Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לא מזמן את רשיון הרכב לשנה זו, ואני צריך לעשות עוד מעט טסט.

אך אליה וקוץ בה- הבעלים הקודמים של הרכב לא שמו לב לעובדה שרמת הגימור ברשיון לא תואמת למציאות, וזה קצת בעייתי עם הביטוח כי רשומה אצלם רמת הגימור הפשוטה, שזולה ב 2000 ש"ח בערך מהרכב שנמצא אצלי בפועל. (יש לי פונטו ספייס FUN, ברשיון רשום YOUNG)

אותו מקרה קיים גם אצל חבר עם רכב אחר בן 9, ששמו לא יחשף כדי לא לחשוף את זהות היבואן.

אז עשינו התערבות קטנה "במי יטפלו ראשון", כיוון שדעתו של כל אחד על היבואן של הרכב של השני היא זהה: הוא דרעק.

long story short:

שנינו התקשרנו למשרד הרישוי, נאמר לנו שצריך ליצור קשר עם יבואנית הרכב והם מטפלים בנושא.

הדרך שאני עברתי:

התקשרתי לשירות, ביקשו ממני טלפון ושאלו מה הנושא, והבטיחו לחזור אלי.

חצי שעה מאוחר יותר חזרו אלי, וביקשו שאני אשלח במייל או פקס צילום של רשיון הרכב.

סרקתי את רשיון הרכב ושלחתי אותו במייל לקראת הערב. היום שקמתי בדקתי מייל, כבר הספיקו להוציא לי אישור דגם רכב זמני עד שאקבל רשיון מתוקן, והוסיפו שהעניין כבר נמצא בהסדרה מול משרד הרישוי, וברגע שאוכל להוציא כפל רשיון רכב מתוקן עם הדגם הנכון (מה שלטענתם אמור לקחת מספר ימים) יעדכנו אותי.

בנוסף, שאלו אותי אם אני מאשר שחד פעמית ישלחו לי עלון פרסומי עם מחזיק מפתחות של פיאט מתנה. הסכמתי מן הסתם.

אז זהו, עוד לא עבר יום והבעיה שלי כבר טופלה באופן זמני, ובמהלך טיפול לצמיתות.

ומצד שני, את אותו חבר היבואן זרק חזרה למשרד הרישוי, הוא כרגע עסוק בלנסות לקבל ממישהו טיפול כדי שיוכל לתקן את הדגם אצל חברת הביטוח.

אז ח"ח לסמל"ת. לא על זה שטיפלו בי (כי זה רק טבעי- זו אחריותם, ולא מגיע לאף אחד צל"ש על זה שהוא עושה מה שהוא אמור לעשות...), אלא על הצורה, המהירות והיעילות שבה טיפלו בי למרות שהרכב שלי בן 8 ומעולם לא פקדתי את הסוכנות שלהם בכלל.

עריכה- ושכחתי להוסיף, בנוסף לכל גם זכיתי בארוחה ב BBB חינם D:

פורסם

כן ירבו.

גם אני הופתעתי מאוד לטובה מהשירות שלהם.

הם השתפרו בעשרות מונים בשנים האחרונות לפחות מניסיוני האישי במוסך המרכזי בוא אני מטפל.

נסיעות בטוחות

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
אולי כדאי שילמדו דבר או שניים את יבואן הקונצרן הגרמני.

אל תגיד ככה צמפיון זה היבואן הכי טוב בעולם עם המכוניות הכי טובות בעולם.:-D

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מאז שהתחלף אצל סמ"לת המנכ"ל ונכנס אורי להב, הוא שם לעצמו דבר ראשון לשפר את השירות ללקוח לרמה הכי גבוהה שאפשר.

הוא בהחלט מצליח בזה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כן באמת איזה שיפור, מוכרים רכב במשביר לצרכן

מה השלב הבא ? מכירת מכוניות אצל אבולעפיה בראשלצ ?

החברה הזו נואשת, השוק של המכוניות האלו מתתתתתת, עד שבא קונה לקנות פיאט הוא רוצה שישלמו לו על זה שהוא מסכים לקחת את הרכב.

לי אישית יש מסקנה:

היבואן פה מטומטם (לגבי השירות אני לא יודע כי לא היה לי מגע איתם), פיאט זה מכוניות פשוט מעולות, שלא חדרו למודעות הציבור שמעדיף סוזוקי או דייהטסו

(וזה בסדר, כשהפיאט שלי תמכר איפשהו עוד איזה שנה בערך, אני אקנה סוזוקי כבר, כדי שיהיה ניתן למכור בקלות, אני תמיד בדעה ללכת עם הזרם)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ומוסיף גם משלי.

בשנת 2005 קניתי פונטו ממודל 96 מדגם HSD (אם תעשו חיפוש על הדגם בפורום, תמצאו כי 50% מההודעות הן שלי).

משום מה, באותה תקופה, הפריע לי שאין לי ספר רכב (בטח הלך לאיבוד איפה שהוא ב 4 ידיים הקודמות).

אז התקשרתי לסמל"ת...

הם לקחו ממני פרטים, ותוך מספר ימים הגיע אלי הביתה בדואר ספר רכב של הפונטו שלי בעברית !

טוב מאוחר מאשר אף פעם לא, סמל"ת - תודה רבה.

אגב, את הרכב מכרתי לסוחר (היה עם מנוע גמור), אבל את הספר השארתי אצלי - גם ככה זה לא מעניין את הסוחר.

יש איזה גרופי שמעוניין בספר ? פרסמתי אותו למסירה באתר אגורה, במועדון פיאט וגם כאן - עד עכשיו אף אחד לא פנה :roll:.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

החברה הזו נואשת, השוק של המכוניות האלו מתתתתתת, עד שבא קונה לקנות פיאט הוא רוצה שישלמו לו על זה שהוא מסכים לקחת את הרכב.

