Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שברצוני להחליף את הרכב קפצתי לאחד ממגרשי המכוניות של חברת ליסינג מוכרת וידועה

לצערי אלו הממצאים:

הוצאו לי כמה רכבים "גמורים"

הרכב הראשון הוצא לבת זוגתי C4 עם תיקון בקורה עליונה - מנהל המגרש ניסה

להסביר לי שלא מדובר בתיקון שלדה.

הרכב הבא שברולט אוואו 2005 עם פנים מכוסח לגמרי הוגדר כמכונית מצויינת "הזדמנות" עם רק 155000 ק"מ

(ממש רכב של רופא) הרכב שלי מבוגר ב-8 שנים נוסע יותר חלק מהטרקטור הזה.

הרכב השלישי, רכב של לקוחה שרוצה לבצא טרייד אין החברה ניסן אלמרה 2001 1.6 הוגדר ע"י מנהל המגרש רכב

מצויין, צריך לסדר מעט קוסמטיקה במבט ראשון גיליתי חלקי פח עם מרווחים גדולים מידי מה שהעלה חשד שהרכב עבר תאונה

קשה (אכן כך הסתבר לי מאוחר יותר) כאשר פתחתי את דלת הנהג הסתבר שיש קושי בפתיחת וסגירתה עוד סימן לפגיעה קשה במרכב. לאחר סיבוב ברכב הסתבר שגם המנוע לא סוחב ועושה קולות של הולך למות. החוצפה הכי גדולה היא שביקשו על הרכב הזה מחירון.

לאחר "דילים" מצויינים כאלה ברחתי כל עוד נפשי בי - נראה לי שאני ארד שנתיים שלוש בדגם אבל אקנה רכב מפרטי!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

תייר שייכנס לפה יחשוב שמשהו רע עובר על שוק הרכב בזמן האחרון לפי העצים שנפתחים כאן..

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

בגלל אנשים כמוך שמחפשים מציאות "יד ראשונה" במגרשי ליסינג , אנשים כמוני לא מסוגלים למכור את הרכב שבמקרה הוא באמת יד ראשונה, במחיר סביר שאפילו לא גובל בהוגן. אני כבר לא מדבר על מחירון, מזמן שכחתי מזה.

פורסם

אני חושב שזה יותר קשור לעובדה שאתה מוכר רכב שהוא מעבר ליכולת הכספית של רוב האנשים.

פורסם

אוואו 2005? אלמרה 2001? אני לא מכיר שום חברת ליסינג "מוכרת וידועה" שמחזיקה רכבים כאלה. כנראה שהתבלבלת במגרש/חברה. עדיף שתלך לחברה יותר רצינית ויותר "מוכרת"

פורסם

אכן נשמע קצת שהוצעו לך רכבים כל כך "עתיקים".

במגרשים של חברת הליסינג נמצאים רכבים עד גיל 3 וקצת משום שזהו טווח השנים של עיסקאות הליסינג.

את הרכבים שהם מקבלים בטרייד אין מלקוחות, רכבים ישנים וכאלה גמורים למדי הם מעבידים בד"כ לסוחרי משנה שלהם.

תוכל לכתוב באיזה מגרש בדיוק היית?

שבת שלום.

פורסם

בדרך כלל חברות גדולות ורציניות יחזיקו רכב עד גיל שלוש שנים, שוב, בדרך כלל.

אם זה רכב ישן יותר מ-2008 ברוב המקרים זה יהיה משהו שהגיע מטרייד אין וכנראה ימכר ללא אחריות.

מחפשי מציאות נוטים לחשוב שימצאו במגרשים קיקיוניים את הכלה האידיאלית, בתולה, בלונדינית, ציצי גדול, חכמה ועם תואר ראשון מינימום, אבל כלה כזו אפשר למצוא רק בסוכניות הרכב החדש. וגם שם לא הכל צבוע בוורוד.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

נשמע ממש מוזר הוצאו לך רכבים כאלה עגלות!

