Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

רציתי לספר סיפור קצר והזוי על איך פרצו לי לרכב השבוע.

נתחיל בכך שחניתי במקום בו אני חונה כבר מעל לשנה בזמן שאני בעבודה.

הגעתי לאוטו בערב לאחר שסיימתי את יום העבודה, אני מנטרל את האזעקה, פותח את הדלת (שהייתה נעולה - אין נעילה מרכזית) ומתיישב באוטו, ואז אני שם לב שאין רדיו וכל החיווט גלוי לעין!

אני כולי בהלם אבל אז אני נבהל רגע מה עם כל שאר החלקים של המערכת, מסתכל בדלתות - הרמקולים במקומם, מסתכל אחורה - הרמקולים שם! פותח את הבגאז' הסאב והמגבר שם! כלומר חוץ מהרדיו לא לקחו כלום! ואז אני נזכר שהדלת היתה נעולה ופתחתי אותה וגם שפתחתי את האזעקה, כלומר בטח פרצו מהצד של הנוסע או ששברו חלון. אני עושה סיבוב מסביב לאוטו, המנעולים במקומם, כלל החלונות במקומם (אפילו מיששתי בכדי להאמין - וכן הם שם!)..

כלומר כנראה שהגנבים מאוד נחמדים ואחראיים. ואם הם קוראים את זה אז - תודה שנעלתם את הדלת אחריכם כדי שלא יגנבו לי משהו! :?

לידיעתכם..

רותם

פורסם

נעלתי את הדלת, וגם אם לא נעלתי אז הם נעלו בשבילי.. (שוב כמה שהם חמודים..)

מה זה שיטת הכדור טניס? ההרמה של הנעילה מהחלון? זה קצת בעייתי בפונטו אבל יש סיכוי שזה זה..

לדעתי זה מפתח מאסטר או משוכפל מסיבה פשוטה, בפונטו אחרי שיוצאים מהאוטו אי אפשר לנעול את הדלת כשהיא לא סגורה, חייבים לטרוק אותה ורק אז אפשר לנעול. לא ניתן פשוט להוריד את הכפתור שהיא פתוחה.. אז הם היו צריכים להשקיע יחסית בשביל לנעול אם היו פורצים עם מוט..

גנבו Pioneer 5800.. (הרדיו הישן והטוב שלי התקלקל 7650 והוא בבית. יש מצב שאני אתקן אותו או שאקנה חדש עכשיו)

רותם

פורסם

לחבר שלי פה יש בדיוק אותו סיפור כמו שלך!

גנבו לו רק את הרדיו דיסק וכל השאר במקומו, ונעלו לו את הדלת אחרי זה!

פשוט גנב מקצועי!

לגבי הסמלון שלך הוא מזה לא נכון, אולי זה רק הפוך!8)

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

כדור טניס? תפרט.

נראה לי שפשוט שכחת לסגור את הדלת, הם מיהרו לקפוץ על ה"מציעה" ומהר עקרו את הרדיו וברחו, ותוך כדי שהם "נמלטים" מזירת הפשע הם לחצו על הכפתור וסגרו את הדלת וככה היא ננעלה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שאתה גם מחדרה,בזמן האחרון אני רואה כאן הרבה דרכים שקשורים לעיר חדרה,גם הגניבת דלקים שהייתה כאן גם הרדיו,מזל שאין לי שום קשר אליה ומקווה שלא יהיה.

Scan Speak

• תוכן חדש...