לי אישית יש מסקנה:

היבואן פה מטומטם (לגבי השירות אני לא יודע כי לא היה לי מגע איתם), פיאט זה מכוניות פשוט מעולות, שלא חדרו למודעות הציבור שמעדיף סוזוקי או דייהטסו

(וזה בסדר, כשהפיאט שלי תמכר איפשהו עוד איזה שנה בערך, אני אקנה סוזוקי כבר, כדי שיהיה ניתן למכור בקלות, אני תמיד בדעה ללכת עם הזרם)

נו באמת, קנית את הרכב הכי נישתי ועבור 99.9999% מהציבור הכי מיותר מבחינת הערך המוסף שמקבלים לעומת הכסף שצריך להוסיף, ואתה מלין על היבואן? הוא לא עשה לך כלום. כשקונים רכב כזה צריך לקחת בחשבון האם שווה לך ההפרש הכספי (גם במכירה) לעומת מה שהרכב נותן לך.

והנה עוד סוד כמוס - ליבואן (כמו לכל מוכר) מותר לעשות מבצעים!

פורסם

היי, אני לא מדבר על הרכב שלי ספציפית.

שוק של פיאט הוא שוק חלש מאוד, כמו גם אלפא.

חביבי, במהלך ימי חיי קניתי אי אילו רכבים חדשים, בשלב כלשהו בעוונתי התעניינתי במיטו חדשה, הבחור מהסוכנות צלצל אלי לפחות 4 פעמים לאחר נסיעת המבחן בנסיון לשכנע אותי לקנות, כבר ראו ושמעו שהוא נואש.

אתה שמעת אותי מזכיר את המילה מבצע ?

לא !

בנדוד שלי קנה גרנדה אבו במבצע חבר בהנחה מאוד גדולה, אחלה אוטו בעולם.

אבל למה למכור רכבים במקום שמוכר בגדים או שווארמה או אנערף מה ?

מי שרוצה פנדה ב67 אלף, אדרבה, שיסע ליגאל אלון ויזמין אחת.

(זה פשוט נראה לי לא מקצועי ולא רציני למכור רכב במשביר לצרכן).

ולגבי ההפרש על האוטו, כן, שווה לי, אם תשים לב גם מחקתי את המודעה והחלטתי להמשיך להחזיק בו במשך הקיץ לפחות (לצרכי נסיעה לים בשבת, כן זה נשמע מצחיק אבל זה המצב).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לי אישית יש מסקנה:

מיזמן לא קראתי כאלה שטויות, אבל פעם הבאה שהם יעשו מבצע אני ידבר איתם שיתיעצו איתך לגביו:-(

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
היי, אני לא מדבר על הרכב שלי ספציפית.

שוק של פיאט הוא שוק חלש מאוד, כמו גם אלפא.

חביבי, במהלך ימי חיי קניתי אי אילו רכבים חדשים, בשלב כלשהו בעוונתי התעניינתי במיטו חדשה, הבחור מהסוכנות צלצל אלי לפחות 4 פעמים לאחר נסיעת המבחן בנסיון לשכנע אותי לקנות, כבר ראו ושמעו שהוא נואש.

אתה שמעת אותי מזכיר את המילה מבצע ?

לא !

בנדוד שלי קנה גרנדה אבו במבצע חבר בהנחה מאוד גדולה, אחלה אוטו בעולם.

אבל למה למכור רכבים במקום שמוכר בגדים או שווארמה או אנערף מה ?

מי שרוצה פנדה ב67 אלף, אדרבה, שיסע ליגאל אלון ויזמין אחת.

(זה פשוט נראה לי לא מקצועי ולא רציני למכור רכב במשביר לצרכן).

ולגבי ההפרש על האוטו, כן, שווה לי, אם תשים לב גם מחקתי את המודעה והחלטתי להמשיך להחזיק בו במשך הקיץ לפחות (לצרכי נסיעה לים בשבת, כן זה נשמע מצחיק אבל זה המצב).

אין לי מושג מדוע, אולי בשל תסכול על אי מכירת האוטו שלך, אבל כל שאתה עושה הוא לחזק את הדעה לפיה אסור לקנות פיאט כי פשוט אי אפשר למכור אותו אחר כך. וזה מצער מכיון שקשה להשליך מהענין שלך על כלל המכוניות מהתוצרת הזו, שחלקן, לפחות מקריאה כאן בפורום, נמכרות דווקא בכלל לא רע.

פורסם

אני גם מטפל במרכזי ואכן השירות שם ממש אדיב ומהיר ותמיד עונים מהר ומתחשבים ברצונות שלנו הלקוחות. באמת שפו לצוות שם. אני מאוד מרוצה.

אין כמו אלפא :)

פורסם

גם אני קיבלתי ספר רכב בעברית בחינם, לאחר שהתקשרתי לברר אם ניתן לקנות אחד כזה כי אני יד2 וחסר לי ספר.

כל הכבוד על השירות.

אגב אור, מבצע הוא מבצע ולדעתי ללקוח הישראלי לא ממש משנה איפה מפורסם המבצע כל עוד הוא אטרקטיבי.

יבואנים אחרים שיווקו רכבם כ"מתנה" דרך הלוטו,מקדונלד'ס וכו'... ההנחה במשביר לא באה לשרת ספציפית את צרכני המשביר אלא את כלל חברי מועדון הלקוחות שלהם שכולל רשתות נוספות, בדומה למועדון לקוחות "חבר" "יחד" ודומיהם.

(ולא, אין לי קשר למשביר, לפיאט או לכל גורם אחר , לצערי)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...