ועוד אחרי תאונות ועוד רצו מחיר מחירון?!?! איזה מין חברה היית???

הרכבים בסכנות מוכרות הם בדרך כלל רכבים שיש להם שוק רחב כמו מזדה 3, סובאו הבי למינהים, פורד, ושבלרולט החדשות.

קשה לי להאמין שהלכת לחברת ליסינג מוכרת ונחשבת.

דעה אישית שלי: הכי טוב לקנות את זה מבעל פרטי ולא מחברה ליסינג או משהו דומה.

אבל זה דעתי האישית, אני אוהב יותר מציאות ודברים נדירים מאשר חברה.

שיהיה לך שבת שלום.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אם הציעו לך רכבים כאלה נראה שהלכת לטרייד אין ''איציק את איציק ובניו'', או שקר כלשהו אחר ...

לא חסרים בשוק חברות טרייד אין עם אמינות, שירות וגם אחריות.

חיפוש קצת בגוגל יניב לך המון תוצאות.

אם אתה מחפש רכב ממודל יותר ישן (03-05) עדיף לך באמת לחפש מפרטי.

בהצלחה!

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

שום מגרש גם לא חברה רצינית גדולה וידוע לא תביא רכב טוב אלא אם המזל באמת יאיר פנים.

מכוניות הליסינג כמו שכולנו יודעים עוברות התעללות קשה לרוב וגם אם החברה דואגת לטיפולים בזמן זה לרוב יהיה בחלפים ושמנים זולים.

בקיצור כבר מדברים על זה סחור סחור וזה לא נגמר, חבל שאנשים מתפתים לקנות רכבים מודלים חדשים בסכום ממש נמוך (חבל שלרגע הם לא חושבים למה כלכך נמוך) וחושבים שיהיה להם מזל.

רק פרטי לא חסר.

חבל כי אנחנו יורים לעצמנו ברגל בנושא הזה וגומרים את שוק הרכב הפרטי ונותנים את הכח לחברות האלה.

פורסם

החברה חברה גדולה (לא איציק ולא יוסי) לא מופיעה בקישורים בבאנר של הפורום ומתחילה ב-א

הרכבים שהוצאו לי היו רכבים של אנשים שעשו טרייד אין או שמעוניינים לרכוש רכב מהחברה - הסיטרואן שהוצאה לבת זוג שלי הייתה מודל 2007 וכן הייתה חלק ממלאי הליסינג.

אני מחפש אולי איזו פנדה שתהיה חסכונית האם ניתן לקנות אחת יוצאת ליסינג או השכרה, לא מצאתי כזאת?

פורסם

אויס או אלדן? 8)

קל אוטו הם היחידים שהחזיקו מלאי של פנדות בהשכרה, כרגע אין אפילו אחת באתר שלהם למכירה.

אם אתה מעוניין הפנדה למה לא לחפש בשוק הפרטי? חיפוש ביד 2 למשל, יניב לך כמה אופציות ואז תתחיל לבדוק מה נראה לך ומה מספיק קרוב בשביל ללכת לבדוק.

בהצלחה.

פורסם

למה לא לנסות לחפש רכב מיד פרטית?

אנשים חושבים שאם הם יקנו רכב ליסינג אז הם יקבלו ''גב'' במקרה של תקלה כזו או אחרת ברכב, אז הם מעדיפים ללכת על בטוח. אבל מה שהם לא רואים זה איזה התעללויות עוברים הרכבים האלו (ולא כולם אני מדגיש, רובם) מבחינה מכאנית ואסטטית של הרכב. שימו לב לכל המאזות 3 למיניהן ושאר רכבי הליסינג שכמה חודשים על הכביש וכבר חוטפים מהנהגים שלהם קיק דאון בכל האצה אפשרית ברמרזור.

פורסם

לקל אוטו אכן יש פנדות למכירה בשנתונים מ2008-2011, ועדיין יש להם כמה במלאי, עם תוכניות תשלום שונות בהתאם לרכב.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...