יבחר במוצר אשר נותן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר.

הבעיה היא שהיית מצפה מאדם בעל היגיון בסיסי להבין שהתמורה הטובה ביותר היא לא שקל-למטר פח. יש יותר מזה.

פורסם
המאליבו היא השברולט האמריקאית הראשונה שהיא גלובלית.

ממש לא דייהולט.

רשמתי שהאפיקה דייהולט, לא המאליבו.

פורסם
זה שאתה רואה יותר מאליבו על הכבישים , לא משנה את העובדה שהמכוניות האלה מתרסקות במחירון .

(ואם לא הבנת אז תקרא שוב -בטח לפני שאתה כותב 'שטות מוחלטת ')

אדון חוכמולוג לא ביקשתי את דעתך... אחרת הייתי מבקש את תגובתך, שגם ככה לא מעניינת וגם לא עניינית.

ואם היית שם לב דיברתי על המצאות הרכב בכמויות על הכביש ולא על זה שמחירון שלו מתרסק (אם היית קורא שוב את מה שכתבתי היית מבין שאתה כותב שטויות), ודוגרי אין לזה הצדקה הרכב הוא מצויין בפני עצמו רק חבל שמי שמכתיב את מחירי השוק קוראים לו "לוי יצחק".

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

פורסם

בנצי, אין ספק בכלל שהמצב יהיה שונה למאליבו ולא רק לו אלא לכל אוטו שהוא ירכוש, כיום הוא נוסע על דיסקברי 2010 שהוא מצהיר על זה שכבר 3 פעמים באו להדריך אותו על הפונקציות של הרכב פשוט מאוד מעניין לבדוק מה המצב של המחירון של הדיסקברי, אבל מצד שני המחירון שלו אף פעם לא היה בשמיים וזה עוד נאמר בעדינות :lol:.

פורסם
בגירה, מה שכתבת פשוט שטות מוחלטת .

מה לעשות, זה אני, קשקשן שטויות מוחלטות.

דרך אגב, יש לך מושג מה פרוש המילה סטיגמה?

פורסם

בגירה, למיטב ידעתי דפ"ר אני לא אז מה הקשר סטיגמה?, זה כמו שאני אגיד לך שכל הרוסיות הם ז*נות אז זה נכון? אולי כן ואולי לא.... או למה כל הרוסיות עלו כדי לרדת :lol: אבל שוב סטיגמה לחוד וומציאות לחוד. נכון מה שאמרת לגבי האמריקאיות היה תקף לפני כמה שנים טובות והיום המצב הוא שונה, לכן אין קשר בין מה שאמרת לבין המציאות של היום.

(*) כל הנאמר הוא בגדר צחוק בלבד!.

פורסם

עזוב, אתה גאון, אני קשקשן וההוכחה הניצחת היא שבראש טבלת המכירות עומדות אמריקאיות גדולות והכבישים מלאים בהן, פשוט כנראה אני לא שם לב אליהן.

פורסם
הבעיה היא שהיית מצפה מאדם בעל היגיון בסיסי להבין שהתמורה הטובה ביותר היא לא שקל-למטר פח. יש יותר מזה.

מצטער שחשבתי שהמאליבו היא רק פח-מטר. היא, בניגוד להרבה רכבים אחרים בסגמנט, הציעה נוחות טובה, כוח זמין, אבזור עשיר, ואמינות יחסית עוד בשנים שהמקבילות לה מיפן ומאירופה לא ידעו להציע כלום מלבד מנוע 2000 ואמינות מוטלת בספק.

אני לא מדבר כמובן על כל האמריקאיות, גם שם יש פאקים שזחלו לארץ הקודש כמו אולדסמוביל אלרו.

(ג.נ.- בעבר הייתי הבעלים של שני הדגמים, וגם נהגתי על 406 של אחי זמן קצר).

הבוז לך.

• תוכן חדש...