Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם בשעה טובה החלטנו לרכוש יטי חדש מהסוכנות מאחר ואני מכניס גם את הביטוח למשוואת ההוצאות הנלוות כחלק חשוב בהליך רכישת רכב התחלתי לעשות סקר שוק ו..... חטפתי שוק מהמחירים השערורייתים של חברות הביטוח בייחוד אלו המתיימרות להיות זולות להלן :

ביטוח מקיף ליטי חדש נע בין 4300-5500 וזה רק מקיף לא בולל חובה תוסיפו ותגיעו ל 6000 + על סקודה.

כמו כן דרישות המיגון מגוחכות לדוגמא מבקשים איתוראן (כ600ש"ח+ ) לשנה ועוד מטעמים בקיצור הטענה הינה גורפת לסקודה והיא " הרכבים האלה גניבים" ובכן שאלתי כל הדגמים אמרו לי כן! מניסיוני ועבודתי אני יודע שאכן הייתה בעבר תקופה בה גנבו סקודות אך לא בשונה ממזדה או כל רכב עדר אחר בשוק, לדעתי חברות הביטוח מנצלות את התקופה ההיא וממשיכות לדרוש מחירים מופקעים לרכב משפחתי .

האם כדאי לפנות לממונה על חברות הביטוח ולשאול למה? אם יש כאן סוכן ביטוח או שמאי אשמח לקבל הארה בנושא כרגע עדיין לא הזמנתי רכב כי אם אלו הסכומים אולי כדאי לבדוק רכב אחר

אם יש מבינכם שעומדים באותה דילמה אשמח לקבל דעות וייעוץ

תודה

מאיר.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

הסקודה היתה (ואולי עדיין) גניבה מאוד בגלל המוניות וחלקי החילוף שלהן,

לגבי הנתונים אני זוכר שהשקודה פאביה היתה מהגניבות בארץ השנה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
הסקודה היתה (ואולי עדיין) גניבה מאוד בגלל המוניות וחלקי החילוף שלהן,

לגבי הנתונים אני זוכר שהשקודה פאביה היתה מהגניבות בארץ השנה.

מאיפה הנתונים האלו? עדיין המחירים צריכים להיות לדגם ספציפי ולא לקבוצה שלמה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

שאל בסוכנות האם יש להם סוכן ביטוח המעניק להם דילים מיוחדים או תבקש שיקשרו אותך לאלייד, סוכנות ביטוח שעובדת עם צ'מפיון מציעה להם מחירים מיוחדים.

במשארקה בעפולה הפנו אותי לסוכן מסויים בעפולה שכביכול נותן להם מחירים נמוכים מהמקובל בשוק לדגמים של סקודה. לא בדקתי את זה לעומק כי לא רכשתי את הרכב אבל שווה לך לנסות בסוכנות בה אתה מזמין.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

לפי נתונים שאני קיבלתי מסוכן הביטוח העלות יקרה עקב עלות חלפים\מנוע כך שכל פגיעה קלה במנוע הופך את התיקון ליקר

מאוד ובסקודות הישנות (רומסטר ושות') לטוטל לוסט.

פורסם

אני על תקן נהג צעיר (בקרוב יגמר) ועלויות הביטוח שלנו הרבה יותר משפויות.

כנ"ל אצל חבר שכבר אינו נהג צעיר ואצלו העלויות בהתאם - נמוכות עוד יותר. בשני המקרים מדובר בפביה 1.2TSI "ספורט".

תבדוק דרך "אלייד" - סוכנות הביטוח של צ'מפיון. בדר"כ המחירים שפויים בהחלט.

במידה וזה עדיין לא יספק אותך, אפנה אותך לסוכן הביטוח שלנו, הוא - בוודאות - יתן הצעה אטרקטיבית ממה שהוצע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני עם סקודה שנייה (רומסטר וקודם פביה סטיישן), ואני יכול לציין שלא רק שהמחירים סבירים אני גם ללא קודן/עלוקה ושאר חולר'ס (מעל 30, נהג יחיד, גר במרכז בבית משותף).

תעשה סקר שוק - ישנם סוכנויות/חברות שמפליצים מחירים ללא שום קשר למציאות. הפערים יכולים להיות מאד משמעותיים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שבוע שעבר עשיתי ביטוח חובה + מקיף לפביה 1.2TSI ידנית "ספורט".

בדקתי בהראל, (ביטוח ישיר לא רוצים לבטח בלי אמצעי מגון נוספים לאלו שבאים עם הרכב (איתוראן save)), פניקס, AIG, והסוכנת של סקודה.

כולם התחילו באיזור ה 5.5 לשני הביטוחים, בסוף סגרתי על 4.8 עם פניקס

כל הסיפור זה להתמקח (ולא לשכוח לציין שבחברה X נתנו לך הצעה ב 200-300 שקל פחות).

פורסם

לפני שרוכשים רכב מבררים את עלות הביטוח, אין מה לעשות - זה חלק מהתחשיב, אם אתה הולך להחזיק ברכב כמה שנים זה יכול להצטבר לסכום שאולי עדיף להשקיע ברכב יקר יותר או בכלל לחסוך אותו.

פורסם

מבין את התסכול אבל תשאל כל מי שאתה חושב/מכיר/יודע/שמע על חברת ביטוח שמוכנה לבטח את הרכב ותשווה מחירים. יש לנו אוקטביה דיזל במשפחה ומחיר הביטוח עובר את ה10K בשנה (כולל נהג צעיר)

פורסם

הדגם היחידי של סקודה שיחסית גניב יותר מאחרים היא האוקטביה לדורותיה בגלל הפופולאריות שלה בשוק המוניות...וגם על אוקטביה אפשר מניסיון לקבל מחירי ביטוח שפויים למדי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני לקראת חידוש ביטוח, חבר מהעבודה הפנה אותי להראל אפגרייד, האמת קיבלתי מהם הצעה נמוכה משמעותית!

הרכב המדובר הוא פביה 03.

תנסה אולי אצלם.

פורסם

אנחנו על אוקטביה 1.2TSI שנת 2010 הינו משלמים 7800 סה"כ (שזה חובה ומקיף). אומנם אין תאונות ושאר תביעות אבל יש נהגת חדשה עם שנה רישיון ועוד נהג צעיר. אם כך שילמתי עם נהגת חדשה ועם האוקטביה הגניבה יחסית ולא היתה דרישה לאיתוראן וכו' לא רואה למה אתה שככל הנראה לא נהג חדש/צעיר צריך לשלם כך על יטי

פורסם

מה הקשר בין ביטוח חובה לגניבות? ביטוח חובה מכסה רק נזקי גוף, כך שאם סקודה אינה "רכב לא בטיחותי בעליל" (או נגיד אופנוע) אין שום סיבה שהמחיר יהיה מופרז.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...